تاریخ انتشار:
رمز توفیق اصلاحطلبان؛ اتحاد انتخاباتی و نقد درونی
اشرف بروجردی فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با روزنامه آرمان تفکر اصلاحطلبی را همواره مورد توجه خاص مردم دانسته که حتی دولتهای نهم و دهم به رغم تلاش زیاد برای به حاشیه راندن آن عملاً ناکام ماندند نشان به آن نشان که «در ۲۴ خرداد ۹۲ مردم به چهرهای رای دادند که با وجود شعار اعتدالگرایی، با ادبیات اصلاحطلبی سخن میگفت.
اشرف بروجردی فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با روزنامه آرمان تفکر اصلاحطلبی را همواره مورد توجه خاص مردم دانسته که حتی دولتهای نهم و دهم به رغم تلاش زیاد برای به حاشیه راندن آن عملاً ناکام ماندند نشان به آن نشان که «در ۲۴ خرداد ۹۲ مردم به چهرهای رای دادند که با وجود شعار اعتدالگرایی، با ادبیات اصلاحطلبی سخن میگفت. اصلاحطلبان از سال 84 تا 92 نتوانستند در تحرکات مختلف تاثیرگذار باشند، دقیقاً به همین دلیل بود که به این نتیجه رسیدند که هم به نقد جدی خود بپردازند و هم با یکدیگر تعامل بیشتری داشته باشند و اینطور شد که «اتحادِ انتخاباتی»شان باعث شد تا کار از دست اصولگرایان خارج شود و اصلاحطلبی در قالبی جدید بروز و ظهور پیدا کند». معاون وزارت کشور در دوره اصلاحات معتقد است ترجیح رئیسجمهوری در این مقطع استفاده از ظرفیتهای اصلاحطلبی به جای چهرههای اصلاحطلب است و در ارزیابی احتمال پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات مجلس میگوید توفیق در «هر انتخاباتی به شرایط روزش بستگی دارد. اصولگرایان فکر میکردند که اصلاحطلبان را برای همیشه حاشیهنشین کردهاند و دقیقاً به همین دلیل طرف مقابل تدابیری خواهد اندیشید تا
شکستش در سال 13۹۲ را در سال 13۹۴ تجربه نکند. به همین دلیل پس از تعیین صلاحیتها میتوان دقیقتر در این باره صحبت کرد». او در ادامه به سنجش عملکرد دولت در بخشهای مختلف پرداخته و ضمن کند دانستن حرکت دولت در تحقق اهداف و وعدههای خود در حوزه سیاست داخلی میافزاید «باید مراقب باشیم که زمان را از دست ندهیم و برای اینکه در انتخابات ۹۶ هم حرفی برای گفتن داشته باشیم، ناچار هستیم مطالبات آنهایی را که احساس غربت میکنند هم جدی بگیریم [یعنی] کسانی که بر اساس پشتوانه اصلاحطلبی در ۲۴ خرداد ۹۲ رایهای خود را به نام روحانی نوشتند.»
دیدگاه تان را بنویسید