تاریخ انتشار:
نقش موثر کارگزاران سازندگی در انتخابات
معاون اول رئیسجمهور و رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران که در جلسه شورای مرکزی این تشکل سیاسی سخن میگفت ضعف جامعه را ناشی از ضعف تحزب دانست و خاطرنشان کرد «اگر در این جامعه احزاب تقویت شوند، جامعه میتواند به واسطه نهادهای مدنی نقشآفرینی موثری داشته باشد».
معاون اول رئیسجمهور و رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران که در جلسه شورای مرکزی این تشکل سیاسی سخن میگفت ضعف جامعه را ناشی از ضعف تحزب دانست و خاطرنشان کرد «اگر در این جامعه احزاب تقویت شوند، جامعه میتواند به واسطه نهادهای مدنی نقشآفرینی موثری داشته باشد». به گزارش ایسنا اسحاق جهانگیری در ادامه با تاکید بر دو ویژگی مثبت حزب کارگزاران یعنی «کار تشکیلاتی قوی و ارتباط و نزدیکی این حزب با دولت» بر اهتمام حزب کارگزاران برای میانجیگری در عرصه سیاست ایران اشاره کرد و افزود: «به نظر میرسد کارگزاران امسال باید این نقش را بیش از پیش ایفا کند، زیرا امسال سال انتخابات است، اگر مجلس خوبی شکل نگیرد کار دولت ناتمام خواهد بود.» او البته با یادآوری همگرایی اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 که دلیل آن فراتر رفتن از منافع جناحی و تعهد به منافع ملی بود، از همه احزاب خواست منافع ملی را بر منافع حزبی و گروهی مقدم بشمارند زیرا «اکنون نیز نیاز به این کار داریم. باید به یک همگرایی بین اصلاحطلبان معتدل و اصولگرایان اصیل اندیشید. باید به دنبال یک مجلس معتدل بود. اگر هدف این باشد برای پیدا کردن کاندیداها به مشکل بر
نمیخوریم. به همین دلیل میگویم که نقش کارگزاران مهم و موثر است. نباید گذاشت زاویهای به وجود بیاید». جهانگیری با اشاره به آخرین نظرسنجیها که در آن اصلاحطلبان وضعیت خوبی دارند، گفت «وزرای سابق و مخالفان دولت به دنبال ایجاد نگرانی در بین نیروهای معتدل هستند. تهدیدات مختلفی صورت میگیرد. تلاش میشود نیروهای مردمی و معتدل شهرستانها از کاندیداتوری رویگردان شوند. به آنها القا میشود که اگر در انتخابات کاندیدا شوند یا فعالیتهای خود را آغاز کنند با آنها برخورد میشود [اما] اصلاحطلبان و نیروهای معتدل و حامیان دولت توجه داشته باشند که نباید فریب این جوسازیها را بخورند. باید مقاومت کرد.»
دیدگاه تان را بنویسید