تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
عمل به یک حکم حکومتی
نوشت: دولت باید بداند فتنه خط قرمز نظام است. ما در فتنه جدید با یک مشت یاغی، محارب و سرسپرده آمریکا و اسرائیل طرف هستیم. بیش از شش سال از انتخابات سال 13۸۸ گذشته است. اینکه این جماعت هنوز فتنه را رها نکردهاند معلوم میشود آنها حداقل در یک موضع صادق بودهاند، آن هم موضع و شعار؛ «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»! آنها از یک طرف چند سادهلوح و غافل سیاسی را به میدان میاندازند و میگویند ماجرای فتنه ۸۸ را فراموش کنید و سران فتنه را از حصر بیرون بیاورید، از طرف دیگر طبل بزرگ «فتنه» را زیر پای «چپ» هر روز به صدا درمیآورند و هرچه به انتخابات نزدیک میشویم صدای آن را بلندتر از گذشته بالا میبرند.
فضای مساعد رقابت دعوت واقعی به حضور
به قلم احمد خرم وزیر راه دولت اصلاحات و با اشاره به دعوت رئیسجمهور از حضور چهرههای علاقهمند به خدمت در انتخابات نوشت: آیا زمینهای مناسب برای ورود گروهها و چهرههای سیاسی فعال در چارچوب قانون برای انتخابات هفتم اسفندماه فراهم است؟ نسبتهای کذبی که به شکل گسترده نصیب گروه عمدهای از فعالان سیاسی میشود و برای عنوانکنندگان آن در کشور نیز هیچ تبعات منفی ندارد، چگونه در حوزه زیرساختی تحقق این دعوت، تعریف میشود. روشن است که مهیا کردن فضای لازم جهت اجرا شدن این دعوت تنها از عهده دولت ساخته نیست و این نیازمند عزم نهادها و قوای دیگر نیز است. اما سوالی که میتوان از آقای روحانی پرسید این است که برنامه عملی دولت برای تحقق این پیشنهاد چیست؟
گروه هشت اصولگرایان
نوشت: اصولگرایان به سنت گذشته، برای رسیدن به همزبانی به ریشسفیدی روی آوردهاند. چهرههای معتمد کنار هم جمع شدهاند تا برای رسیدن به وحدت در انتخابات به ساز و کاری مشخص برسند. ساز و کار شورای هماهنگی باز جان گرفته و این غلامعلی حدادعادل است که چراغ راه جدید را روشن کرده است. او هفت شخصیت اصولگرا را به خانه دعوت کرده و نتیجه گعدهنشینیهای متعدد آنها این شده که جریانات موازی اصولگرا به سامانی تازه برای وحدت دست پیدا کنند. دیگر چهرههای این گروه عبارتند از محمدرضا باهنر (پیروان)، مجتبی آقاتهرانی (پایداری)، محمدنبی حبیبی و اسدالله بادامچیان (موتلفه)، صادق محصولی (حامیان سابق احمدینژاد)، علیرضا زاکانی (رهپویان) و حسین فدایی (ایثارگران).
هشت ضلع اصلاحات
نوشت: نقش رسانههای جریان اصلاحات برای معرفی لیستهای انتخاباتی را نمیتوان نادیده گرفت. رسانههایی که تریبون احزاب و شخصیتهای مختلف جریان اصلاحطلب هستند. فعالان اصلاحطلب و رسانههای متبوع آنها تاکنون هشت ضلع انتخاباتی را برای ورود به انتخابات معرفی کردهاند که از این قرارند: شورای مشورتی اصلاحطلبان، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، شورای راهبردی اصلاحطلبان، شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان، حزب کارگزاران، حزب اعتماد ملی، فعالین زن و هواداران دولت. همانطور که مشاهده میشود این اضلاع برای انتخابات فعالیت میکنند ولی همواره در مانور رسانهای از انسجام و وحدت روزافزون در عرصه انتخابات خبر میدهند.
دیدگاه تان را بنویسید