شناسه خبر : 13026 لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

بریده روزنامه‌ها

سیاست‌ورزی اصلاح‌طلبانه در انتخابات
index:1|width:40|height:20|align:right نوشت: اصلاح‌طلبان امروز سیاست‌ورزی بهتری به خرج داده‌اند و خواهند داد؛ اصلاح‌طلبان بعد از گذشت چند دهه متوجه شده‌اند نباید متعصبانه برخورد کنند. عوامل و ابزاری در اختیار جناح رقیب است که متاسفانه در جهت منافعش از آنها استفاده می‌کند. این باعث می‌شود اصلاح‌طلبان به صورت یکپارچه وارد صحنه سیاسی شوند و به‌طور سازمان‌یافته کار کنند. انتخابات ریاست‌جمهوری سال 1392 نشان داد اگر با سیاست‌ورزی وارد شویم در کارهایمان موفق می‌شویم. اکنون تعامل شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان با اعتدال‌گرایان و هواداران دولت وارد مرحله عملیاتی‌ شده است. در ارتباط با شورای نگهبان و روند احراز صلاحیت‌ها نیز شورای راهبردی اصلاح‌طلبان به لحاظ بدنه سیاسی می‌تواند وارد تعامل شود، از حقوق سیاسی خودش دفاع کند.

لزوم حضور نماد اعتدال در مجلس خبرگان
index:2|width:40|height:20|align:right نوشت: ورود سید‌حسن خمینی به عرصه انتخابات آتی از چند منظر مهم به نظر می‌رسد. نخست اینکه سید‌حسن خمینی یادگار شریف امام هستند و این ورود جایگاه و اهمیت خبرگان نزد مردم را بالاتر و میزان مشارکت و نصاب آرا را بالا می‌برد. دیگر آنکه ایشان با توجه به جایگاه ثبوتی و اثباتی و سن و سال ممکن است در معرض بسیاری مسائل قرار بگیرد، بنابراین باید از هم‌اکنون این مساله را در نظر داشته باشند که اعتماد و رای مردم تنها تکیه‌گاه است. نکته مهم اما این است که حضور یادگار امام شاید بسیاری از افراد مردد را برای نامزدی به انتخابات تشویق و زمینه حضور ایشان را فراهم کند و مفهوم تازه و نشاط خاصی به انتخابات و جو سیاسی و اجتماعی کشور دهد.

تلاش اصولگرایان برای ائتلاف
index:3|width:40|height:20|align:right با اشاره به اختلاف اصولگرایان در جلسه بررسی برجام نوشت: «6+5 برای انتخابات مجلس هشتم، 8+7 برای انتخابات مجلس نهم»؛ این مجموع اعداد، شمایل اصولگرایان در آستانه انتخابات دو مجلس گذشته است. اکنون اصولگرایان پیش از انتخابات مجلس دهم، باز هم از اتحاد و ائتلاف سخن می‌گویند. اما فراکسیون رهروان ولایت با محوریت علی لاریجانی که به سنتی‌ها نزدیک هستند و فراکسیون اصولگرایان که تندروهای اصولگرا را دور هم جمع کرده، در مقاطع مهم چهار سال گذشته نتوانستند یکصدا شوند و بر مبنای هماهنگی‌های بین فراکسیونی، خواسته اصولگرایان را در مجلس رقم بزنند. تاکنون شکل‌گیری این شورا مدام به تاخیر افتاده و حالا بعد از برجام، تشکیل آن چندان به ذهن نزدیک نیست.

اعتماد مردم به لیست جامعتین
index:4|width:50|height:20|align:right به نقل از غلامرضا مصباحی‌مقدم نوشت: طرح شورای هماهنگی اصولگرایان تهیه شده اما ترکیبش هنوز نهایی نشده است، ان‌شاءالله شورای هماهنگی شکل می‌گیرد... تعدادی از اعضای شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز عضو آن هستند و بقیه از نمایندگان احزاب اصولگرا... لاریجانی زیر چتر جامعتین عمل خواهد کرد. شرایط انتخابات به گونه‌ای است که بیش از گذشته گروه‌ها و افراد اصولگرا را به وحدت سوق می‌دهد چرا که حتماً یک رقابت جدی میان جناح اصولگرا و اصلاح‌طلب خواهد بود و با هرگونه تفرقه و تشتت باید پیشاپیش شکست را پیش‌بینی کنیم... ما تصور می‌کنیم شخصیت‌هایی که در لیست جامعتین گنجانده می‌شوند، مردم از شناخت بیشتری نسبت به آنان برخوردار هستند و مردم اعتماد بیشتری به آن لیست خواهند کرد.

دراین پرونده بخوانید ...

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربیننده ترین اخبار این شماره

پربیننده ترین اخبار تمام شماره ها