تاریخ انتشار:
بریده روزنامه
مادر ایرانی مادر سال استانبول شد
وای بر ما که در مقابل توهین به ملت سکوت میکنیم
مدیری که حقوقش را تقسیم بر دو میکند
کنسرت در تهران و شهرستان چه فرقی دارد
نوشت: سامره علینژاد زن ایرانی که قاتل فرزندش را در شهرستان نور در ملاءعام بخشید توسط شهرداری «مالتپه» استانبول بهعنوان مادر سال انتخاب شد. پایگاه اینترنتی «تایم ترک» در گزارشی نوشت: «شهرداری استانبول سامره علینژاد، زن ایرانی را بهعنوان مادر سال انتخاب کرده است. سامره علینژاد برای مردم استانبول فردی شناختهشده است و همه داستان زندگی او را میدانند. او طناب دار را از گردن قاتل فرزندش در حالی که قرار بود در خیابان اعدام شود، باز کرد. او جایزه فرهنگی مادر سال را دریافت کرد و از احساس خود بهعنوان مادری که قاتل را بخشیده است سخن گفت... مراسم تجلیل از سامره علینژاد با حضور شهردار استانبول و جمعی دیگر از مقامات و شخصیتهای ترکیه در مرکز فرهنگی «تورکان سایلان» در استانبول برگزار شد.»
وای بر ما که در مقابل توهین به ملت سکوت میکنیم
نوشت: مصطفی محققداماد تاکید کرد: به عنوان یک معلم شرمندهام که در زمانهای زندگی میکنم که مهربانی و دوستی کم شده و خشونت از در و دیوار کشور میریزد؛ من علت این را میدانم و با تمام وجود خود، آن را حس میکنم که چرا کشور اینچنین شده و جامعه ما دیگر مهربانی و دوستی ندارد... در تلویزیون شخصی هست که مدام در سخنرانیهای خود به ملت توهین میکند و خشونت را ترویج میدهد، این فرد در تلویزیون خطاب به زنان میگوید «از زنان میپرسیم چرا حامله نمیشوید به ما پاسخ میدهد که ترکیبم به هم میریزد. ای مردهشور ترکیبت را ببرند» وای بر ما که اینچنین در تلویزیون به ملت توهین میشود و ما سکوت میکنیم.
مدیری که حقوقش را تقسیم بر دو میکند
نوشت: علی ربیعی با اشاره به گذشت چند ماه از آغاز به کار دولت اظهار کرد: امروز میخواهم به جرات اعلام کنم که سازمان تامین اجتماعی سازمانی پاک است... امروز سازمان تامین اجتماعی رئیسی دارد که وقتی به او میگویم حقوقت A تومان است، آن را بر دو تقسیم میکند تا حقوقش به یک کارمند نزدیکتر شود... دولت هنوز بدهیهای گذشته تامین اجتماعی را که میراث دولت قبل است پرداخت نکرده است. تنها یک شرکت مخابراتی ما طی سه ماه بالای هفت میلیارد تومان صرفهجویی داشت. حتی یک کادو که از شرکتها آمد خجالت کشیدم اما به شرط ادب بازش کردم و نامه نوشتم که آن را در راه خیر صرف میکنم و شما حق نداشتید به وزیر کادو بدهید... از خدا میخواهم شرایطی فراهم شود که زندگی کارگران بهبود یابد.
کنسرت در تهران و شهرستان چه فرقی دارد
در یادداشتی به قلم سیدعبدالحسین مختاباد عضو شورای شهر نوشت: «...لغو کنسرت موسیقی که مجوز گرفته به هر شکل و حالتی اعم از تغییر خواننده یا مانعتراشی بر سر حضور برخی میهمانان، تبعاتی دارد که بخشی از آن به لطمه خوردن قدرت فرهنگی و مدیریتی وزارت ارشاد بازمیگردد. نمیدانم چرا در بیش از سه دههای که از انقلاب گذشته است، همچنان با وجود ارائه مجوز از سوی وزارت ارشاد، یک جریان خاص و شناختهشده، در برگزاری یک کنسرت یا سایر فعالیتهای فرهنگی، مانعتراشی میکند؟ این شرایط باید از حالت «ملوکالطوایفی» خارج شده و همه پایبند به قانون باشیم. مگر برگزاری یک کنسرت در شهرستان با تهران چه تفاوتی دارد که هنرمندان برای اجرای برنامههای خود در شهرستانها تا این حد دچار مشکل میشوند؟»
دیدگاه تان را بنویسید