شناسه خبر : 10581 لینک کوتاه

بریده روزنامه‌ها

مبارزه 100 میلیون دلاری
به نقل از خداکرم جلالی، رئیس سازمان جنگل‌ها و مراتع، درباره تخصیص اعتبارات مربوط به ریزگردها نوشت: «با مصوبه مجلس، 100 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی برای مقابله با ریزگردها با محوریت خوزستان در سال آینده اختصاص یافت. 30 میلیارد تومان هم برای تثبیت بخشی از کانون‌های بحرانی خوزستان از سوی دولت تخصیص یافته که قرار است تا پایان فروردین‌ماه عملیات نهالکاری در این اراضی صورت پذیرد. از مجموع اعتبارات امسال ما تاکنون حدود 10 درصد به صورت اسناد خزانه در اختیار ما قرار گرفته که بر اساس آن با پیمانکاران برای اجرای طرح‌هایمان قرارداد بسته‌ایم. این عدم تخصیص به ‌موقع اعتبارات آسیب‌های زیادی به ویژه در بخش‌های بیابان‌زدایی به وجود می‌آورد.
جنینی را که در شکم داشتم معامله کردم
در گزارشی درباره زنان معتادی که برای تامین مواد مخدر خود، نوزاد خود را می‌فروشند، به نقل از یکی از این زنان نوشت: «آدم معتاد حتی برای 100 هزار تومان هم که شده اقدام به هر کاری می‌کند. من نیز برای پول، با اولین پیشنهادی که دریافت کردم، بر سر جنینی که در شکم داشتم معامله کردم. به من گفته شد که رقم، بعد از سونوگرافی مشخص می‌شود. قیمت نوزاد پسر هفت میلیون تومان و قیمت نوزاد دختر هشت میلیون تومان است اما روزی که نوزادم به دنیا آمد، در بیمارستان دسته‌ای پول به من داده شد که وقتی آنها را شمارش کردم، دو میلیون و 100 هزار تومان می‌شد. دیگر کاری از دستم برنمی‌آمد.»
گزارش یک تخلف
به نقل از غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 96، که از تخلف برخی دستگاه‌های فرهنگی خبر داده که از نظارت دیوان محاسبات جلوگیری می‌کنند، درباره جدول شماره 17 لایحه بودجه 96 نوشت: این جدول یکی از جداولی است که همیشه بحث‌هایی درباره آن وجود دارد و مربوط به دستگاه‌های کمک‌بگیر فرهنگی، پژوهشی و بعضاً آموزشی است. برخی نمایندگان اعتقاد دارند که این جدول باید کاملاً حذف شود زیرا معنی ندارد برخی از دستگاه‌های فرهنگی کمک دریافت کنند و برخی کمک دریافت نکنند. اما نگاه دیگر این است که این موضوع را شفاف و ضوابطی برای آن تعیین کنیم. برخی از این دستگاه‌ها حتی اجازه نظارت دیوان محاسبات را هم نداده‌اند و این تخلفی است که اخیراً متوجه آن شدیم.
بقای باقی محیط زیست ایران
نوشت: «نزدیک به 120 نفر باید شهید می‌شدند تا گامی در حمایت از مدافعان جنگل برداشته شود. لایحه حمایت از جنگلبانان و محیط‌بانان در حالی به تصویب هیات دولت رسید که در سال‌های اخیر، بی‌پناهی محیط‌بانان و جنگلبانان و دست‌درازی‌های سودجویان به منابع طبیعی، خسارت‌های بسیاری را برجای گذاشت. گستره منابع طبیعی در ایران و کمبودهای بسیار در حفاظت از این منابع، عاملی شده تا سودجویان، با نشانه رفتن گلوله به سمت محیط‌بانان، غارت منابع طبیعی ایران را دنبال کنند و نبود حمایتی جامع از محیط‌بانان خود عاملی برای دست‌درازی‌های بیشتر به طبیعت ایران شده است. حال لایحه‌ای در دولت به تصویب رسیده که با اجرای آن، می‌توان امیدوار به بقای باقی محیط زیست ایران بود.»






دراین پرونده بخوانید ...

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربیننده ترین اخبار این شماره

پربیننده ترین اخبار تمام شماره ها