تاریخ انتشار:
به مردم امید واهی نداد
سخنان آقای روحانی در نشست تلویزیونی را باید از چند دیدگاه مورد توجه قرار داد. نخست مخاطب قرار دادن مردم و نکاتی که تاکید داشت مردم باید در جریان آن قرار بگیرند و دیگری مخاطب قرار دادن منتقدان و حتی تخریبکنندگان و مواردی که تاکید داشت باید به گوش این گروه دوم برسد.
سخنان آقای روحانی در نشست تلویزیونی را باید از چند دیدگاه مورد توجه قرار داد. نخست مخاطب قرار دادن مردم و نکاتی که تاکید داشت مردم باید در جریان آن قرار بگیرند و دیگری مخاطب قرار دادن منتقدان و حتی تخریبکنندگان و مواردی که تاکید داشت باید به گوش این گروه دوم برسد.
روحانی در گزارش خود نشان داد که دولت یازدهم در حد توان و با توجه به امکانات کشور از زمانی که روی کار آمده است خوب و موفقیتآمیز عمل کرده و در تلاش است تا همه وعدههایی را که در زمان انتخابات به مردم داده بود عملی کند اما باید این نکته را هم در نظر گرفت که همهچیز صد درصد نیست و امکانات کشور را هم باید در نظر داشته باشیم. متاسفانه در هشت سال گذشته اتفاقی برای کشور عزیزمان افتاد که امروز دولت دست به هر جای کشور میزند، با خرابی و مشکلات متعددی روبهرو میشود.
روحانی تلاش دارد به مردم امید واهی ندهد و به همین دلیل میبینیم به این موضوع اشاره میکند که دولت تدبیر و امید قرار نیست معجزه کند و در مدت کوتاهی همه کارها را سامان دهد اما با گذشت زمان و صبر کارهای عقلانی را به پیش میبرد و در تلاش است که امید و نشاط را در دل مردم زنده نگه دارد. در آخرین صحبتی که رئیسجمهور منتخب از تلویزیون با مردم داشت شاهد همین امید و نشاطی بودیم که دولت در تلاش است در جامعه زنده نگهش بدارد. گزارشی منطقی و متین که نه مردم را از شنیدنش عصبانی میکرد و نه دچار توهم. متاسفانه میبینیم که در همین چندماه مخالفین داخلی و معاندین خارجی در این روزها یک آهنگ را سر میدهند و آن هم موفق نشدن دولت روحانی است که این موضوع جای تاسف دارد. این دو گروه به روایت شهید مطهری همچون دو لبه قیچی عمل میکنند.
سابقه سیاسی و مدیریتی دکتر حسن روحانی گویای این مطلب است که ایشان در طول دوران مدیریتشان در جمهوری اسلامی ایران همواره در پی ایجاد وحدت و آشتی ملی فیمابین گروهها و جناحهای مختلف برای پیشبرد منافع کشور و مردم بوده است.
آشتی ملی جزو صحبتهای امروز رئیسجمهور نیست و در آن زمانی که ایشان در مجلس هم بودند برای آشتی ملی تلاش میکردند. اگرچه همیشه عدهای از افراد و جناحها سر ناسازگاری داشتهاند و با هر دولتی که قصد داشته است کاری را به پیش ببرد مخالفت کردهاند اما معتقدم دکتر روحانی در برابر این کارشکنیها استوار و مقاوم است. این افراد تندرو گمان میکردند آقای روحانی مانند احمدینژاد عمل میکند و زمانی که در انتخابات پیروز شود همه افراد اصلاحطلب را کنار میگذارد اما گمانشان واهی از آب درآمد و خوشبختانه دکتر روحانی با انتخاب افراد کارشناس و متخصص نشان داد میخواهد به معنای واقعی کلمه برای مردم و کشور کار کند و تنها فکر دادن وعده و شعار نیست. بهعنوان یک شهروند از صحبتهای روحانی استفاده کردم بهخصوص آنجایی که گفت «همه باید به قانون اساسی احترام بگذاریم» قانون اساسی میثاق ملی ماست. قانون اساسی اشکال دارد و تنها قانونی که ایراد ندارد قانون خداست. باید همه مردم و گروهها در برابر قانون اساسی کشورمان خاضع باشند حال اگر هم بعضی از قوانین ایرادی دارد باید صبر کنیم تا زمانی که فرصت بازنگری در قانون اساسی فراهم شود و بازهم باید در
برابر قانون اساسی جدید همه افراد و گروهها سر تعطیم فروبیاورند.
قانون اساسی امروز کشور ما یکی از مترقیترین قوانین جهان است. البته نمیشود بندهایی از قانون اساسی را قبول داشت و به بندهایی اصلاً توجه نکرد، مانند توجه به حقوق شهروندی یا اصل 26 قانون اساسی. اصلی که باید به آن توجه ویژهای داشت. اصلی که میگوید احزاب، انجمنهای سیاسی یا اقلیتهای دینی شناختهشده آزادند مشروط به اینکه اصول استقلال، آزادی، وحدت ملی، موازین اسلامی و اساس جمهوری اسلامی را نقض نکنند. اگر قانون اساسی را قبول داریم باید همه قوانین موجود در آن را قبول داشته باشیم.
دیدگاه تان را بنویسید