شناسه خبر : 19372 لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

بریده روزنامه‌ها

کارگزاران و سرلیست شدن عارف؟
index:1|width:30|height:20|align:right نوشت: هفته‌نامه صدا، ارگان کارگزاران اعلام کرد عارف از سوی اصلاح‌طلبان مسوول انتخابات تهران شد. انتشار این خبر از سوی بلندگوی حزب کارگزاران در نگاه اول خبری مهم و تصمیمی دال بر محور قرار گرفتن محمدرضا عارف از سوی اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دهم را در ذهن تداعی می‌کند. اما مهم‌تر اینکه چرا خبری با این اهمیت از سوی ارگان رسانه‌ای کارگزاران در صدر اخبار سیاسی روز قرار می‌گیرد؟ زیرا آنچه بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم بیش از هر چیزی در رسانه‌ها و اظهار نظرهای شخصیت‌های سیاسی وابسته به کارگزاران انعکاس می‌یافت، «اختلاف کارگزاران با محمدرضا عارف» بود. باید دید آیا کارگزاران واقعاً به دنبال سرلیست شدن عارف هستند یا سناریوی دیگری دارند.

توصیه باهنر به اصلاح‌طلبان
index:2|width:50|height:20|align:right به نقل از محمدرضا باهنر نایب‌رئیس مجلس نوشت: «اصلاح‌طلبان بعد از خرابکاری‌های مجلس ششم خیلی توان و روحیه و امید برای انتخابات هفتم، هشتم و نهم نداشتند و عملاً قوی در انتخابات وارد نشدند ولی در مجلس دهم بسیار با جدیت کار را شروع کردند لیکن باید شرایطی را که نظام برای همه قرار داده قبول داشته باشند و فرآیند انتخابات، قانون اساسی و خطوط قرمز را رعایت کنند و مرز خود را با فتنه و انحراف روشن کنند. اصلاح‌طلبان در انتخابات دهم مجلس به این خرد رسیده‌اند که اگر بخواهند رای داشته باشند باید در نظام قرار بگیرند تا به قدرت برسند. ما باید به وحدت برسیم تا بتوانیم مجلسی اصولگرا داشته باشیم، اجتهادهای شخصی و تکلیف شرعی‌های متعدد ما، اصلاح‌طلبان را پیروز می‌کند.»

درباره فراخوان آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی
index:3|width:40|height:20|align:right به قلم محمدجواد حق‌شناس نوشت: انتخابات از نشانه‌های مشارکت سیاسی در جوامع مردمسالار است. یکی از تفاوت‌های مهمی که جامعه ایرانی پس از انقلاب سال 1357 به خود دید، جدی شدن تاثیر صندوق‌های رای در سرنوشت مردم بود. رئیس قوه مجریه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا و خبرگان رهبری همگی منتخب مردم هستند. اما نگاه سیاستمداران جمهوری اسلامی به انتخابات بعضاً تفاوت‌های زیادی دارد؛ دعوت اخیر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای حضور آحاد جامعه در انتخابات خبرگان که تمامی ایرانیان از هر دو طیف، اعم از انقلابیون و نیروهای ملی ناشی می‌شود، نشانه اصالت‌بخشی به انتخابات است. قطعاً تعیین سرنوشت از طریق حضور در انتخابات تاثیری جدی در افزایش مشارکت سیاسی خواهد داشت.

ناطق نامزد نمی‌شود، افراطیون چه می‌خواهند؟
index:4|width:30|height:20|align:right نوشت: عبدالله ناصری درباره احتمال تکرار مجلس ششم به روزنامه اعتماد گفت فکر نمی‌کنم مجلسی مانند مجلس ششم در مجلس آینده شکل بگیرد. بنابراین ممکن است بر اساس شرایط ائتلافاتی را با اصولگرایان معتدل در سطح مناطق شکل دهیم. همچنین صادق زیباکلام نیز نوشته سرلیستی ناطق‌نوری از سرلیستی عارف در انتخابات مجلس آینده محتمل‌تر است به این دلیل که اصلاح‌طلبان در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم، روحانی را ترجیح داده و از عارف درخواست کردند به نفع روحانی کنار برود. یادآور می‌شود ناطق‌نوری در مصاحبه‌ای برای چندمین بار تاکید کرده دیگر در هیچ انتخاباتی نامزد نخواهم شد. با عنایت به این امتناع و اینکه مدعیان اصلاح‌طلبی نیز از آن مطلع‌اند به نظر می‌رسد این طیف در پشت تعارف کردن نامزدی سناریوی دیگری دارند.

دراین پرونده بخوانید ...

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربیننده ترین اخبار این شماره

پربیننده ترین اخبار تمام شماره ها