بریده روزنامهها
سخن جنجالی امام جمعه ساوه
نوشت: سیدابراهیم حسینی، امامجمعه ساوه گفته «نماد شال سفید مانند نماد سبز و بنفش جریان فتنه و مانند پرچم روسپیگری بر در خانههای روسپیهای دوران جاهلیت است». احمد مازنی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در واکنش به این سخن گفت: کسانی که از دستبند سبز و بنفش استفاده کردهاند حدود ۲۴ میلیون ایرانی هستند که به آقای روحانی رای دادهاند. عبدالله رمضانزاده، فعال سیاسی اصلاحطلب در توئیتاش پرسشی خطاب به حقوقدانان مطرح کرد که آیا امکان شکایت حقوقی زنان از گفتههای اخیر امامجمعه ساوه وجود دارد؟ بهمن کشاورز، وکیل دادگستری پاسخ داده امکان شکایت مهیا بوده و بندهای حقوقی مختلف این حق را برای زنان در نظر میگیرد.
♦♦♦
اولین تردیدها در لیدری رئیسی
در گفتوگو با حسین نقویحسینی، نماینده اصولگرای حامی رئیسی نوشت: عیب اصولگرایان این است که مانند اصلاحطلبان دنبال یک نفر راه نمیافتند تا او هر چه گفت آنها تکرار کنند. اصولگرایان خودشان را تکلیفگرا میدانند و دیدگاههای مختلفی دارند و بر اساس آن عمل میکنند. در جریان اصلاحات یک نفر جلو میافتد و بقیه دنبال سر او حرکت میکنند و اسمش را میگذارند کار جمعی. حالا اینکه درست یا غلط است بماند. بحث لیدری آقای رئیسی نیاز به گذر زمان دارد. باید بگذاریم زمان بگذرد. فعلاً تازه از انتخابات خارج شدیم و باید یک مقدار بگذرد. به هر تقدیر اصولگرایان نیازمند یک مکانیسم وحدتساز و تصمیمساز هستند.
♦♦♦
دولت درگیر کار باشد نه پاسخگویی به نقزدنها
در گفتوگو با محسن غرویان نوشت: الحمدلله انتخابات به خیر و خوشی برگزار شد و مقام معظم رهبری و شورای نگهبان هم آن را تایید کردند و خوشبختانه همه مراحل قانونی هم در این انتخابات طی شد. خود تخریبگران به خوبی میدانند مسائلی که بعد از انتخابات در جهت تخریب دولت عنوان میکنند اثر و فایدهای ندارد و فقط خودشان را در نزد ملت تخریب میکنند. دولت باید در چهار سال آینده به سمت توسعه کشور و اجرایی کردن برنامههایش پیش برود. ایجاد اشتغال و گسترش مسالمتآمیز روابط سیاسی و اقتصادی مهمترین برنامه دولت است. دولت باید درگیر برنامههایش باشد نه اینکه مدام در مقام پاسخگویی به این «نق» زدنها!
♦♦♦
روحانی در انتخابات تنها بود
در مطلبی به قلم صادق زیباکلام نوشت: روحانی در جریان انتخابات بسیار تنها بود. شما کمتر وزیر دولت یا در حلقه نزدیک روحانی میدیدید که در انتخابات آستینش را بالا زده باشد و رخت کار تنش کرده باشد و قرص و محکم وارد میدان شده باشد. در واقع، 80 تا 90 درصد بار انتخابات را خود روحانی تنها به دوش میکشید. در استانها و شهرستانها، روحانی تک و تنها بود... نمیدانم وزرا چرا آنقدر ملاحظهکاری و محافظهکاری میکردند. اگر جهانگیری، ظریف، طیبنیا و زنگنه و تا حدودی رحمانی را فاکتور بگیریم، باقی کابینه و حلقه نزدیک به روحانی حرکتی نکردند، اصلاً انگارنهانگار که انتخابات است.