تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
نصف بهعلاوه یک فارغالتحصیلان دنبال کار نیستند
نوشت: نتایج آمارگیری نیروی کار در سال گذشته نشان میدهد، 51 درصد جمعیت فارغالتحصیل یا در حال تحصیل دورههای عالی، به لحاظ اقتصادی شاغل یا در جستوجوی کار نیستند. این آمارها همچنین نشان میدهد از 11 میلیون و 392 هزار و 227 نفر دانشآموخته عالی یا در حال تحصیل، 49 درصد جمعیت فعال محسوب میشوند که 5 /81 درصد از آنان شاغل و 5 /18 درصد بیکارند. همچنین این نتایج به تفکیک جنسیت نشان میدهد 6 /61 درصد از مردان تحصیلکرده فعال و 4 /38 درصد غیرفعال هستند. بر اساس نتایج یادشده، از شش میلیون و 86 هزار و 494 مرد دانشآموخته، 87 درصد شاغل و 13 درصد بیکارند.
تعرفه واقعی واردات خودرو چقدر است؟
نوشت: گمرک ایران ارقام 40 و 55 درصد را به عنوان تعرفه واردات خودرو اعلام میکند، اما در عمل برای واردات خودرو باید چند درصد تعرفه پرداخت؟ فربد زاوه، کارشناس صنعت خودرو، در پاسخ به این پرسش گفت: علاوه بر تعرفه 40درصدی، 55درصدی و 75درصدی انواع خودروها، 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده در گمرک گرفته میشود، پنج درصد برای توسعه جهت قرار دادن در اختیار وزارت بهداشت، و 10 درصد هزینه شمارهگذاری داریم و گواهی اسقاط هم لازم است. مالیات و عوارض شمارهگذاری نیز باید پرداخت شود؛ در مجموع معمولاً به یک خودرو بیش از 100 درصد ارزشاش و گاهی بیشتر (تا 130 درصد) عوارض میخورد.
طلب بازنشستگان از ایرانی لسآنجلسنشین
نوشت: بدهی ١٢٠میلیوندلاری شخصی که ساکن لسآنجلس است و فروش زمین پنجهزارمتری متعلق به صندوق بازنشستگی کشور در شمال تهران به یکپنجم قیمت بخشی از افشاگریهایی است که مدیرعامل صندوق بازنشستگی در نشست خبری خود مطرح کرد. محمود اسلامیان، در توضیحات بیشتر درباره جزییات این پروندهها گفت: «فردی که ساکن آمریکاست، از یکی از شرکتهای پتروشیمی زیرمجموعه صندوق، علاوه بر سود 4 /1درصدی که برای انتقال دریافت میکرد، ١٢٠میلیون دلار را نیز به صندوق بازنگردانده است. ما یکسری چک از این فرد داریم و از طریق پلیس اینترپل و قوه قضائیه پیگیر بازپسگیری پولمان هستیم که تاکنون توانستهایم یکچهارم آن یعنی حدود ۱۰۰میلیارد تومان را پس بگیریم.»
شرط حضور خودروهای آمریکایی در ایران
نوشت: داستان حضور برندهای آمریکایی در ایران این روزها به یکی از جنجالهای رسانهای بدل شده است... با بخشنامه اخیر وزارت صنعت برداشت عمومی این بود که دیگر کالاهای آمریکایی راهی به بازار ایران نخواهند داشت، اما صحبتهای قائممقام معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تفسیرهای مختلف از قانون را خط میزند. محمود دودانگه در پاسخ به این سوال که آیا خودروسازان آمریکایی مجوز حضور در بازار ایران را خواهند گرفت، گفت: خودروهای آمریکایی به عنوان کالای مصرفی اجازه ورود به بازار ایران را نخواهند داشت، اما خودروسازان آمریکایی امکان حضور در ایران و سرمایهگذاری برای تولید خودرو را در چارچوب قانون دارند.
دیدگاه تان را بنویسید