تاریخ انتشار:
بریده روزنامه ها
رابطه اصل برائت و بیل
تکفیریهای رسانهای
برخورد 30 سال پیش غفاری و احمدینژاد
صحبت از استعفای رئیسجمهور سبک است
نوشت: حسن روحانی رئیسجمهور در سخنرانی به مناسبت هفته قوه قضائیه تاکید کرد: «تا عدهای سرمایه را نجس میدانند و عدهای فقر را افتخار کشور میدانند به مقصد نمیرسیم... قوه قضائیه در ایجاد امنیت، مسوولیت مهم و تاثیرگذاری دارد و میتواند با اقدامات خود سرمایهگذاری در کشور را تسهیل کند.» او همچنین در خصوص قضاوت قضات در دادگاهها، اصل را بر برائت دانست و این سوال را مطرح کرد: «چرا این اصل نادیده گرفته میشود؟... به غیر از مواردی که دادگاه صالحه فردی را مجرم میداند اصل بر برائت است و این اصل همهجا جاری است. چطور میشود در برخی موارد، اصل برائت تضعیف میشود و بیل به کمرش میخورد؛ اصل برائت کجا رفت؟ هیچ کس حق ندارد نسبت به فردی یا گروهی یا جناحی یا حزبی حکمی صادر کند.»
تکفیریهای رسانهای
در یادداشتی به قلم حسین انتظامی نوشت: چند روز پیش بین دو فعال رسانهای باسابقه بحثی درگرفت که برای من آموزنده بود. اولی به دومی انتقاد کرد که چرا در رسانه خود، به فردی مخالف و حتی معاند، اتهامات ناموسی و زشت نسبت دادهاید و دومی پاسخ داد زیرا او ضدانقلاب است... این مکالمه از آن جهت برایم آموزنده بود که تا به حال فکر میکردم چنین رفتاری ناشی از بیتوجهی به اخلاق حرفهای است... اما آنجا متوجه شدم پشت سر چنین اقداماتی فکر خوابیده است. ما پیرو دینی هستیم که اجازه نمیدهد حتی دشمنان را با کلماتی ناروا بخوانیم در غیر این صورت حد قذف (80 تازیانه) بر ما باید جاری شود، نه آنکه وقتی قافیه را باختیم با کلمات، بازی کنیم.
برخورد 30 سال پیش غفاری و احمدینژاد
نوشت: هادی غفاری نماینده پیشین مجلس گفت: «...من سال 64 و 65 دعوای تندی را با احمدینژاد کردم. آن زمان این آقا در دانشگاه علم و صنعت دانشجو بود. آقای میرحسین موسوی نخستوزیر بود، من برای سخنرانی در این دانشگاه دعوت شده بودم... یک آقایی بلند شد یک نسبتی به آقای میرحسین موسوی داد، من گفتم اگر راست میگویی بر پدرت لعنت. گفت با پدرم چهکار داری؟ گفتم اتفاقاً من به پدرت لعنت نفرستادم چون میدانم دروغ میگویی. در سال 84 یک آقایی که کارمند شهرداری بود آمد نزد من و بعد از سلام و علیک گفت آقای غفاری این آقای احمدینژادی که برای رئیسجمهور شدنش آنقدر مخالفت میکنی همان کسی بود که شما فلان جواب را به او دادی.»
صحبت از استعفای رئیسجمهور سبک است
نوشت: محمدرضا باهنر نایبرئیس مجلس گفت: کارت زرد مجلس به معنای کارت زرد در فوتبال نیست و سه رای منفی به وزرا تنها زمینه را برای استیضاح آماده میکند اما یک وزیر را میتوان استیضاح کرد حتی بدون یک کارت زرد و اگر مجلس نخواهد یک وزیر را استیضاح نمیکند حتی با دهها کارت زرد... درباره اظهارنظرها در زمینه استعفای رئیسجمهور نیز باید گفت ساختار قانون اساسی و استقرار قوا کاملاً روشن است و برخی اظهارنظرها ممکن است آنقدر سبک باشد که لازم نیست به آن پرداخت... بالاترین قدرت در نظام جمهوری اسلامی قدرت مردم است و حتی اگر نایب امام زمان را مردم نخواهند تجربه ۲۳ سال سکوت امام علی موید آن است. و مردم قدرت اصلی نظام هستند.
دیدگاه تان را بنویسید