بـریده روزنامهها (اجتماعی)
انتقاد دادستان از اختلاط زن و مرد در یک نمایش
ایسنا به نقل از عباس جعفریدولتآبادی، دادستان تهران، نوشت: در یکی از هتلهای تهران تئاتری اجرا میشود که موجب تعجب شده است. در این تئاتر، عدم رعایت حجاب، اختلاط زن و مرد، استفاده از پرچم کشور فرانسه به نشانه حمایت و نقض برخی ارزشها دیده میشود. وزارت ارشاد مکلف است با تئاتری که برخلاف موازین شرعی اجرا میشود برخورد کند و اگر اقدام نکند، دادستانی به وظیفه خود عمل خواهد کرد و آن موقع هیچکس نباید از برخورد دادستانی که در سایه عدم انجام وظایف دستگاهها رخ میدهد، گلایه کند. در حوزه آسیبها همچون تئاتر و فیلمهای نامناسب، شرب خمر، بدحجابی، کشف حجاب و نظایر آن، همه دستگاهها مکلف هستند که به وظایف خود عمل کنند.
حضور زنان در ورزشگاهها شرط دارد
ایرنا به نقل از هادی صادقی، معاون فرهنگی قوه قضائیه، نوشت: همانگونه که خانمها همراه با آقایان به سینما یا پارک میروند، در ورزشگاه نیز میتوانند حضور پیدا کنند ولی ورود زنان به ورزشگاهها ممکن است دو عارضه داشته باشد. اگر با این دو عارضه مقابله شود، هیچ اشکالی مانع حضور بانوان در ورزشگاهها نخواهد بود. عارضه اول موضوع اخلاق است. ممکن است در ورزشگاهها کلمات اهانتآمیزی گفته شود یا به بانوان توهینهایی شود. رعایت اخلاق در ورزشگاه هم بر عهده دولت است و هم تیمهای ورزشی و طرفداران. عارضه دوم مربوط به مسائل شرعی است. طبق فتوای مراجع تقلید دیدن بدن نامحرم برای هر دو طرف اشکال دارد که رفع این مشکل هم سخت نیست.
شراکت برخی از بازیکنان و مربیان با شرطبندها
ایران به نقل از عباس چمنیان، سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان، درباره شرطبندی در فوتبال نوشت: این موضوع در فوتبال ما وجود دارد و برخی افراد به آن میپردازند. البته این افراد تنها نیستند و برخی بازیکنان یا مربیان با اینها شریک هستند. شرطبندی یا مفاسد در لیگ برتر هم وجود دارد و این موضوع باعث شده فساد به ردههای پایینتر شیوع پیدا کند. در لیگهای پایینتر این موارد شدت بیشتری دارد. این برای دیروز یا هفته گذشته نیست؛ سالهاست از این دست اتفاقات میافتد. نهتنها شرطبندی بلکه مفاسد دیگری هم در ردههای پایینتر وجود دارد. این موضوع هم تنها مختص فوتبال نیست؛ در ورزشهای دیگر هم شاهد شرطبندی یا موارد دیگری از فساد هستیم.
بخاری نفتی در 83 هزار کلاس
وطن امروز به نقل از مهرالله رخشانیمهر، رئیس سازمان نوسازی مدارس، از وجود بخاری نفتی در 83 هزار کلاس درس خبر داد و نوشت: جمعآوری بخاری نفتی در مدارس دولتی از وظایف سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور است. اعتبارات در اختیار ما برای نوسازی سیستم گرمایشی مدارس دولتی است و نمیتوانیم اعتبارات دولتی را در مدارس غیردولتی هزینه کنیم. مدارس غیردولتی هنگام دریافت مجوز باید سیستمهای گرمایشی و سرمایشی استاندارد داشته باشند. در مناطقی از کشور که گازکشی نشده بخاری نفتی استفاده میشود و در سیستان و بلوچستان و بخشهایی از خوزستان گازرسانی نداریم. چند سال قبل وزارت آموزشوپرورش وعده جمعآوری بخاریهای نفتی و استفاده از بخاریهای تابشی را داده بود.