شناسه خبر : 8423 لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

بریده روزنامه‌ها

روسیه به کنسرو ایرانی نیاز دار
index:1|width:60|height:20|align:right در گفت‌وگو با شاهرخ ظهیری، خزانه‌دار اتاق مشترک ایران و روسیه نوشت: تعرفه‌های روسیه برای واردات بالاست و با مذاکراتی که با ایران داشتند قرار بر این شده که تعرفه محصولات مورد نیازشان به ‌ویژه محصولات غذایی را کاهش دهند تا با وجود تورم و گرانی در ایران، واردات این محصولات برای آنها صرفه اقتصادی داشته باشد. مطمئناً وقتی محصولات ایران وارد روسیه شود، جای خودش را در این بازار پیدا خواهد کرد. شرایط تحریم، روسیه را برای هر کالایی که نتواند از اروپا تامین کند به سمت ایران سوق داده است. روسیه به‌طور ویژه کنسروها مخصوصاً رب ایران را نیاز دارد و در این زمینه چون تولید ایران بالاست، می‌توانیم به خوبی پاسخگوی نیازهای این کشور باشیم.

حذف کامل پالم از فرآورده‌های لبنی از ابتدای مهرماه
index:2|width:60|height:20|align:right نوشت: بر اساس توافق و مکاتبات صورت گرفته با کارخانه‌های لبنی، از پایان شهریورماه همه محصولات لبنی بدون استفاده از روغن پالم تولید و عرضه می‌شود. هنوز نتایج مشخصی از مناقشه به‌کارگیری روغن پالم در اقلام لبنی یا اعلام اسامی شرکت‌های متخلف به دست نیامده اما تازه‌ترین خبرها از حذف روغن پالم از چرخه تولید همه فرآورده‌های لبنی حکایت دارد. این در حالی است که پیش از این مسوولان وزارت بهداشت با عقب‌نشینی از مواضع اولیه خود و تاکید بر عدم استفاده از این چربی گیاهی در تولید لبنیات پرمصرف بر ممنوعیت استفاده از پالم در تولید اقلام لبنی تاکید کرده بودند. به گفته رضا باکری استفاده از روغن پالم در همه محصولاتی که دارای پروانه ساخت با چربی گیاهی نیستند ممنوع بوده است.

مهاجرت خیاطان ایرانی به ترکیه و چین
index:3|width:60|height:20|align:right نوشت: بعد از مهاجرت کارشناسان نفتی ایرانی حالا موج تازه‌ای از خروج تولیدکنندگان پوشاک از کشور آغاز شده است. خیاطان ایرانی با شرایطی وسوسه‌کننده یکی‌یکی از ایران خارج می‌شوند تا در آن سوی مرزها با شرایط کار بهتر، برای هموطنان‌شان لباس بدوزند و پوشاک خود را با نام کشوری دیگر دوباره به ایران صادر کنند. تولید با هزینه کمتر در ترکیه و چین و با کیفیت بهتر در ترکیه باعث شده بسیاری از فعالان صنعت پوشاک ادامه حیات خود را مشروط به مهاجرت بدانند و داستان آنجا غم‌انگیزتر می‌شود که بدانی ترک‌ها مهارت خیاطان ایرانی را آنقدر قبول دارند که ایرانی‌های بسیاری را برای دوخت و طراحی لباس به استخدام بزرگ‌ترین برندهای جهانی‌شان درآورده‌اند.

واردات زعفران؛ از جزایر موریس به مشهد!
index:4|width:60|height:20|align:right نوشت: افرادی هستند که معتقدند واردات باید در حد «نیاز» باشد و کسانی دیگر معتقدند باید درهای تجارت را باز گذاشت. اگر به میل گروه دوم عمل کنیم؛ پای واردات «عجیب» به فهرست اقلام واردشده در گمرک باز می‌شود. بزرگ‌ترین و بهترین تولیدکننده زعفران در جهان، سالانه هفت تن زعفران بسته‌بندی وارد می‌کند. در ستون صادرکنندگان نام کشورهایی چون برونئی، تانزانیا و موریس دیده می‌شود، کالاها اغلب وارد گمرک‌های استان خراسان می‌شود و 24 میلیون دلار ارز به همین دلیل از ایران خارج می‌شود. یک واردات عجیب دیگر این است که در فهرست واردات سال 1391 آمده 11 تن کدو از افغانستان وارد گمرک بازارچه ماهیرود شده است. کل حجم واردات کدو به کشور در مرز 10 میلیون دلار می‌ایستد.

دراین پرونده بخوانید ...

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربیننده ترین اخبار این شماره

پربیننده ترین اخبار تمام شماره ها