تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
رشد ۲ /۲ درصدی آمار طلاق
به نقل از حمید درخشاننیا رئیس سازمان ثبت احوال کشور نوشت: در چهار ماه اول سال جاری ۵۵ هزار و ۷۱۸ رویداد طلاق به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 2 /2 درصد رشد کرده است... در حال حاضر یک طلاق در مقابل هر 2 /4 ازدواج ثبت میشود. استانهای دارای بیشترین نسبت ازدواج به طلاق سیستانوبلوچستان، ایلام، چهارمحالوبختیاری و استانهای دارای کمترین نسبت ازدواج به طلاق، البرز، خراسانرضوی و قم بودهاند. میانگین طول مدت زندگی مشترک در طلاقهای ثبتشده، 2 /8 سال بوده است که 1 /12 درصد زوجها دوام زندگی کمتر از یک سال داشتهاند. در مجموع 5 /47 درصد طلاقها مربوط به پنج سال اول زندگی مشترک بوده است.
وزیر ارشاد پاسخگو باشد
نوشت: غلامعلی صادقی دادستان مشهد در مورد گفتههای علی جنتی وزیر ارشاد مبنی بر هزینهبر بودن لغو کنسرتها برای دستگاه قضایی استان گفت: ایشان نگران هزینه دستگاه قضایی نباشند و بهتر است نگران هزینه نظام و همین وزارت ارشاد باشند... ما وظیفه داریم در مقابل کار نسنجیده و غیرقانونی برخورد قانونی انجام دهیم چون وظیفه ما همین است و دستگاه قضایی ایجاد شده تا در این راه هزینه کند... وزیر ارشاد باید در مورد مجوزهایی که به کنسرتها داده است، پاسخگو باشد... ارشاد موظف است به دستگاه قضا پاسخگو باشد که چرا مجوز کنسرتی را داده که خلاف قانون است... امروز بهجای اینکه ما مطالبه و از وزیر سوال کنیم وی میگوید دستگاه قضا برای خود هزینه ایجاد میکند!...اظهارات وزیر ارشاد تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب است.
آنهایی که به حج حساسند، چقدر به ترکیه رفتهاند؟
به نقل از سیدعلی قاضیعسکر، نماینده ولیفقیه در امور حج و زیارت نوشت: ما برای مذاکرات نظر مسوولان نظام را گرفته بودیم و طبق آن رفتار کردیم. همیشه دنبال برقراری حج بودیم و هرگز از حقوق مردم صرف نظر نکردیم، چون معتقدیم با حج نباید برخورد احساسی شود...آنهایی که به حج حساسند، در این سالها چقدر به ترکیه و سواحل خلیجفارس رفتهاند؟ نمیگویم سفر نکنید، ولی چرا این حساسیت را فقط به حج نشان میدهید؟... به بعثههای سایر کشورها پیغامهایی فرستاده شده و قصد داریم در مذاکرات بعدی با آنها این مساله را حل کنیم که پیگیری این موضوع به بعد از حج امسال موکول میشود، اما ما تلاشهایی را شروع کردهایم.
تنها ابزار مذهبی در مبارزه با الکل کارساز نیست
به نقل از هومان نارنجیها، مدیر کل سابق فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر نوشت: با توجه به شرایطی که درباره مصرف الکل در جامعه ما وجود دارد، نمیتوانیم درباره کوتاهی و تخلف صورتگرفته در تولید و فروش و عواقب مصرف این مواد پیگیری و پاسخگویی داشته باشیم؛ چراکه در نهایت همه چیز به خود فرد به عنوان یک متخلف ارجاع داده میشود و گفته میشود فرد خاطی با مصرف الکل همه عواقب آن را هم پذیرفته است... باید به شکلی شفاف و روشن درباره عوارض الکل و اعتیاد به آن به مردم و مصرفکنندگان هشدار داد... اگرچه منع درونی و مذهبی درباره الکل تاثیرگذار است؛ اما نمیتوان تنها با این روش جلوی مصرف و اعتیاد به الکل را گرفت.
دیدگاه تان را بنویسید