بریده روزنامهها (سیاسی)
تشکیل کمیسیون ویژه اقتصادی در مجمع
خبرگزاری فارس نوشت: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کمیسیون ویژه بررسی مشکلات اقتصادی کشور در مجمع تشخیص تشکیل شده است، گفت: با همکاری و هماهنگی تمام قوا و همدلی مردمی مشکلات موجود هرچه زودتر کاهش مییابد. در جلسه روز چهارشنبه مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله آملیلاریجانی خواستار اتخاذ تدابیر قانونی مناسب و فوری به منظور کاهش مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه از سوی دولت با همکاری سایر قوا شد و افزود: مجمع تشخیص مصلحت نظام، بررسی مسائل و مشکلات حاد اقتصادی مردم را به کمیسیونی ویژه محول کرده تا پس از تجمیع نظرات کارشناسی ماحصل آن را به محضر مقام معظم رهبری تقدیم کند.
کیهان: جهانگیری نمیتواند رای مردم را کسب کند
کیهان نوشت: عضو شورای (منحله) سیاستگذاری اصلاحطلبان میگوید که معاون اول رئیسجمهور میخواهد در انتخابات 1400 نامزد شود، اما موفقیت او در افکار عمومی لطمه خورده است. علی صوفی در گفتوگو با نامهنیوز با بیان اینکه از همان روز نخست دولت دوم آقای روحانی مشخص بود که آقای جهانگیری در این دولت نقش تشریفاتی دارد، بیان کرد: اگر جایگاه دولت امروز نزد افکار عمومی تنزل پیدا کرده، برای آقای واعظی باید نقش بیشتری قائل بود تا آقای جهانگیری. صوفی درباره موقعیت اسحاق جهانگیری در انتخابات ریاستجمهوری آینده اظهار کرد: آقای جهانگیری در انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۶ خود را کاندیدای جریان اصلاحات خواند اما به دلیل حضورش در دولت خیلی آسیب دیده است. او باید هزینه نارضایتی جامعه از دولت را بپردازد.
زیباکلام: مردم به ظریف هم رای نمیدهند
اعتماد آنلاین به نقل از صادق زیباکلام، تحلیلگر مسائل سیاسی، نوشت: اصلاحطلبان ابداً نمیتوانند به فکر انتخابات ۱۴۰۰ باشند زیرا مردم دیگر به اصلاحطلبان رای نمیدهند. مردم در دوم اسفند ۹۸ نشان دادند بههیچوجه با رویکرد فعلی جریان اصلاحات موافق نیستند. بخشی از مردم به این دلیل در انتخابات مجلس شرکت نکردند که اصولگرایان تندرو با کارهایی که در این سه سال کردند به ۲۴ میلیوننفری که در ۲۹ اردیبهشت ۹۶ رای دادند این پیام را رساندند که حضورتان پای صندوق رای بیفایده است. این قطعاً گمانی غلط است که با ورود آقای ظریف مردم تصمیم به رای دادن خواهند گرفت. مردم همانطور که دوم اسفند رای ندادند به ظریف هم رای نخواهند داد.
تلاش برای حذف غیرفیزیکی سعید حجاریان
شرق نوشت: پروندهسازی علیه سعیدحجاریان را با تقسیم کار تیمی آغاز کردهاند. یک کاربر در شبکههای اجتماعی با یادآوری تلاش ناکام یک جریان برای حذف فیزیکی حجاریان در ۲۰ سال پیش گفته است حالا دنبال ادامه کار ناتمام خود با حذف غیرفیزیکی او هستند. این موج از یکسو میتواند واکنش به اظهارنظرهای اخیر حجاریان باشد و از سوی دیگر میتواند اهداف دیگری را دنبال کند که رخدادهای آتی آن را روشنتر خواهد کرد. یک عضو جبهه پایداری که نماینده مجلس یازدهم شده، مدعی شده است خانواده حجاریان از رانت در واردات گندم بهرهمند شده و مانع خودکفایی گندم شدهاند. اکانت منتسب به علیاکبر رائفیپور در توئیتر هم ادعای عجیب دیگری را درباره یهودیبودن خاندان حجاریان مطرح کرده است.