تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
محکومیتهای مانع نامزدی مجلس
فعالیتهای انتخاباتی تقوی و یک علامت سوال بزرگ
راز اصلاحات خونین خرازی
«یکتا» یاران کیست؟
به قلم نعمت احمدی نوشت: «داوطلبان نمایندگی مجلس باید هفت ماه قبل از نامنویسی، از سمت اداری و دولتی خود استعفا دهند. با توجه به فرآیند بررسی صلاحیتها، بسیاری از نمایندگان هم نتوانستهاند صلاحیت خود را به شورای نگهبان اثبات کنند. محرومیت از حقوق اجتماعی غیر از مصادیق بندهای زیر که در ذیل میآید، در دیگر موارد محکومیت، با تحمل کیفر یا عفو از بین میرود. الف-هفت سال در محکومیت به مجازاتهای سال حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی؛ ب- سه سال در محکومیت به قطع عضو، قصاص عضو، درصورتیکه دیه جنایت واردشده نصف دیه مجنی علیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه
٤ ؛پ- دو سال در محکومیت به شلاق حدی و قصاص عضو، درصورتیکه دیه جنایت واردشده نصف دیه مجنی علیه یا کمتر از آن باشد و حبس درجه 5.»
فعالیتهای انتخاباتی تقوی و یک علامت سوال بزرگ
نوشت:«این روزها سیدرضا تقوی، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور پرچم وحدت اصولگرایی را به دست گرفته است و تلاش میکند، به هر شکل ممکن راستگرایان ایران را وارد زمین بازی وحدت کند... اما انتظار از رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه این است که وارد بازیهای سیاسی به ویژه در آستانه انتخابات نشود... نماز جمعه و ائمه جمعه نهتنها برای یک حزب بلکه برای تمام مردم ایران هستند. [اما] گاهی برخی از مسوولان کشور تفاوتی میان شخصیت حقیقی و حقوقی خود قائل نیستند و همین زمینهساز بسیاری از مشکلات سیاسی و اجتماعی در کشور شده است. [در] انتخابات هیچکدام از گروههای سیاسی نباید از رانت ویژهای استفاده کنند و باید اجازه بدهند مردم با هوشیاری و آزادی کامل نمایندگان خود را انتخاب کنند.»
راز اصلاحات خونین خرازی
نوشت: «صادق خرازی در همایش حزب ندا گفت این تشکل باید تمام تلاش خود را بکند که انحراف از این کشور رخت بربندد و امروز این انحراف را در وجود احمدینژادیسم به عنوان یک فرهنگ میبیند؛ ما حاضریم خطشکن باشیم که ماجرای انحراف از ایران برود ولو خون بخواهد. هدف تطهیر عناصر جریان انحرافی نیست و همچنین قصد نداریم سیدمحمدصادق خرازی را متهم به پیروی از مشی تروریسم در عرصه فعالیتهای سیاسی کنیم اما زدودن انحراف و انجام اصلاحات در جامعه از زبان خرازی با به کار بردن عبارت «ولو خون بخواهد» این شائبه را در ذهن متبادر میسازد که حزب ندای ایرانیان ممکن است با داعیه اصلاحطلبی مشی افراطگونه را در پی گیرد یا بالاتر از آن ممکن است به روشهای خشونتآمیز دست بزند.»
«یکتا» یاران کیست؟
با اشاره به ظهور «یاران کارآمد و تحول ایران اسلامی» موسوم به یکتا نوشت: «معنای کارآمدی و تحول را با توجه به حضور اعضای این تشکل در دولت احمدینژاد میتوان فهمید... این افراد باید موضع خود را نسبت به احکام صادره علیه رئیس دوم دولت (معاون اول) که زیردست او بودهاند و نیز بازداشت معاون اجرایی رئیس دولت، روشن کنند و نسبت به تصمیمات دولت قبل پاسخگو باشند. [ضمن آنکه] از تاسیس این حزب باید استقبال کرد ولی این استقبال باید همراه با شفافیت حداکثری باشد. یکی از موارد شفافیت آن نیز منابع مالی است. این مساله از آنجا اهمیت پیدا میکند که اکثریت موسسان این حزب با دولت سابق و زیردست محکوم به فساد مالی در آن دولت همکاری داشتهاند [بنابراین] رفع شائبه از منابع مالی ناسالم، ضروری است.»
دیدگاه تان را بنویسید