تاریخ انتشار:
مرثیهای برای سکه آتی
شاید یکی از کسلکنندهترین هفتهها برای بازار مسکوکات و قراردادهای آتی بود، موج ناامیدی و خستگی در بخشهای قراردادهای آتی کارگزاریها به وضوح حس میشد
دسته دوم: در به در به دنبال web money میگردند، آنها طلاباز هستند و اونس را میشناسند، ولی بازار آتی به دلیل 24ساعته نبودن و عدم وجود بسترهای مناسب معاملات آنلاین و اهرم پایین دیگر برای آنها جذاب نیست، قیمت دلار هم که ثابت شده است پس به جای معامله روی سکه به بازار جهانی اونس روی آوردند.
دسته سوم: هم هنوز در آتی فعالند و امیدوار به کاهش وجه تضمین و بالا رفتن اهرم، آنها این محدوده قیمتی را کف برای قیمت سکه قلمداد میکنند و بازار بیرمق و کممعامله این روزها را به مثابه فنری در حال جمع شدن میدانند و منتظر نوسانات و over shoot در بازار هستند. در طول هفته گذشته کل نوسان قیمت دلار در محدوده 30 تومان و نوسان سکه امامی در محدوده 15000 تومان در بین قیمتهای 960 هزار تا 975 هزار بود. اونس جهانی که با شرایط قریبالوقوع آمریکا مواجه است در طول هفته گذشته تا روز چهارشنبه در بازه 1330 تا 1303 جابهجا میشد. در این روزها حباب سکه نسبت به طلای جهانی در محدوده 25 هزار تومان و نسبت به مظنه حول و حوش هفت هزار تومان بود. فاصله سررسیدهای قرارداد آتی نیز در این روزها در بازه 25 هزار تا 30 هزار تومان در نوسان بود. در روزهای گذشته مهمترین اخبار تاثیرگذار روی اونس جهانی سخنرانیهای اوباما و اعضای کنگره و سنای آمریکا حول و حوش تعطیلی دولت و احتمالات منتفی شدن این قضیه یا ادامهدار بودن آن بود، علاوه بر اینها در روز چهارشنبه آمار شاخص تولید صنعتی انگلیس هم مخابره شد که به کمترین حد خود در طول یکسال گذشته رسیده بود، لازم به ذکر است که این آمار از آن جهت مهم بود که در اجلاس G20 اخیر، کشورهای صنعتی عضو با آمریکا به توافق رسیدند در صورت نامطلوب بودن آمارهای اقتصادی قضیه کاهش سیاستهای انبساطی (QE3 Tapering) را به تعویق بیندازد. دیگر اتفاق مهم در بازارهای جهانی مربوط به جایگزینی بنبرنانکی رئیس بانک مرکزی آمریکا و انتخاب ژانت یلن به جای ایشان بود.این روزها اونس به حمایتهای تاریخی محکم خود در محدوده قیمتی 1302 و 1293 نزدیک میشود و از آن طرف نیز درگیر مقاومتهای 1312 و 1324 در بازه زمانی کوتاه مدت و 1332 و 1350 و 1370 در بازه زمانی میانمدت است.
دیدگاه تان را بنویسید