بریده روزنامهها (سیاسی)
درخواست بودجه مخصوص برای قم
به نقل از آیتالله مکارمشیرازی نوشت: دولت باید ردیف بودجه مخصوصی برای قم تعیین کند تا شهرداری بتواند بدون وجود موانع مالی، به رفع مشکلات بپردازد. دولت هم باید قمشناسی داشته باشد. باید به پایگاه انقلابی بودن قم و برخاستن رهبری از این شهر مقدس، از سطح و افقی بالا نگاه کرد که متاسفانه هنوز کمتر به این مساله توجه میشود. وی تاکید کرد: شاید در تهران یا شهرهای دیگری این شرایط وجود داشته باشد، اما بیشتر ساختمانهای قم، فرهنگی و دینی است و نهتنها نمیتواند از آنها درآمد داشته باشد، بلکه باید به این مراکز پول هم بدهد، از این جهت دولت باید این مشکل را حل کند.
♦♦♦
استاد جنگ روانی
در گفتوگو با محمدجواد ابطحی، نماینده اصولگرای مجلس نوشت: روحانی خیلی زیاد به سمت اصولگرایان چرخش داشته و امیدوارم چرخش اصولگرایانه روحانی مبارک باشد، البته مطمئن نیستم چون آقای روحانی استاد جنگ روانی و استفاده بردن از فرصتهاست، نمیدانم تا چه اندازه روی مواضع فعلی ایستاده است. انتقادهایی که قبلاً به دولت داشتیم در جهت حمایت بود و نمیخواستیم به جهنم حواله شویم. شاید محدودیتهای اخیر آقای خاتمی به صلاح نباشد، چراکه مظلومنمایی کردن هم رایآوری دارد، نباید اجازه دهیم طرف مقابل در لاک مظلومیت فرو برود. راه ناطقنوری برای ورود به سیاست باز است. او در مقامی قرار دارد که تصور میکند هر صحبتی کرد بقیه بگویند سمعاً و طاعتا اما اینگونه نیست.
♦♦♦
پیشنهاد مذاکره با رهبری
در گفتوگو با محمد هاشمی نوشت: اگر اصلاحطلبان بخواهند مسوولیتی بگیرند طبعاً راهش از طریق رهبری است. باید از این طریق به نحوی که برایشان امکان داشته باشد وارد مذاکره شوند یا بتوانند تعامل کنند. شاید از این راه بتوانند کاری انجام دهند. بنابراین یکی از دو راهی که اصلاحطلبان به سیاست باز خواهند گشت انتخاباتی است که در آن ائتلاف کنند و انتصاباتی که از طریق رهبری انجام میشود. راه سومی در این مورد وجود ندارد. تجربه نشان داده، که این راه صرفاً از طریق ائتلاف ممکن است. چون هیچ یک از جناحهای سیاسی به تنهایی، نفوذ لازم را در جامعه ندارند که بتوانند به میزان لازم رای مردم را کسب کنند.
♦♦♦
دلیل وزیر نشدن الهام امینزاده
نوشت: الهام امینزاده، معاون سابق رئیسجمهوری در پاسخ به این سوال که چرا رئیسجمهور در نهایت برای وزارت علوم به انتخاب دیگری رسید، آیا این برخلاف وعدههای رئیسجمهوری در دوران تبلیغات انتخاباتی بود که وعده انتخاب وزیر زن داد، گفت: تا پیش از این وزیران علوم، هیچکدام رئیس دانشگاه نبودند، اما در این دوره قرار بر این شد که یکی از روسای دانشگاهها برای این سمت انتخاب شوند. وی با اشاره به افزوده شدن شاخص مربوط به انتخاب وزیر علوم از بین روسای دانشگاهها تصریح کرد: بر اساس این شاخص، بهرغم سوابقم در دانشگاه، مجلس و کابینه دولت، از معرفی بهعنوان وزیر جا ماندم.