بریده روزنامهها (سیاسی)
نظر محسنیاژهای درباره فیلتر تلگرام
در گفتوگو با سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به این سوال که بسیاری بر اثر فیلتر تلگرام بیکار شدهاند نوشت: آیا شما اجازه میدهید که مواد مخدر در کشور توزیع شود به دلیل اینکه حتماً شغلی را ایجاد میکند. مگر توزیع و تولید مواد مخدر عدهای را مشغول نمیکند! لذا ما باید زیان و فایده هر کاری را با همدیگر بسنجیم. باید تلاش کنیم هرچه سریعتر پیامرسانهای داخلی ما تقویت شوند. شما که روی اسم تلگرام نظر ندارید؟ شما میخواهید دسترسی آسان و سریع داشته باشید و ارزان هم استفاده کنید و مضرات هم نداشته باشد؛ لذا همه این کار را میکنند که پیامرسانهای داخلی تقویت شوند.
♦♦♦
حرف تودهایها را تکرار میکنید
در خصوص موضعگیری اخیر علیاکبر ولایتی در خصوص برجام نوشت: آن طبیب بزرگوار از ملت ایران میخواهد به روسیه اعتماد کرده یا لااقل به آن خوشبین باشند! عجبا روسیهای که حامی اصلی صدام و حامی تجزیه آذربایجان بهدست پیشهوری در 1320 شمسی بوده و قبل از آن صد و هفتاد سال پیش، تحمیلکننده عهدنامه گلستان و ترکمانچای، و جداکننده بخشهای زیادی از ایران بوده است! آیا ما بیاییم مثل کشورهای فعلی ترکمنستان و ارمنستان و تاجیکستان، زیر چتر روسیه برویم تا از شر غرب راحت شویم؟ این پیشنهاد خطرناکی است. من خواهش میکنم نخبگان درباره این پیشنهاد نظر دهند. این سخن چه فرقی با سخن تودهایها دارد؟
♦♦♦
اصلاحات مسالمتآمیز
در گفتوگو با علیرضا علویتبار نوشت: آخرین پیمایشی که در سراسر ایران بعد از دیماه انجام شد نشان میدهد حدود 8 /59 درصد مردم ایران خواستار اصلاحات تدریجی هستند، ۱۳ درصد حفظ وضع موجود و ۲۷ درصد هم تغییر بنیادی وضع موجود را دنبال میکنند. اما عدهای مدام تاکید میکنند از طریق مسالمتآمیز نمیتوان کاری کرد. مردم به آقای جنتی بهعنوان آخرین نفر خبرگان رای میدهند اما ایشان رئیس مجلس خبرگان میشود. کسانی که رای نمیآورند، به مجمع تشخیص مصلحت نظام میروند. در داخل کشور نیرویی وجود دارد که دائم به ما گوشزد میکند که نمیتوانید از طریق روشهای مسالمتآمیز تغییر ایجاد کنید. این نوعی تایید عملی موضع اپوزیسیون برانداز است.
♦♦♦
افراد جدید در لیست تحریمها
نوشت: وزارت خزانهداری آمریکا شش فرد و سه نهاد ایرانی را به فهرست تحریمهای خود اضافه کرد. «زندان اوین»، «گروه انصار حزبالله» و چند عضو گروه انصار، دو مقام مسوول در حوزه اینترنت و فضای مجازی بههمراه رئیس سازمان صداوسیما از جمله تحریمشدگان هستند. بر اساس قانون کاتسا، داراییهای این افراد و شرکتها در آمریکا بلوکه شده، شرکتها و افراد آمریکایی امکان معامله با آنها را نداشته و این افراد امکان ورود به آمریکا را نیز نخواهند داشت. پس از خروج آمریکا از برجام، وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیهای اعلام کرد تحریمهای هستهای ایران که پس از امضای برجام لغو شده بود، در دورههای ۹۰ و ۱۸۰روزه بازگردانده میشوند.