تاریخ انتشار:
گفتمان اصلاحات محیط بر دولت روحانی
علی شکوریراد معتقد است دولت روحانی «دولت نجات» کشور از سیر قهقرایی حاکم در دوره پیش از آن محسوب میشود و در عین حال همچون دولت هاشمیرفسنجانی و محمد خاتمی محاط در گفتمان اصلاحطلبی است. به گفته این نماینده اسبق مجلس، رئیسجمهور نه دارای گفتمان مخصوص به خود بلکه دارای روش ویژهای است که از مشی پراگماتیستی روحانی ناشی شده و اشتراکات و تمایزاتی با رویکردها و روشهای آقایان هاشمی و خاتمی دارد.
علی شکوریراد معتقد است دولت روحانی «دولت نجات» کشور از سیر قهقرایی حاکم در دوره پیش از آن محسوب میشود و در عین حال همچون دولت هاشمیرفسنجانی و محمد خاتمی محاط در گفتمان اصلاحطلبی است. به گفته این نماینده اسبق مجلس، رئیسجمهور نه دارای گفتمان مخصوص به خود بلکه دارای روش ویژهای است که از مشی پراگماتیستی روحانی ناشی شده و اشتراکات و تمایزاتی با رویکردها و روشهای آقایان هاشمی و خاتمی دارد. این فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با روزنامه آرمان، به بایدها و نبایدهای اصلاحطلبی هم پرداخته و میگوید «استراتژی اصلی اصلاحطلبان باید رسیدن به پیروزی باشد. ما در انتخابات مجلس باید پیروز باشیم. نفس پیروزی مهم است و این به معنای این نیست که به دنبال پیروزی صددرصدی باشیم. ما باید به دنبال نفس پیروزی باشیم. حتی اگر پیروزی حداقلی باشد. یعنی حداقل مجلس را از چنگ افراطیون درآوریم [لذا] نباید کسی را نفی کنیم و نباید کسی را که اصلاحطلب صد در صد نیست طرد کنیم. ما باید تلاش کنیم هر چقدر ظرفیت اصلاحطلبی در جامعه وجود دارد ولو اینکه در جریان اصولگرا باشد را مورد استفاده قرار دهیم. نباید هیچ ظرفیتی را اندک بدانیم، تحقیر کنیم
و کنار بگذاریم [ضمن آنکه] نباید موجب هراس جناح مقابل از اصلاحطلبان به خصوص در سطوح بالا شویم. این هراس را تا آنجا که امکانپذیر است باید کاهش داد. افراطیون هستند که به طور متناوب بر طبل هراس میکوبند تا رهبران خود را وادار به تصمیمهای رادیکال کنند. ما نباید فضا را رادیکال کنیم. نباید به فضای هراسآلوده دامن بزنیم. باید مدام بر منافع ملی تاکید کنیم و آینده را برای جامعه و جریان مقابل روشن و امیدوارکننده نشان دهیم.»
دیدگاه تان را بنویسید