تاریخ انتشار:
تقدم مصالح اصولگرایی بر منافع موتلفه
محمدنبی حبیبی میگوید «ما اصولگرای معتدل یا تند و کند نداریم. اصولگرایی یک ظرفیت عظیم سیاسی در کشور است که در هر انتخابات به عنوان اصلیترین ضلع رقابت ورود کرده و فراتر از منافع حزبی عمل میکند چنانکه ما در موتلفه پیروزی اصولگرایان را پیروزی خود میدانیم ولو آنکه کاندیداهای اختصاصی ما در لیست نهایی غایب باشند.
محمدنبی حبیبی میگوید «ما اصولگرای معتدل یا تند و کند نداریم. اصولگرایی یک ظرفیت عظیم سیاسی در کشور است که در هر انتخابات به عنوان اصلیترین ضلع رقابت ورود کرده و فراتر از منافع حزبی عمل میکند چنانکه ما در موتلفه پیروزی اصولگرایان را پیروزی خود میدانیم ولو آنکه کاندیداهای اختصاصی ما در لیست نهایی غایب باشند. بنابراین امکان همگرایی اصلاحطلبان و اصولگرایان غیرعملی است ضمن آنکه رقابت در انتخابات [بین اصلاحطلبان و اصولگرایان] چیز خوبی است، باید به ادب و آداب آنها احترام گذاشت و هر چه مردم رای دادند محترم شمرد. از این طریق نهادهای انتخاباتی هر چهار سال یک بار نوسازی میشوند و این برای پیشرفت کشور خوب است». دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با روزنامه اعتماد ضمن بیان مطالب فوق به سوالاتی پیرامون فعالیتها، اهداف، ساختار و منابع مالی این تشکل سیاسی باسابقه نیز پاسخ داده است. از جمله آنکه شورای مرکزی این حزب در حال حاضر 30 عضو اصلی و پنج عضو علیالبدل دارد که از این ترکیب فقط پنج نفر در بازار فعالیت میکنند حال آنکه موسسان اولیه هیاتهای موتلفه در سال 1342 عمدتاً بازاری محسوب میشدند. به گفته آقای
حبیبی حزب موتلفه علاوه بر 30 دفتر مرکزی در مراکز استانها دارای 200 دفتر دیگر است که فعالیتهای آن را در اقصی نقاط کشور سامان میدهند اما هزینههای این دفاتر نه از طریق افراد متمول عضو شورای مرکزی بلکه از طریق حق عضویت اعضا تامین میشود چون «وابسته بودن یک حزب به درآمدهای دولتی یا متکی شدن به چند نفر به عنوان کسانی که امکانات مالی فراوان دارند، برای حزبی که میخواهد مردمی باقی بماند خطر محسوب میشود». حبیبی در ادامه به موضوعاتی چون حوادث انتخابات سال 1388، نسبت حزب موتلفه با هاشمیرفسنجانی و محوریت جامعتین برای اجماع در میان اصولگرایان نیز اشاره کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید