تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
انتخابات 96 و برجام
با بازنشر گفتوگوی آقای هاشمی با سایت شخصی خودش با عنوان «ناگفتههای آیتالله از برجـام» نوشت: «قبل از اینکه دولت آقای روحانی بیاید، با اصرار آنها و واسطهگری عمان، رهبری اجازه داده بودند، قبلش با من هم مشورت کردند، مذاکره را شروع کردیم. در آنجا دو دوره مذاکره کردیم که در سطح کارشناسی بود و به تصمیم نرسیده بود. آن موقع فکر میکردند که مذاکره با ایران ساده است ولی وقتی دیدند ایرانیها کسانی نیستند که بتوانند زود سرشان کلاه بگذارند، دو جلسه برگزار شد، دیدیم که اینها جلو نمیآیند و مساله اصلی را حل نمیکنند. جلسه بینتیجه بود و ختم شد. بنابراین قبل از اینکه آقای روحانی بیایند، میدانستم رهبری میخواهند مساله حل شود. بالاخره اراده رهبری پشت قضیه بود.»
اصولگرایان مدیون احمدینژادند
به نقل از روحالله حسینیان نماینده پیشین مجلس نوشت: «اگر اصولگرایان چیزی هم داشته باشند به خاطر خدمات آقای احمدینژاد است والا خودشان خیلی سابقهای از خدمت ندارند. اگر اصولگرایان بخواهند نگاهی به عملکرد خودشان داشته باشند حتماً باید به دوره ریاستجمهوری احمدینژاد استناد کنند. به نظر من، رویکرد مردم به سوی احمدینژاد به حدی است که او بالاخره تسلیم مردم خواهد شد و درنهایت وارد کارزار انتخابات میشود... اصولگرایان مهم نیستند که بخواهند از احمدینژاد حمایت کنند یا نه. احمدینژاد بخشی از جامعه را با خود همراه دارد که حتماً از او حمایت میکنند و همان متن جامعه است که در انتخابات تعیینکننده است.... معتقدم احمدینژاد در رابطه با حضرت آقا یک بچه تخس بود و هیچ غرض واقعی وجود نداشت.»
شاگرداول کابینه
به نقل از صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران نوشت: من سال 92 و 93 برای سخنرانی به شهرستانهای مختلف میرفتم، کسانی که مدعو بودند، اصلاحطلبان یا اعضای ستادهای انتخاباتی آقای روحانی خیلی شاکی بودند از اینکه تغییری در مسوولیتهای استانی به وجود نیامده است. من فکر میکردم آقای رحمانیفضلی اگر واقعاً نمیخواهد با دولت آقای روحانی همراه شود، چرا اصرار داشت که او وزیر کشور باشد اما به تدریج متوجه شدم درست است که آقای رحمانیفضلی خیلی دست به تغییر نزد اما باز صدرحمت به آقای رحمانیفضلی. یعنی وقتی عملکرد آقایان نوبخت، نهاوندیان، نعمتزاده و سیف را دیدم، متوجه شدم من اشتباه میکردم و اتفاقاً شاگرداول کابینه همان رحمانیفضلی اصولگراست که من میگفتم چرا او باید وزیر کشور شود.
20 هزار پوند برای حضور در پرستیوی
نوشت: جرمی کوربین رهبر حزب کارگر بریتانیا در واکنش به برخی اخبار در مورد حضورش در شبکه ایرانی پرستیوی گفت: 20 هزار پوند دریافتی در ازای حضور در این شبکه مبلغ ناچیزی بوده است. جرمی کوربین چهار بار در شبکه انگلیسیزبان پرستیوی حضور پیدا کرده است و برای این حضور هزاران پوند دریافت کرده است. اما جرمی کوربین مدعی شده که این مبلغ ناچیز بوده است. به نوشته دیلیمیل، این سیاستمدار اهل کشور بریتانیا و رهبر حزب کارگر مدعی شده که از این شبکه برای انتقال پیامهای حقوق بشری و به چالش کشیدن سیاستهای ایران استفاده کرده است، اما هیچ مدرکی دال بر تایید چنین ادعاهایی وجود ندارد.
دیدگاه تان را بنویسید