تاریخ انتشار:
بریده روزنامه ها
دولت در مبارزه با سرطان شفاف عمل کند
در یادداشتی نوشت: اگرچه آمار کلی موجود درباره سرطان نشان میدهد از حیث تعداد سرطان به جمعیت، جامعه ایران در وضعیت متوسطی قرار دارد... ولی اگر به روند تغییرات سرطان در ایران توجه کنیم، قضیه قدری متفاوت میشود. مطابق گزارشهای منتشرشده تعداد ابتلا به سرطان ثبتشده در سال 1368 حدود 11 هزار مورد بوده که در سال 1388 با شش برابر افزایش به حدود 70 هزار رسیده است و اکنون نیز مطابق اظهارات مسوولان وزارت بهداشت حدود 90 هزار مورد ابتلای به سرطان در هر سال داریم و گفته میشود که در مجموع در ایران بیش از 400 هزار نفر دست به گریبان مبارزه با این بیماری پرهزینه و پردردسر هستند. دولت وظیفه دارد که برای شناسایی عوامل تشدیدکننده سرطان به صورت شفافتری عمل کند.
شاخص «رفاه» ایران در لگاتوم
نوشت: موسسه پژوهشی لگاتوم از سال ۲۰۰۹ میلادی تاکنون، برای ارزیابی و مقایسه میزان رفاه کشورها، با تنظیم شاخص ترکیبی رفاه که بر اساس فاکتورهای گوناگونی نظیر ثروت، رشد اقتصادی، و کیفیت زندگی تنظیم میشود سالانه در سطحی جهانی به رتبهبندی ۱۴۲ کشور میپردازد. ایران در میان ۱۴۲ کشور در رتبه 107 قرار دارد. ایران در گزارش امسال در شاخص اقتصاد رتبه 114، در شاخص کارآفرینی و فرصت رتبه 93، در شاخص شیوه حکمرانی 120، در شاخص آموزش رتبه 57، در شاخص بهداشت رتبه 67، در شاخص امنیت و آسایش رتبه 126 و در شاخص سرمایه اجتماعی رتبه 111 را به دست آورده است.
پارازیتها غیرقانونی هستند
نوشت: رضا تقیپور سخنگوی شورای شهر پس از پایان یکصد و پنجمین جلسه شورا که به شکل غیرعلنی برگزار شد، در جمع خبرنگاران حاضر شد. او آنتنهای مخابراتی و پارازیتها را از بحثبرانگیزترین محورهای جلسه دانست. باتوجه به سابقه سهساله وزارت وی در وزارتخانه ارتباطات و فناوی اطلاعات، خبرنگاران انتظار شنیدن پاسخی صریح از وی در مورد پارازیتها و امواج مزاحم در شهرهای ایران و به ویژه تهران را داشتند اما رضا تقیپور با روی آوردن به توضیحات علمی و تخصصی، از ارائه هرگونه توضیح شفاف و واضح دراین زمینه خودداری کرد. او تنها به این پاسخ اکتفا کرد که پارازیتها تحت هر عنوانی غیرقانونی هستند.
پنج هزار قبر چهارطبقه برای بحران در پایتخت
نوشت: اکبر توکلی شهردار حرم مطهر و رئیس سازمان بهشت زهرا (س) در آخرین روز از جشنواره شهرآماده، برنامهریزیهای این سازمان برای شرایط بحرانی در تهران را تشریح کرد و از آموزش غسالهای داوطلب برای شرایط بحرانی خبر داد. او گفت: «...تطهیرکنندگان داوطلب یکی از برنامههای آموزشی بهشت زهرا (س) است که از چندی پیش آغاز شده و در غرفه سازمان بهشت زهرا (س) در جشنواره شهر آماده نیز به ثبتنام از این داوطلبان پرداختیم... همچنین مقبرههایی برای شرایط بحرانی در نظر گرفته شده است. این قبور به صورت چهارطبقه ساخته شده است و در حال حاضر پنج هزار عدد از این قبور آماده شده است که در صورت وقوع بلایای طبیعی میتوان به سرعت جنازه متوفیان را در این قبور به خاک سپرد...»
دیدگاه تان را بنویسید