بریده روزنامهها (سیاسی)
نمیتوان نقطه ضعفی در رهبری یافت
ایسنا به نقل از محمدتقی مصباحیزدی نوشت: آیا رواست که نقشه گنج ابدی یعنی اسلام را کنار گذاشت و سراغ کارهای دیگر رفت؟ امروز ما سر سفرهای نشستهایم که حدود ۱۴۰۰ سال، برای آن زحمت کشیده شده است. بخشی از آن را خدا ضمانت کرده که به دست ما برسد و معانی و تفسیرش هم به دست بزرگانی صورت گرفت که سختیهای زیادی کشیدند و بسیاری از آنها به شهادت رسیدند. یکی از نعمتهای خداوند برای ما رهبری است که در طول زندگیاش نمیتوان نقطه تاریکی یافت یا اثبات کرد که در مسالهای اشتباه کرده باشد. در دنیایی که رئیسجمهوری پیشرفتهترین کشورها، مورد عار و ننگ مردم و مفاسدش عیان است، وجود چنین رهبری نعمتی بس بزرگ است.
برای اصلاحطلبان فرش قرمز پهن کنید
خبرآنلاین به نقل از بهزاد نبوی نوشت: طرف مقابل از خدا میخواهد ما در انتخابات شرکت نکنیم؛ حالا بگوییم که ما به این شرط در انتخابات شرکت میکنیم که چنین یا چنان شود، قطعاً نمیپذیرد. البته آقای کدخدایی (سخنگوی شورای نگهبان که اخیراً اعلام کرد: ما فرش قرمز برای اصلاحطلبان پهن نمیکنیم) اشتباه میکند، این دوره باید فرش قرمز پهن کنند، چون در این دوره انتخابات پرشور برای حفظ امنیت ملی ضروری است. با این فشارهایی که از خارج وارد میشود، اگر انتخابات پرشور نداشته باشیم، فشار به نظام و مردم خیلی زیادتر میشود. آقای کدخدایی بداند این تصمیم شخصی ایشان یا حتی شورای نگهبان نیست، بلکه تصمیم حاکمیت برای حفظ نظام، کشور و امنیت ملی است.
پمپئو بگوید غلط کردیم، شاید بپذیریم
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در واکنش به اظهارات متناقض اخیر پمپئو درباره درخواستش برای مصاحبه با صداوسیما در کنار متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم، گفت: پمپئو و روسای سابق و فعلی و وزرای خارجه آمریکا در دنیا به عدم صداقت معروف هستند. فریبکاری آمریکاییها کاملاً پیداست. صداقت آنان زمانی بروز خواهد کرد که کل تحریمها را بردارند، به توافقات بینالمللی برگردند و صادقانه به ملت ایران بگویند که ما اشتباه کردیم. آن روزی که آنان صادقانه بگویند ما اشتباه و غلط کردیم و ما دیگر با ملت ایران کاری نخواهیم داشت و آن را در عمل نشان دهند، ممکن است مردم کشورمان بپذیرند که آنان به صداقت برگشتهاند.
قرار نیست همواره بین بد و بدتر انتخاب کنیم
اعتماد آنلاین به نقل از محسن صفاییفراهانی، فعال سیاسی اصلاحطلب، درباره مشارکت در انتخابات 98 نوشت: مردم باید خودشان تصمیم بگیرند. این بار دیگر وظیفه کسی نیست که توصیهای به مردم داشته باشد، چون مردم گوش نمیدهند. مردم زمانی به حرف کسی گوش میدهند که بدانند این حرف در بهبود وضعیت آنها موثر است. برای انتخابات گذشته در دانشگاه شریف سخنرانی داشتم، دانشجویان درباره شرایط و وضعیت کاندیداها سوال کردند، به آنها گفتم به دلیل مجموعه شرایط مجبوریم بین بد و بدتر به بد قناعت کنیم. اما قرار نیست مردم همواره بین بد و بدتر را انتخاب کنند. اگر زندگی مردم رو به پسرفت باشد چطور میتوان به مردم توصیه کرد که ادامه این روند به نفع شماست؟