شناسه خبر : 4478 لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

بریده روزنامه‌ها

اهل اختلاس و زیرمیزی از سگ‌ پست‌ترند
index:1|width:40|height:20|align:right نوشت: آیت‌الله عبدالله جوادی‌آملی در جمع اعضای ستاد مرکزی بسیج جامعه پزشکی استان قم اعلام کرد: می‌شود کسی که ظاهرش انسان است، باطنش حتی از حیوان نیز پست‌تر باشد، چرا که حتی سگ شکاری قابل تربیت است که برود و شکاری مانند کبک را که دارای گوشت لذیذی است شکار کند و با وجود گرسنگی به آن امانت خیانت نکند و آن را برای شکارچی بیاورد، این شکار سگ شکاری حلال است اما کسی که اختلاس می‌کند و رومیزی و زیر‌میزی می‌گیرد و در امانت خیانت می‌کند از آن حیوان نیز پست‌تر می‌شود. پس امکان دارد انسانی دارای باطنی پست‌تر از حیوان باشد؛ امام سجاد و امام صادق (ع) در صحرای عرفات باطن بسیاری از افراد را به یاران خاص خود نشان دادند.

انتقاد یک نماینده اصلاح‌طلب از سیاست داخلی
در یادداشتی به قلم غلامرضا تاجگردون، نماینده مجلس نوشت: اگر روحانی از نظر اقتصادی توانست به‌خوبی بسیاری از شاخص‌های اقتصادی را بهبود ببخشد و کار جدی روی شاخص‌های اقتصادی انجام دهد، این عملکرد از نظر بسیاری از کارشناسان شایسته تقدیر است. با آمدن حسن روحانی فضای مذاکرات و فضای روابط بین‌المللی جدی‌تر و مساعدتر از قبل شد هرچند تا به امروز نتیجه قطعی در زمینه هسته‌ای حاصل نشده است اما عملکرد مطلوبی نسبت به گذشته در زمینه مذاکره برای حل‌وفصل پرونده هسته‌ای صورت گرفته و گام‌های مفیدی برای حل آن برداشته شده است. البته روحانی از نظر سیاست داخلی نتوانسته عملکرد مثبتی از خود نشان دهد. هر چند از فضای نامطلوب دوران گذشته فاصله گرفته شده است.

تعامل بین‌المللی با نگاه به تامین منافع نسل‌های بعدی
index:2|width:40|height:20|align:right در یادداشتی به قلم محسن صفایی‌فراهانی نوشت: مساله اصلی قطعاً این نیست که کدام جناح اکثریت کرسی‌های مجلس را به‌دست آورند؛ موضوعی که از اهمیت بیشتری برخوردار است این است که نیروهایی به مجلس راه پیدا کنند که به‌واقع نمایندگی اقشار و گروه‌های جامعه را بر عهده داشته باشند، ضمن اینکه از دانش و راهبردهای کلان برخوردار باشند و به نگاه منطقه‌ای، گروهی و شخصی خود ارجحیت نبخشند. از اولویت‌های این مجلس باید توجه به موقعیت کشور و شرایط استراتژیک آن باشد تا بتوانیم تعامل بین‌المللی ماندگاری به‌وجود آوریم. از سویی باید برنامه‌ریزی‌ها به‌صورتی باشد که بتوانیم از مزیت‌های نسبی خود به‌نفع نسل آینده بهره‌برداری مطلوب کنیم تا نیروی انسانی صرفاً تبدیل به هزینه‌های جاری کشور نشود.

دو دروغ درباره پروتکل الحاقی
index:3|width:50|height:20|align:right از دو دروغ مهمی که این روزها درباره پروتکل الحاقی شنیده می‌شود پرده برداشت؛ نخست اینکه پذیرش پروتکل الحاقی از سوی عراق باعث تسهیل حمله به این کشور شده است و دوم اینکه کشورهایی که برنامه جدی هسته‌ای دارند، از پذیرش پروتکل الحاقی سر باز زده‌اند، مگر کشورهایی که روابطی صمیمانه با آمریکا دارند. این سایت درباره دروغ نخست نوشت: «رژیم بازرسی‌های بسیار مداخله‌جویانه علیه عراق از سال 1991 آغاز شده است، در حالی که پروتکل الحاقی در سال 1997 تهیه شد.» درباره دروغ دوم هم آورده است: «اصلی‌ترین دولت‌هایی که پروتکل الحاقی را امضا نکرده‌اند، دولت‌هایی مانند رژیم اسرائیل، کره شمالی و پاکستان هستند که سلاح هسته‌ای ساخته‌اند. تقریباً همه 48 کشور پیشرفته، پروتکل الحاقی را اجرا می‌کنند.»

دراین پرونده بخوانید ...

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربیننده ترین اخبار این شماره

پربیننده ترین اخبار تمام شماره ها