تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
مردم در فضای احساسی رای نخواهند داد
به نقل از عباس سلیمینمین فعال سیاسی اصولگرا نوشت: آیا تند کردن فضای انتخاباتی از طریق ایجاد تنشهای ابهامبرانگیز بار دیگر میتواند دستیابی آسان به آرای اکثریت را رقم زند؟ در سالهای قبل گروهی به نام «انصار حزبالله» مطرح بود که به دلیل عدم انسجام و ناشناخته بودن اعضای آن به سهولت قابل نفوذ بود، لذا یک جریان سیاسی با صرف هزینههای چشمگیر توانسته بود برخی از افراد مرتبط با آن را به خدمت گیرد و از این طریق مظلومیتی ساختگی برای یک جریان رقم خورد. لذا حرکتهای سطحی که صرفاً بهانه برای مظلومنمایی میدهد در یک صورت قابل فهم است و آن اینکه گروهی عناصری را به طرق مختلف تحریک یا تشویق کند تا برایش چنان مظلومیتی را رقم بزند!
پز عالی مدعیان اصلاحات با دستهای خالی
نوشت: هر چه به انتخابات نزدیک میشویم تلاش برای ائتلاف جریانهای سیاسی تشدید میشود، در این میانه اصلاحطلبان از سویی میخواهند نشان دهند که به سمت اتحاد حرکت میکنند و از سوی دیگر سیاست ایجاد شکاف و تفرقه میان جبهه اصولگرایان را تعقیب و پیگیری میکنند. با این وجود زنجیرهایها خواسته یا ناخواسته در هفتهای که گذشت به صراحت ضمن اعتراف به تفرقه در جریان خودی از بحران نیز گلایه کردند. اظهارات محمدرضا تاجیک، موسویلاری و محمدرضا عارف موید این نظرند. وضعیت امروز مدعیان اصلاحات، اردوگاهی آشفته با دستهایی خالی است که چند ماه مانده به انتخابات با اتخاذ تاکتیک فرار به جلو، پیشاپیش پز پیروزی میدهند تا مگر بتوانند با این بلوف، دستهای خالی خود را پنهان سازند.
اتحاد با طعم انحصار
با اشاره به سخنان حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران نوشت: برخی به دنبال «امنیتیکردن فضای انتخابات» هستند. آنها که شعار وحدت میدهند اما در عمل معنای وحدت را «ذوب در خودشان» تعبیر میکنند. اظهارات این عضو جناح اصولگرایان سویههای مختلفی دارد که به اختصار به آنها اشاره میشود. اول اینکه بعد از نتیجهبخش نبودن جلسات وحدت، احتمال راهاندازی جریانی جدید برخی اصولگرایان را دچار واهمه کرده است؛ دوم تلاش برای فرعی نشان دادن جدایی لاریجانی از اصولگرایان و سوم آنجا که تلاش میکند از انتخابات پیشرو و پیوند زدن آن با «نفوذ» مسالهای «امنیتی» بسازد. آنها که برای پیروزی بر رقیب «پروژههای امنیتی» تعریف میکنند، به مسموم کردن فضا مشغول هستند تا مشارکت در انتخابات را حداقلی کنند.
چشم حسرت افراطیها به دستهای اتحاد اصلاحطلبان
نوشت: تندروها حالا بیشتر از قبل قافیه اسفند را باخته میبینند؛ آنها که در آزمون انتخابات ریاستجمهوری با تمام نیرویشان آمده بودند، نتوانستند بیشتر از 10درصد آرا را به خود اختصاص دهند و با وجود پایگاه اجتماعی ضعیفشان، این روزها از سوی هممسلکان خود در اردوگاه اصولگرایی هم دیگر حمایت نمیشوند. همین مساله آنها را بر آن داشته تا دستگاه رسانهای خود را به کار گیرند و درهمریختگی اردوگاهشان را در خبرسازی برای اصلاحطلبان فرافکنی کنند. با این حال آنچه این روزها بیش از هر چیز مطرح میشود، عزم جزم اصلاحطلبان برای حرکت به سمت انتخابات با صدایی واحد است؛ صدایی که برای همه گروههای اصلاحطلب با محوریت رهبری اصلاحات معنا پیدا میکند و در مقابل، اصولگرایان خودشان هم میدانند که نمیتوانند سر یک میز جمع شوند.
دیدگاه تان را بنویسید