شناسه خبر : 1864 لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

بیش از ۱۲۰۰ مدیر از سراسر جهان از سایت‌های شغل‌یابی استفاده می‌کنند

تحقیق مجازی برای استخدام

بسیاری از افراد جویای کار، با نوشته‌های خود در فضای شبکه‌های اجتماعی مختلف که معمولاً با اسم واقعی خود منتشر می‌کنند، جنبه‌های مختلف شخصیتی خود را عموماً ناخواسته در معرض دید کارفرمایان آینده خود قرار می‌دهند و این کار در بسیاری موارد عواقبی بسیار جدی و ناخوشایند برای آنها داشته است.

بسیاری از افراد جویای کار، با نوشته‌های خود در فضای شبکه‌های اجتماعی مختلف که معمولاً با اسم واقعی خود منتشر می‌کنند، جنبه‌های مختلف شخصیتی خود را عموماً ناخواسته در معرض دید کارفرمایان آینده خود قرار می‌دهند و این کار در بسیاری موارد عواقبی بسیار جدی و ناخوشایند برای آنها داشته است. عواقبی که حتی شامل پس گرفتن پیشنهاد شروع به کار هم می‌شود. بر اساس اطلاعات سایت کاریابی jobvite 93 درصد کارفرمایان اظهار داشته‌اند در روند بررسی شایستگی افراد برای استخدام، به صفحات شخصی آنها در شبکه‌های اجتماعی مراجعه می‌کنند. بیش از 1200 مدیر از سراسر جهان از این سایت استفاده می‌کنند. همچنین بر اساس اطلاعات سایت کاریابی careerbuilder در ایالات متحده تقریباً 40 درصد کارفرمایان از شبکه‌های اجتماعی برای تحقیق در مورد متقاضیان کار استفاده می‌کنند و 43 درصد از این عده اظهار داشته‌اند همین تحقیقات آنها را در مورد استخدام نکردن بعضی افراد قانع کرده است.
اعتبار آنلاین خود را اندازه بگیرید:
این بسیار حیاتی است که شما بدانید در دنیای اینترنت چگونه به نظر می‌رسید. متاسفانه اغلب مردم تا وقتی دچار مشکل و تبعات ناخوشایندی نشوند به این موضوع توجه نمی‌کنند. برای این کار می‌توانید از سایت‌های آنلاینی که برای اندازه‌گیری اعتبار اینترنتی وجود دارد (مانند
onlineidcalculator.com) استفاده کنید. این سایت‌ها با پرسیدن چند سوال و ارتباط آن با آنچه از جست‌وجوی نام شما در موتورهای جست‌وجو حاصل شده، اعتبار شما را اندازه‌گیری می‌کنند.
مستقیم به سراغ منبع بروید‌:
موتورهای جست‌وجو، نتایج را بر اساس ارزش آنها رده‌بندی می‌کنند و این ارزش با عواملی همانند ارجاعاتی که به آن صفحه شده، تعداد بازدید از آن، تاریخ انتشار مطلب و... اندازه‌گیری می‌شود. این به این معناست که هر چقدر حضور بیشتری در فضای آنلاین داشته باشید، بیشتر باید نگران آنچه کارفرمایتان خواهد دید باشید و مهم‌تر اینکه موتورهای جست‌وجو نه تنها مطالبی را نشان می‌دهند که خودتان نوشته‌اید، بلکه مطالبی را که دیگران درباره شما نوشته‌اند نیز نمایش خواهند داد. اگر در موتورهای جست‌وجو اسم خود را وارد کردید و به نتایج ناخوشایندی رسیدید اول از همه منبع نوشته و مالک وب‌سایت را پیدا کنید. سایت‌هایی مانند whois.net می‌توانند در این کار شما را یاری کنند. با وی تماس گرفته و درخواست کنید مطلب را حذف کند. البته مطمئناً خودتان می‌دانید این کار به سادگی امکان‌پذیر نخواهد بود. اگر موفق نشدید می‌توانید خودتان دست به کار شوید، با نوشتن در سایت شخصی خود و صفحات شبکه‌های اجتماعی‌تان، با عضویت در linkedin و ایجاد پروفایل در آن و قرار دادن سابقه‌ کاری و حرفه‌ای خود در این سایت، چهره آنلاین مناسبی از خود بسازید. با این کار می‌توانید تا حد زیادی اثرات مطالب ناخوشایند را حذف کنید.

فاش کردن یا نکردن؟
اگر سابقه بد و غیرقابل پاک‌کردنی در مورد شما وجود دارد چه کاری باید انجام دهید؟ خودتان موضوع را به کارفرمای خود اطلاع دهید؟ یا ساکت بمانید؟ پیشنهادها در این مورد بسیار متغیر است.

دراین پرونده بخوانید ...

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربیننده ترین اخبار این شماره

پربیننده ترین اخبار تمام شماره ها