بریده روزنامهها (سیاسی)
جناحبندی؛ سم کشنده سپاه
به نقل از عبدالله حاجصادقی، نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران، نوشت: فلسفه وجودی سپاه، دفاع همهجانبه از انقلاب و دستاوردهای آن است و هرکجا خطری متوجه انقلاب باشد سپاه ورود میکند. درون نظام جناحهای سیاسی متفاوتی وجود دارد اما سپاه به هیچکدام وابسته نیست و وارد هیچکدام نشده و نمیشود، البته در عین حال مواضعی که میگیریم ممکن است با جناحی که انقلابیتر است، نزدیکتر باشد، اما نه قصد مخالفتی با جناح دیگر را داریم و نه موافقتی با جناحی که فکر میکند، موافق آن هستیم. جناحبندی و محدود شدن به برخی جناحهای سیاسی برای سپاه سم کشنده است. امام راحل و رهبر معظم انقلاب هم این مساله را نهی کردهاند.
♦♦♦
سکوت به احترام جنتی
به نقل از علی مطهری نوشت: اصل نهاد شورای نگهبان نهاد لازمی است. ولی نگاه برخی اعضای آن به مسائل اجتماعی و سیاسی دچار کاستیهایی است. عنصر تصمیمگیر در شورا آقای جنتی هستند و بقیه معمولاً به احترام ایشان اظهارنظر نمیکنند. چند تن از اعضای شورا به من گفتند ما با تصمیم آقای جنتی درباره موضوع مینو خالقی مخالف بودیم؛ ولی به خاطر حفظ احترام ایشان مخالفت نکردیم. رد صلاحیت آقای هاشمیرفسنجانی برای انتخابات ۹۲ هم از کارهای اشتباه آقای جنتی بود که درست در زمانی که به آقای هاشمی نیاز بود ایشان را رد کردند. آیتالله جنتی سعی میکنند متشرع و متقی باشند؛ ولی گاهی اظهارنظرهایشان از شرع و تقوا خارج است.
♦♦♦
ای کاش روحانی رئیسجمهور نمیشد
در گفتوگو با محمدحسین بهشتی، پدر داماد حسن روحانی نوشت: ای کاش آقای روحانی رئیسجمهور نمیشدند. وقتی ایشان رئیسجمهور نبودند ما بیشتر ایشان را میدیدیم، الان آقای روحانی هر سه شب یکبار هم منزل نمیروند و به خاطر کار در دفتر پاستور میخوابند. کل فامیل از اینکه ایشان رئیسجمهور شدهاند، ناراحتند! رئیسجمهوری ایشان هیچ مزایایی نداشته. در این چهار پنجساله جز ضرر و درهای بسته برای فامیل هیچ چیزی نداشته است. خانواده و فامیل آقای روحانی از وقتی ایشان رئیسجمهور شده کلاً به در بسته میخورد و کارشان انجام نمیشود. هر بلایی هم بر سر خانواده و فامیل میآید آنها به خاطر آقای رئیسجمهور سکوت میکنند.
♦♦♦
سکوت معنادار جهانگیری
نوشت: بعدازظهر هجدهم تیر بود که خبر رسید معاون اول رئیسجمهوری وسایلش را جمع کرده تا کابینه را ترک کند. دلیل این استعفا تغییر و تحولات آینده کابینه بود و مهمترینش انتخاب نهاوندیان برای ریاست بر بانک مرکزی عنوان شد. چندی بعد این خبر با اطلاعیه دولت تکذیب شد. اما مدتهاست جهانگیری سکوت کرده. آن هم نه سکوتی که از سر رضایت باشد. اختلاف میان او و برخی اعضای دولت از میان فریمهای عکسهای هیات دولت به چشم میخورد. جهانگیری سکوت پیش گرفته اما زمزمههای اختلاف در پاستور واضحتر میشود. زمزمههایی که نشان میدهد دوگانه ایجادشده در مسیر جهانگیری، دوگانه ماندن در دولت و یا همقدم شدن با چانهزنی کارگزارانیها برای ایجاد تغییر در کابینه است.