اکبر منتجی دبیر سیاسی هفتهنامه آسمان در صفحه فیسبوک خود نوشت: «واقعاً این ضعف ماست که نتوانستهایم سه نفرخبرنگار درجه یک پرورش بدهیم که بروند و مقابل رئیسجمهور یک کشور بنشینند و با او مصاحبه کنند. خبر دارم از یک هفته پیش اطرافیان رئیسجمهور به دنبال این بودند سه خبرنگار حرفهای که خبرنگار تلویزیون هم نباشند، مقابل روحانی بنشینند اما پیدا نکردند. من به سهم خودم به یکی از دوستان پیغام دادم که علی میرزاخانی سردبیر روزنامه دنیای اقتصاد خیلی خوبه. ولی دو نفر دیگر چی؟ و حالا به اینجا رسیدیم که باز خبرنگاران تلویزیون بیایند سواد خود را به رخ مردم بکشند. از اینها گذشته: آقای شهیدیفر، برادر من، حداقل موهایت را میشستی که اینقدر چرب و چیلی نباشد. برادر داری با رئیسجمهور مصاحبه میکنی...»
این نمایش تصنعی را تغییر دهید
سعید شریعتی از چهرههای اصلاحطلب هم در پیج فیسبوک خود به گزارش روحانی پرداخت و نوشت: ... علاقه ندارم و نیازی هم نیست که بیجهت و به طور تصنعی از دکتر روحانی تمجید کنم. اما شاخصترین ویژگی ایشان در گزارش شب گذشته تلاش برای ارائه صادقانه تصویر وضع موجود بود. کمتر پردهپوشی و ملاحظهکاری در سخنانش دیده میشد... در عین حال نسبت به حضور کاملاً نمادین مجریان مصاحبه که (به جز موارد اقتصادی که خانم سپانلو نسبتاً تسلط داشت) نبودشان و نبود زبانآوریهای بیمزه و تصنعیشان حین مصاحبه نهفقط خللی ایجاد نمیکرد بلکه بهتر این بود که نباشند، انتقاد دارم. این نمایش تصنعی را باید دکتر روحانی تغییر دهد یا خبرنگاران مسلطی انتخاب بشوند که بتوانند با رئیسجمهور چالش کنند، او را تحریک کنند و وادار کنند که حرفهای نگو را بگوید.
یعنی سریعالقلم خواهند ماند؟
محسن فرجادی دبیر سیاسی خبرآنلاین درباره اظهارات روحانی در صفحه فیسبوک خود نوشت: «... دکتر روحانی فرمودند در دوره ایشان ممنوعالقلمها شدند سریعالقلم. زدم پشت دستم که ای وای خدا چی داره میگه رئیسجمهور. یعنی سریعالقلم خواهند ماند!؟ اگر نماند چه میشود؟ حرفم این است: تاریخ نشان داده در ایران زمین رشد در شرایطی که تضارب آرا وجود دارد محقق نمیشود و دولت فعلی هم نشان داده در شرایطی که از این طرف و آن طرف نِق بشنود نمیتواند کار خودش را انجام دهد. - نگاه کنید به گلایههای روحانی و ظریف از انتقادات به مذاکرات هستهای- دولت روحانی در شرایطی پیش خواهد رفت که یا آدمهای حُر به گوشهای خزانده شوند و یا اینکه توجیهگر وضع موجود شوند.»
نباید اجازه میدادیم خزانه خالی شود
«علی سعیدی» نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به صورت غیرمستقیم برخی از آمار ارائهشده توسط رئیسجمهور را تایید کرد. به گزارش ایرنا او اعلام کرد: «...ما نباید اجازه میدادیم در دولت دهم بیتالمال حیف و میل و خزانه خالی شود و یا نباید آخرین ریالها را هزینه میکردیم؛ ما نباید قولهای بیش از ظرفیتهای موجود به مردم میدادیم و انتظارات آنها را بالا میبردیم. کشوری که در حال جنگ با قلدرترین قدرتهای جهان است نباید روزی 80 میلیون لیتر بنزین مصرف کند؛ ما اگر میخواهیم در برابر دشمنان مقاومت کنیم و اگر بناست مردم ما در این پروژه با قدرت پیش بروند، قطعاً به پشتوانه گسترده مردمی نیاز داریم...»
دیدگاه تان را بنویسید