چه افرادی در انتخابات میاندورهای آمریکا شرکت نمیکنند؟
پشت صحنه یک انتخابات
کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند اغلب جوانتر و دارای تحصیلات کمتری نسبت به شرکتکنندگان هستند.
کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند اغلب جوانتر و دارای تحصیلات کمتری نسبت به شرکتکنندگان هستند. یک هفته قبل از برگزاری انتخابات میاندورهای ایالات متحده و در حالی که کاندیداها و احزاب تمام تمرکز خود را بر جلب رای مردم قرار داده بودند موسسه پیو گزارشی منتشر کرد که به نوعی نیمه فراموششده انتخابات بود: کسانی که قصد رای دادن نداشتند. این گزارش که البته پیش از انتخابات تهیه شد، تخمین میزد حدود 40 درصد از افراد واجد شرایط سنی در انتخابات میاندورهای ایالات متحده شرکت کنند. این موسسه گزارشی در مورد وضعیت 60درصدی که نمیخواهند در انتخابات شرکت کنند تهیه کرد. بر اساس این گزارش افرادی که قصد ندارند در انتخابات شرکت کنند:
1- جوانتر هستند: 34 درصد افرادی که تصمیم ندارند در انتخابات میاندورهای کنگره مشارکت کنند کمتر از 30 سال سن دارند و نزدیک به 70 درصد آنها زیر 50 سال هستند. در حالی که در بین جمعیت رایدهندگان این ارقام به ترتیب 10 و 39 درصد است.
2- از نظر قومی و نژادی متنوعتر هستند: بیش از 43 درصد کسانی که احتمالاً رای نخواهند داد اسپانیایی، آفریقایی-آمریکایی یا متعلق به سایر اقلیتهای قومی و نژادی هستند. در حالی که درصد اقلیتهای قومی در بین رایدهندگان کمتر از نصف این رقم است.
3- تحصیلات و ثروت کمتری دارند: حدود نیمی (47 درصد) از کسانی که تمایل به رای دادن ندارند، درآمد خانوار کمتر از 30 هزار دلار در سال دارند. این نسبت در گروه رایدهندگان حدود 19 درصد است. همچنین 72 درصد رایدهندگان حداقل یک مدرک دانشگاهی دارند در حالی که 54 درصد گروه مقابل هیچگاه در هیچ دانشگاهی ثبت نام نکردهاند.
4- این تفاوتهای جمعیتشناختی البته موضوع جدیدی نیست. در انتخابات سالهای 2010 و 2012 نیز بررسیهای مشابهی صورت گرفته بود که اتفاقاً نتایج مشابهی هم داشت. آنچه بررسی اخیر موسسه پیو را شاخص میکند، بررسی شکاف عظیم مالی بین دو گروه است. حدود 45 درصد افراد گروهی که احتمالاً رای نخواهند داد، اظهار داشتهاند سال گذشته برای پرداخت قبض و صورتحسابهای خود با مشکل روبهرو بودهاند. این عدد در بین گروه رایدهندگان 30 درصد است. همچنین تنها 21 درصد گروه رایدهندگان از لحاظ مالی در وضعیتی قرار گرفتهاند که مجبور به قرض گرفتن پول از خانواده خود شدهاند اما این رقم در گروه مقابل بیش از دو برابر است. وضعیت وقتی به استفاده از ابزارهای مالی و حمایتی میرسد حتی از این هم بدتر میشود. 55 درصد کسانی که تمایل به رای دادن ندارند، حساب پسانداز دارند، تنها 52 درصد آنها کارت اعتباری دارند و فقط 37 درصد آنها از یکی از انواع حسابهای پسانداز بازنشستگی استفاده میکنند در حالی که در گروه مقابل 73 درصد حساب پسانداز، 77 درصد کارت اعتباری و 72 درصد حساب پسانداز بازنشستگی دارند. در آخر و البته جالبتر از همه آنکه
اعتقاد به یک دین یا مذهب، در بین رایدهندگان بیش از گروه مخالف آن هستند. در بین رایدهندگان 21 درصد اظهار داشتهاند که به هیچ دینی اعتقاد ندارند در حالی که این رقم در گروه مقابل 27 درصد است.
دیدگاه تان را بنویسید