تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
محدودیتهای جدید برای فعالیت در فضای مجازی
به نقل از ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی نوشت: فعالیت رسانهای در شبکههای اجتماعی ضابطهمند شود و بر همین اساس کسانی که در این شبکهها فعالیت رسانهای دارند باید بهزودی خود را برای دریافت مجوز آماده کنند. رعایت الزامهای دینی، اخلاقی و قانونی برای فعالیت شبکههای اجتماعی ضروری است. رسانههای داخلی چه در بخش مکتوب و چه در بخش صوتی و تصویری تاکنون پایبندی خود را به این الزامها نشان دادهاند. اکثر شبکههای اجتماعی مجازی در خارج از کشور قرار دارند که همین عاملی است تا چندان پایبند به الزامهای داخلی نباشند. بناست همه شبکههای پیامرسان فعال ایرانی در یک دوره یکساله، ذخیرهسازی دادههای خود را در داخل کشور انجام دهند.
افزایش ۳۰۰ برابری مهاجرت پرستاران!
نوشت: علیمحمد آدابی رئیسکل سازمان نظام پرستاری کشور اعلام کرد: «مهاجرت پرستاران ایرانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس و غربی در اردیبهشت و فروردین امسال ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.» این اظهارات به این معناست که افزایش ۳۰۰درصدی مهاجرت پرستاران ایرانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس و غربی در دو ماه اردیبهشت و فروردین امسال یعنی تقریباً همه پرستاران در حال ترک کشور هستند. با اینکه صحت چنین ادعایی تاکنون تایید نشده، کمبود پرسنل بیمارستانی و درمانی از قبیل پرستاران در کنار کمبود تجهیزات پزشکی و بیمارستانی یکی از معضلات اصلی بخش بهداشت و درمان کشور محسوب میشود. سال گذشته محمد شریفیمقدم، دبیرکل خانه پرستار عنوان کرده بود کشور با معضل جدی کمبود پرستار مواجه است.
۱۸۵۰ روستای خراسان جنوبی خالی از سکنه
نوشت: ناصر زرگر معاون امور سرمایهگذاری، فرهنگی و اجتماعی مناطق محروم کشور، آماری عجیب و غیرقابل باور از سرنوشت زندگی روستایی در کشور داد. او اعلام کرد: «در ۵۰ سال گذشته ۳۴ هزار روستا و آبادی در کشور تخلیه شده است.» استان خراسان جنوبی استانی است، که ۱۷ سال با خشکسالی دست و پنجه نرم کرده و حالا به گفته استاندار سابق آن، 1850 روستای آن به دلیل ۱۷ سال خشکسالی، کمبود آب و نبود اشتغال متروکه شده است. گفته میشود کمآبی و خشک شدن قنوات اصلیترین مسالهای است که سبب شده کشاورزی در روستاها نابود شود و دیگر زمینه زندگی در آنجا فراهم نباشد...یکی از مهمترین مراکز تامین آب کشاورزی استان قنوات است که متاسفانه دچار بحران کمآبی مفرط شده است.
استانهای مورد علاقه قاچاقچیان
مسعود منفرد، جانشین رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به راهاندازی قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز از ابتدای سال ۹۵ در نیروی انتظامی، از برنامه ویژه برای سه استانی که بیشترین ورودی و خروجی کالای قاچاق در کشور را دارند، خبر داد و گفت: «بهرغم اینکه نیروی انتظامی تنها یکی از دستگاههای مبارزهکننده با قاچاق کالا در کشور است ولی با توجه به تاکیدات رهبری، قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال جاری در نیروی انتظامی تشکیل شد. به صورت مشخص سه استان مرزی آذربایجان غربی، هرمزگان و کردستان بیشترین ورود و خروج کالای قاچاق را دارند که با توجه به برنامهریزی انجامشده، برخوردهای موثر و موفقی در این سه استان انجام گرفته است.»
دیدگاه تان را بنویسید