شناسه خبر : 14352 لینک کوتاه

بریده روزنامه‌ها

آب محور گفت‌وگو
index:1|width:50|height:20|align:rightدر یادداشتی به قلم هادی خانیکی نوشت: «...باید نظاره‌گرهای حوزه آب به مشارکت‌کننده‌ها بدل شوند. در حوزه بحران آب و آسیب‌های اجتماعی بحران آب می‌بینیم که بسیاری از افراد یا نهادها هستند که حرف‌هایی برای گفتن دارند اما می‌گویند کسی صدای ما را نمی‌شنود! ما در عرصه رسانه باید کمک کنیم به اینکه روزنامه‌نگاری کنشگر را پرورش دهیم؛ چرا که در چنین روزنامه‌نگاری‌ای افرادی حضور دارند که هدف‌شان تنها انعکاس خبر و عکس نیست بلکه آمده‌اند تا شبکه‌های اجتماعی و نهادهایی را سامان دهند و آنها را به یک جامعه فعال بدل کنند یعنی جامعه‌ای که فقط از بالا به پایین نسبت به مسائل مداخله ندارد... در ایران باید آب به عنوان «مساله‌ای اجتماعی» باب گفت‌وگو بیابد نه به عنوان یک «آسیب اجتماعی» به آب و بحران آب نگریسته شود.»

زمان‌بندی فیلترینگ نرم‌افزارهای ارتباطی
index:2|width:50|height:20|align:right در یادداشتی با عنوان «جیب سوراخ سایبر ایرانی!» نوشت:... همه برندهای مشهوری که در فضای مجازی خدمات‌دهی رایگان به جهانیان به شمار می‌روند و حتی دقیقاً مشخص نیست وابسته به کدام دولت هستند، بر تخت سلطنت بر محیط سایبر تکیه زده‌اند. آنها از خدمات‌دهی تقریباً رایگان به دیگران اهدافی از قبیل وابسته‌سازی، استعمار مجازی، کسب اطلاعات و... را دنبال می‌کنند... هنوز هیچ برنامه مدونی برای راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات در کشورمان وجود ندارد و مسوولان نیز بعضاً با سهل‌انگاری‌های گسترده به تقویت حضور این شرکت‌ها در کشور کمک می‌رسانند!... قوه قضائیه می‌تواند به محض انتشار وسیع نسخه‌های بومی، فیلترینگ نرم‌افزارهای ارتباطی بیگانه را در دستور کار قرار داده و راه را بر نقض حریم خصوصی ایرانیان و حاکمیت کشور ببندد.

39 درصد معتادان خیابانی تهران بی‌خانمان‌اند
index:3|width:50|height:20|align:right نوشت: بابک دین‌پرست معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه وقتی معتاد بهبودیافته از مراکز ماده 16 خارج شد تازه مشکلاتش شروع می‌شود، گفت: 39 درصد از معتادان خیابانی تهران به ما اعلام کرده‌اند که بی‌خانمان هستند و ستاد مسوولیتی در قبال تامین مسکن و سرپناه این افراد ندارد... مشکل ما نه در بخش جمع‌آوری و نه فضای لازم برای نگهداری است بلکه مهم‌ترین مشکل ما در امر ساماندهی معتادان خیابانی موضوع ماده 16 قانون مبارزه با مواد مخدر، حمایت‌های اجتماعی پس از خروج از مراکز درمانی است... معتادانی که مشمول ماده 16 می‌شوند، معتادانی هستند که به مراکز درمانی مراجعه نکرده و طبق قانون مجرم شناخته می‌شوند.

دختران؛ 40 درصد فرار مغزها از ایران
index:4|width:50|height:20|align:right نوشت: طبق آمار صندوق بین‌المللی پول در سال 2009 ایران به لحاظ مهاجرت نخبگان، در میان 91 کشور در حال توسعه و توسعه‌نیافته مقام اول را داشته است. گزارش‌ها حاکی از این است که ظرف 80 روز ابتدایی سال 1391 بیش از هزار جوان ایرانی برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفتند. مسافرانی که نیمی از آنها 22‌ساله و با هزینه شخصی برای ادامه تحصیل از کشور خارج شده‌اند و سه انتخاب اول آنها کشورهای آمریکا، کانادا و بریتانیا بوده است. در همین رابطه، اشرف بروجردی، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت: طبق آمار سالانه بین 150 تا 180 هزار ایرانی تحصیل‌کرده برای خروج از کشور اقدام می‌کنند. از مجموع مهاجران حدود 40 درصد را دختران و زنان تشکیل می‌دهند.

دراین پرونده بخوانید ...

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربیننده ترین اخبار این شماره

پربیننده ترین اخبار تمام شماره ها