تاریخ انتشار:
تغییر نگاه حاکمیت به اصلاحطلبان
ابوالقاسم سرحدیزاده مهمترین خواسته اصلاحطلبان را «داشتن دستگاه قضایی سالمی که مستقل از قدرتهای گوناگون وظایف خود را انجام دهد» توصیف کرده و بر این باور است که این جریان به رغم فشارهای چند سال گذشته سازمان و تشکیلاتش را حفظ کرده و تعامل با بدنه اجتماعی خود را تداوم بخشیده است.
ابوالقاسم سرحدیزاده مهمترین خواسته اصلاحطلبان را «داشتن دستگاه قضایی سالمی که مستقل از قدرتهای گوناگون وظایف خود را انجام دهد» توصیف کرده و بر این باور است که این جریان به رغم فشارهای چند سال گذشته سازمان و تشکیلاتش را حفظ کرده و تعامل با بدنه اجتماعی خود را تداوم بخشیده است. بنیانگذار حزب اسلامی کار سپس از تغییر و تحول در فضا و عمل اصلاحطلبان سخن گفته و میافزاید «نگاه بسیاری از اصلاحطلبان به روشهای افراطی و تندرویها تغییر کرده است. در واقع تندروی و روشهای افراطی در هیچ مقطع زمانی و در هیچ جریان فکری موثر نبوده و جواب نداده است. چه اصلاحطلب چه محافظهکار ناگزیر هستند روش مدارا را در پیش بگیرند. اساساً در دنیای سیاست راهی به جز مدارا نیست. اصلاحطلبان در گذشته و حتی در مجلس ششم هم تندرویهایی داشتند که باید آن را اصلاح میکردند [و حالا] حاکمیت هم نگاه مثبتتر و به دور از بدبینی نسبت به اصلاحات پیدا کرده است.» وزیر کار دولت دوم میرحسین موسوی در گفتوگو با روزنامه اعتماد همچنین با رد نگرانیهای دلواپسان، از آنها به عنوان غیرانقلابیونی که خود را انقلابی جا میزنند یاد کرده و در پاسخ به کسانی که
اصلاحطلبان را برانداز میخوانند تصریح میکند این اتهامافکنیها از جانب فرصتطلبان و کسانی که مطرود امام بودند صورت میپذیرد، مدعیانی که «در انقلاب جایی نداشتند و نقشی ایفا نکردند [اما] از یک مقطع زمانی به بعد حاکمیت احساس تنهایی کرد و دست به دامن این گروهها شد و اینها را با خود همراه کرد و همچنین تندرویهای اصلاحطلبان موجب شد [این جماعت] پروبال بگیرند. در هر صورت کاملاً مشخص است نیروهای اصیل انقلاب چه کسانی هستند و چه کسانی دلشان برای این مملکت میسوزد و میخواهند کشور را نجات دهند».
دیدگاه تان را بنویسید