تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
عدم پخش مصاحبه ظریف کار دست سیما داد
نوشت: صدا و سیما در توجیه پخش نشدن مصاحبه محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، از برنامه نود طی بیانیهای اعلام کرد: «گفتوگو و مصاحبه با رجل سیاسی، مذهبی و شخصیتها تابع میل و نظر شخصی تهیهکننده یا عوامل برنامه نیست. در صورتی که شبکهای قصد انجام مصاحبه با این افراد را داشته باشد، مسوولان شبکه از مصاحبهشونده به طور رسمی دعوت به عمل میآورند تا مصاحبه انجام شود.» حالا یک منبع آگاه در دولت با استناد به همین بیانیه و همین بند گفت: طبق طرحی که شورای اطلاعرسانی دولت آماده کرده، از این به بعد دعوت از وزیران و معاونان وزیران برای حضور در برنامههای شبکههای مختلف، تنها با درخواست رسمی رئیس و معاونان سازمان صدا و سیما امکانپذیر خواهد بود.
از شوروی پرنفوذتریم
نوشت: علی سعیدی نماینده ولیفقیه در سپاه گفت: در سال 1979 انقلاب اسلامی به وجودآمده در ایران توانست عرصههای قدرت شوروی در منطقه و جهان را کسب کرده و وارد کشورهای آمریکای لاتین، آفریقا و جهان اسلام شود، امروز عراق، سوریه، یمن، لبنان، افغانستان، پاکستان و هند تحت نفوذ انقلاب اسلامی قرار گرفته است و عرصه نفوذ ایران به مراتب از شوروی بیشتر شده است و اگر شوروی بر جسم مردم تاثیر داشت نفوذ انقلاب اسلامی در عمق مردم است، مثلاً در یمن بعد از چند ماه بمباران مردم هنوز وفادار به انقلاب هستند و مردم عراق بهرغم هشت سال جنگ تحمیلی روابط خوبی با ایران دارند و میلیونها نفر برای زیارت به این کشور میروند.
زوال استراتژی در امپراتوری لیبرال
نوشت: در هم تنیدگی سرنوشت آمریکا و عربستان آن هم در دوره قهقرای سیاست و حکومت سعودی به حدی است که نگرانیهای سیاسی و امنیتی را در داخل ایالات متحده فراهم آورده است. آل سعود بهتنهایی لکه ننگی است که اعتباری برای شعارها و پرستیژ لیبرالیستی و حقوق بشری ایالات متحده باقی نمیگذارد. همین یک رژیم برای عریان نشاندن امپراتوری مدعی لیبرال-دموکراسی و حقوق بشر کفایت میکند آن هم در دورهای که آمریکا پس از شکست در «جنگ چهارم جهانی» میل به ظاهرسازی و احیای مجدد اعتبار خود کرد. پلپیلار عضو سابق سیا به صراحت نوشت «...حیرتآور است که حکومت عربستان با این فاصله از ارزشهای لیبرال-دموکراسی، چنان رابطه نزدیکی با آمریکا دارد و متحد و شریک او محسوب میشود.»
دلیل ایستادگی بر برجام
نوشت: وظیفه حتمی مسوولان دولت جمهوری اسلامی ایران این است که با هوشیاری تمام، کلیه تحرکات آمریکاییها را رصد کنند و در موارد لازم برای مقابله قاطع با شیطنتها اقدام کنند... از این واقعیت نیز نباید غافل باشیم که برجام مخالفان زیادی دارد که مصمم هستند مانع اجرای آن شوند. همه میدانند که صهیونیستها در راس مخالفان برجام قرار دارند و تحرکات جدید در آمریکا که منجر به سخن گفتن از تحریمهای جدید علیه ایران شد نیز به آنها مربوط میشود. این، نشان میدهد که باید اجرای برجام، جدی گرفته شود و موانعی را که بر سر راه آن ایجاد میکنند باید از بین برد، اما در این راه هیچچیز نباید به تضعیف توان دفاعی کشور منجر شود.
دیدگاه تان را بنویسید