بریده روزنامهها (سیاسی)
احتمال موج جدید مهاجرت
خبرآنلاین به نقل از حشمتالله فلاحتپیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی نوشت: سیاست کشور پایان دادن به پذیرایی از مهاجران افغان نیست اما آنچه تا امروز کشور انجام داده و بعد از این قادر به انجام آن نیست موضوع و روند سالانه یک میلیون مهاجر است که از مرزهای شرقی وارد ایران میشوند. ایران برای هر فرد یک هفته بودجه و نیرو خرج میکند تا آنها را به کشور خود برگرداند اما در شرایط تحریم نمیتواند و این یک میلیون نفر به طور طبیعی راهشان به سوی اروپا باز میشود. این همان بحثی است که آقای عراقچی مدنظرش بوده است وگرنه افغانهایی که در ایران هستند همان افرادیاند که در بازسازی کشور ما نقش داشتند.
فضای مجازی یا بلای مجازی؟
انتخاب نوشت: آیتالله ناصر مکارمشیرازی با اشاره به اتفاقات اخیر در برخی مدارس تهران گفت: اینکه سرودی سخیف و رکیک در مدارس توسط بچهها و نونهالان خوانده شود و آهنگی پخش و همه با هم برقصند مشخص میکند خطر تا کجا نفوذ کرده. اگر در مقابل این مسائل سکوت کنیم فردا شرایط بدتر خواهد شد؛ فضای مجازی به بلای مجازی تبدیل شده. او درباره بختآزمایی صداوسیما گفت: بعد از بررسیها مشخص شد که یک میلیارد درآمد به دست میآید و ۵۰ میلیون را جایزه میدهند که دستور داده شد جلوی آن گرفته شود. باید امکانات لازم برای تسهیل دسترسی و ورود به فضای مجازی ملی از سوی دستگاههای ذیربط فراهم شود.
19بار تقاضای گفتوگوی اوباما
ایران به نقل از حمیدرضا جلاییپور، فعال سیاسی با اشاره به اظهارات روحانی در مراسم افطاری با فعالان سیاسی نوشت: روحانی گفت من در زمان جنگ تحمیلی هم مسوولیت داشتم ولی مشکلات کنونی با آن زمان قابل مقایسه نیست، زیرا در زمان جنگ مشکل مراودات بانکی و فروش نفت را نداشتیم ولی الان هر دو مشکل دست و پای اقتصاد کشور را بسته است و ما حتی در فروش مواد غذایی هم مشکل داریم. حواسمان باشد که ما حداقل ۳۱۰ هزار میلیارد تومان فقط باید حقوق بدهیم. باید با واقعیتها روبهرو شد و نمیشود فقط شعار داد. او همچنین گفت: اوباما ۱۹بار از من تقاضای ملاقات کرد ولی دولت اختیار پاسخش را نداشت.
مذاکره مجازی
اعتماد به نقل از عباس عبدی نوشت: با افزایش تنش زبانی میان ایران و آمریکا، دونالد ترامپ یک برگ تبلیغاتی دیگر رو کرد و تلفن خود را برای مسوولان ایران فرستاده تا یک تماس بگیرند و جالب اینکه 12 شرط قبلی وزیر خارجهاش را کنار گذاشته. در ایران هم عدهای خواهان گفتوگو شدهاند. اما من فکر نمیکنم هیچ تماسی با ترامپ مفید باشد. چون حرف زدن با گفتوگوی سیاسی تفاوت دارد. اما برای خلعسلاح ترامپ، ایران پیشنهاد کند که نیازی به گفتوگوی رودررو در اتاقهای بسته نیست، توئیتر بهترین وسیله است. طرف ایرانی میتواند رئیسجمهور باشد و گفتوگو در فضای عمومی شکل بگیرد. در حال حاضر نیز عملاً این نحوه گفتوگو وجود دارد ولی سازماننیافته و غیرمعین است.