تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
تصحیح و پوزش
ویژهنامه بازار مالی «تجارت فردا» اول اسفندماه به صورت ضمیمه روزنامه «دنیای اقتصاد» منتشر شد. در یکی از صفحات این ویژهنامه، اشتباهی سهوی رخ داده است که تجارت فردا بابت آن از مخاطبان گرامی پوزش میطلبد. توضیحات روابط عمومی «مرکز مالی ایران» را درباره این اشتباه میخوانید: یکشنبه اول اسفندماه 1395 ویژهنامه بازار سرمایه ایران به عنوان ضمیمه روزنامه دنیای اقتصاد عرضه شده است. در نسخه منتشرشده مجله اتفاقی رخ داده است؛ متاسفانه نام جناب آقای علی نقوی مدیرعامل مرکز مالی ایران در بالای یادداشتی درج شده که متن آن متعلق به ایشان نیست و در مقابل نام آقای مرتضی فغانی (مشاور سرمایهگذاری) بالای متنی نوشته شده که حاوی پاسخهای مدیرعامل مرکز مالی ایران است.
احمدینژاد تخممرغهایش را در سبد بقایی نمیگذارد
نوشت: فیاض زاهد، فعال اصلاحطلب گفت: بقایی بازیگر نقش اصلی نیست. احمدینژاد همه تخممرغهایش را در سبد بقایی نمیگذارد. مثلث بقایی، مشایی، احمدینژاد یک جریان ایذایی است. بقایی جریان انتخابات را گرم میکند، احمدینژادیها را مطرح و بین جریان اصولگرا شکاف ایجاد میکند. او جریان و شخص احمدینژاد را به عنوان فرشته نجات در بالا قرار میدهد و مابقی چهرهها در اثر جریان ایذایی ایجادشده قدرت تصمیمگیری نخواهند داشت و سازمان تشکیلاتیشان شکل نخواهد گرفت. پس از چنین جوی، افکار عمومی به سمت شخص دیگری از احمدینژادیها منتقل میشود و در آن زمان یک سورپرایز رو میشود. وسوسه قدرت احمدینژاد آنقدر بالاست که چهار سال آینده را آرام ننشیند.
هفت هزار خیریه غیرشفاف
نوشت: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد: در شرایطی که حدود ۱۵ هزار موسسه خیریه در کشورمان وجود دارد، حدود نیمی از آنها غیرشفاف هستند و صورتهای مالیشان را منتشر نمیکنند. مجلس این الزام را به وجود آورده تا در اصلاح سیاستهای اصل ۴۴ هر بنگاه اقتصادی مکلف باشد اطلاعات مالی خود را افشا کند و در غیر این صورت هیچکدام از خدمات بانکی به آنها ارائه نخواهد شد. در همه جای دنیا، خیریهها میتوانند موجب فساد شوند و بنابراین نظارت بالایی بر کار و عملکرد آنها وجود دارد اما متاسفانه در کشور ما خیریههای غیرشفاف به مراکز فساد اقتصادی تبدیل شدهاند و مراکزی برای پولشویی و سایر اقدامات غیرقانونی هستند.
طرح ناکام ریاست جمهوری ولایتی
نوشت: علی مطهری درباره طرح خود برای انتخابات سال 88 گفت: طرح من درباره انتخابات این بود که همه اعم از اصولگرا و اصلاحطلب روی آقای ولایتی توافق کنند؛ چون ادامه مدیریت آقای احمدینژاد به صلاح کشور نبود. سران اصولگرا این طرح را قبول کردند. این طرح را با آقای خاتمی هم در میان گذاشتم. ایشان گفتند اگر اصولگرایان در این راه استوار باشند نه من کاندیدا میشوم و نه آقای موسوی. مرحوم آیتالله هاشمی هم گفتند اگر آنها روی آقای ولایتی توافق داشته باشند من کاری میکنم نه آقای خاتمی بیاید و نه آقای موسوی. بعداً اصولگراها درباره این طرح سست شدند چون احساس میکردند نظر رهبری به آقای احمدینژاد است.
دیدگاه تان را بنویسید