شناسه خبر : 28731 لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

بریده روزنامه‌ها (سیاسی)

روایت کری از مذاکره محرمانه با ایران

تسنیم با ترجمه بخشی از کتاب خاطرات جان کری، به آغاز مذاکرات هسته‌ای ایران پرداخت و نوشت: عمان کانال مخفیانه‌ای بود که دولت اوباما برای آغاز مذاکرات با ایران ایجاد کرد. برای دیدار با سلطان قابوس به مسقط رفتم. اوباما چند نگرانی ابراز کرده بود. آنها را به سلطان منتقل کردم. اینکه ایرانی‌ها چقدر جدی هستند و آیا کسی که برای مذاکره می‌فرستادند اختیار داشت واقعاً مذاکره کند؟ قبل از هر ملاقاتی، امیدوار بودیم سلطان قابوس بتواند انگیزه‌های ایرانی‌ها را روشن کند. از سلطان پرسیدم آیا تمایل دارد برای برآورد کردن مقاصد ایرانی‌ها به این کشور سفر کند؟ سلطان که به‌ ندرت سفرهای رسمی انجام می‌دهد در رویدادی فوق‌العاده به تهران رفت و با آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کرد.

تغییر لایحه پالرمو در مجلس

ایران نوشت: در آستانه بررسی مجدد سه لایحه از لوایح چهارگانه مرتبط با FATF، دو نفر از نمایندگان مجلس از تغییر لایحه پالرمو در اداره قوانین مجلس سخن گفته‌اند. یکی از دلایل اصلی رد این لایحه توسط شورای نگهبان، ترجمه غلط متن انگلیسی عنوان شده بود. این موضوع مدت‌ها مورد اعتراض جریان مخالف دولت قرار داشت. آنها مدعی بودند که بخش‌های حقوقی دولت از انجام یک ترجمه ساده هم ناتوان است. این موضوع حتی به تریبون‌های نماز جمعه هم کشیده شد. حال بهرام پارسایی و محمود صادقی گفته‌اند تغییرات متن لایحه پالرمو، در معاونت قوانین مجلس رخ داده و امکان دارد این اشتباه عمدی و از روی قصد بوده باشد.

انتقاد از برخورد متفاوت با دو رئیس‌جمهور

جماران به نقل از محمدعلی خسروی، عضو مجمع روحانیون مبارز نوشت: بی‌اخلاقی‌هایی در مناظرات انتخاباتی سال 88 شد و فردی بگم بگم کرد. این آقا حرمت‌شکنی کرد و آبروها برد و و دیگر نمی‌شود جمعش کرد. آنچه مردم از آن ناراحتند، مساله تبعیض است که با یکی به دلیل ارتکاب جرمی کوچک، برخورد شدید شود، اما با دیگری نه. دو رئیس‌جمهوری داریم که یکی می‌خواهد در مجلس عزای دارالزهرا شرکت کند و سخنرانی هم نکند، اما اجازه ندارد. ولی دیگری به اطراف کرج می‌رود و عده‌ای را جمع می‌کند که هلهله می‌کشند و کف می‌زنند و به رئیس‌جمهوری کشور اهانت می‌کنند، اما آزاد است. جوان‌ها در این ‌باره می‌پرسند، ولی ما پاسخی نداریم.

حضور در صداوسیما به‌جای نیروی انتظامی

خبرآنلاین به نقل از ناصر نقویان نوشت: آن زمان که چند خانم در خیابان انقلاب روسریشان را برداشتند و به دختران انقلاب معروف شدند، من به یکی از مسوولان صداوسیما گفتم من جای شما بودم یکی از اینها را به تلویزیون می‌آوردم که حرف بزند. تبلیغات وسیع هم می‌کردیم، امنیتشان را هم تامین می‌کردیم. منتها یکی از خانم‌های تحصیل‌کرده موافق حجاب را می‌آوردیم که مناظره کنند. هر کس از نگاه قشر خودش دلایلش را بگوید. قرآن می‌گوید قل هاتوا برهانکم. نباید آن دخترک را به نیروی انتظامی برد. باید در رسانه حرفش را بزند. چون او می‌گوید از طرف جمع کثیری از مردم آمده. ما بیشتریم و باید حرف بزنیم.

 

دراین پرونده بخوانید ...