تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
با وعدههای نادرست دولتهای قبل چه کنیم؟
نوشت:.. واقعیت این است که گذشته از نگاه کارشناسی به محتوای طرحهای دولت گذشته و پیامدهای پرهزینهای که این طرحها برای اقتصاد کشور داشتهاند، به نظر نمیرسد برخوردهایی از جنس برخوردی که برخی از مدیران با طرح سهام عدالت در پیش گرفتهاند به صلاح کشور باشد. تمام مدلهای سیاسی کشورداری در این اصل اتفاق نظر دارند که اعتماد و اطمینان جامعه به نهاد دولت از آن دسته مقولاتی است که نباید دستخوش رقابتهای سیاسی قرار بگیرد... از اینرو با وجود تمامی انتقادات درستی که نسبت به طرحهای دولت گذشته وارد است، توقف کلی این طرحها، شیوه درستی نیست... دولتمردان باید با شناسایی راهکارهای کمهزینه برای به حداقل رساندن پیامدهای منفی این قبیل طرحها، تعهدات دولت قبل را به گردن بگیرند.
سرنوشت شعارهای روحانی
در سر مقاله خود به شعارهای رئیسجمهور پرداخته و نوشته است: «...اما واقع امر آن است که روحانی رشته امور را از کسانی تحویل گرفت که در ادبیات سیاسی ایران به شعارگرایی شناخته شده بودند. آن روزها بسیاری از صاحب نظران انتخاب روحانی را حرکتی علیه پوپولیسم و شعارزدگی در سیاست ایران ارزیابی کردند. بر این اساس روحانی و تیم کارگزاران دولت اعتدال از آنچه شعارزدگی بر سر اقتصاد و سیاست آورد کاملاً آگاه بودند... تحقق بخش عمدهای از مطالبات سیاسی و فرهنگی مردم در انتخابات نیازمند همراهی نهادها و قوای دیگر است. بر همین اساس، روحانی در برهههای مختلف و به ویژه اتخاذ سیاستهای بزرگی مانند مذاکرات هستهای، مبارزه با فساد اقتصادی یا اصلاحات فرهنگی بر عاملی به نام عزم ملی که در واقع ترجمان حمایت قوای دیگر نظام است، تاکید میورزد.»
تندروی خیلی هم خوب است
به نقل از جعفر شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز نوشت: اصولگراها با هم یکی هستند، حتی با تندروها. این تندروی از نظر ما خیلی هم خوب است. اگر این تندروها نبودند شاه هم فرار نمیکرد. بعضی که کندرو هستند و البته سازشکارند خیال میکنند که برخی تندرو هستند... هر چیزی در دنیا امکان دارد. برخی از قول من نوشته بودند که من گفتهام اتحاد اصولگریان صورت گرفته است در صورتی که من گفتم امکان دارد این اتحاد با جامعتین صورت بگیرد. من در مورد نتایج رایزنیها اطلاعات دقیقی ندارم اما احتمال قوی وجود دارد که این بار انتخابات به نفع اصولگرایان باشد... آخرین خبری که من دارم این است که بنا براین شده که آقای مصباح هم با سایر اصولگرایان ائتلاف کنند و به جامعتین بپیوندند.
دانشگاه با تفکیک جنسیتی اسلامی نمیشود
نوشت: عبدالله جوادیآملی استاد برجسته حوزه علمیه در درس اخلاق هفتگی خود با تاکید بر لزوم اسلامی شدن دانشگاهها، دین را از مهمترین ارکان دانشگاه برشمرد و گفت: دانشگاهها باید اسلامی باشد، تا جامع نیازهای انسان را بتوانند تامین کنند... دینی بودن دانش راه اصلی اسلامی شدن دانشگاهها است، حرف اول و آخر دانشگاه را دانش میزند، اگر دانش، دینی بود دانشگاه میشود اسلامی، داشتن نمازخانه، تفکیک جنسیت، دعای کمیل و دعای توسل اینها همه جزو فضایلی است که بهتر است در دانشگاهها وجود داشته باشد اما هیچ کدام از اینها دانشگاه را اسلامی نمیکند چرا که اگر دانش، دینی بود دانشگاه نیز اسلامی میشود و دیگر لازم نیست شما به دانشجو بگویید نماز بخوان یا اول وقت بخوان یا دعای توسل داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید