تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
تله نابرجامیان برای اقتصاد
نوشت: با گذشت یک سال از اجرایی شدن برجام، هرروزه دستاوردهای این اقدام توسط موافقان آن برشمرده میشود. اما از سوی دیگر، مخالفان اجرایی شدن برجام سعی در بالا بردن انتظارات و توقعات مردم نسبت به نتایج برجام دارند. پدرام سلطانی، نایبرئیس اتاق ایران چنین اقداماتی را «تله مخالفان برجام» میداند و میگوید: «متاسفانه مخالفان برجام تلهای برای اقتصاد کشور درست کردهاند که القا کنند باید در مدت کوتاه از برجام نتایج بزرگ و سطح بالا بگیریم.» او در عین حال افزود: «طبیعتاً برجام تاکنون ثمرههای زیادی داشته که البته اینها نتایج ابتدایی بوده و تناسبی با نتایج بلندمدتی که از برجام انتظار میرود، ندارد.»
ماشینهای جدید ایرانخودرو چند؟
نوشت: معاون بازاریابی و فروش ایرانخودرو با اعلام قیمتهای جدید محصولات این شرکت گفت: ایرانخودرو نگران بازار راکد فروش خودرو نیست و در سال گذشته ۴۰ درصد رشد فروش را تجربه کرده است. مصطفی خانکرمی در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت خودرو مشهد اضافه کرد: قیمت خودرو پژو 301 زیر 50 میلیون تومان، پژو 208 حدود 60 تا 65 میلیون تومان و پژو 2008 حدود 75 تا 90 میلیون تومان قیمتگذاری شده است. دو خودرو پژو 308 و پژو 508 هم هنوز برآورد قیمتی نشده است اما محصول پژو 508 حدود قیمتی 160 تا 185 میلیون تومان پیشبینی شده است.
نقطه پایان حاشیههای انتخاب مدیران صندوق توسعه
نوشت: نشست هیات امنای صندوق توسعه ملی شنبه این هفته در دفتر رئیسجمهور برگزار میشود و به زودی از میان 10 گزینه مطرحشده، نام چهار نفر به عنوان اعضای جدید هیات عامل صندوق توسعه اعلام خواهد شد... طی روزهای گذشته برخی انتقادها درباره روند انتصاب رئیس هیات عامل صندوق مطرح شده، اما محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت و علی طیبنیا، وزیر اقتصاد بر قانونی بودن روند انتخاب احمد دوستحسینی به عنوان رئیس هیات عامل تاکید کردهاند. با این حال به نظر میرسد دولت با برگزاری جلسه هیات امنا و انتخاب سایر اعضای هیات عامل در اولین فرصت قصد دارد نقطه پایانی بر حاشیههای ایجادشده بر سر این موضوع بگذارد.
رای چند درصد مردم به یارانه مرتبط است؟
در گفتوگو با محمد خوشچهره مدرس اقتصاد دانشگاه تهران به نقل از او نوشت: ریسک قطع یارانهها را در شرایط کنونی به صلاح نمیدانم، چون الان زمان تعجیل نیست... اما این نگرانی هست که در انتخابات ریاستجمهوری مسابقهای شکل بگیرد که کدام کاندیدا بیشتر یارانه میدهد. البته من فکر میکنم با تجربه این چند سال مردم دیگر میفهمند که باید یک خط قرمزی روی وعدهها بگذارند و در نتیجه کاری از پیش نمیرود... فکر کنم سرنوشت آرای ۱۰ درصد مردم به یارانه ربط پیدا کند، اما بقیه مردم با منطق میسنجند که چه باید بکنند و کدام وعده را قابل اجرا بدانند. اصلاً هر وعدهای حدی دارد.
دیدگاه تان را بنویسید