بریده روزنامهها (اجتماعی)
در حال غرق شدن در پلاستیک هستیم
خبرگزاری فارس نوشت: مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه ایران جزو 10 کشور اول مصرفکننده پلاستیک در جهان است، گفت: در حال غرق شدن در پلاستیک هستیم. شینا انصاری گفت: رفاهطلبی و عدم آشنایی ما با عوارض این کیسههای پلاستیک باعث این استفاده بیرویه شده است. وی تاکید کرد: سالانه یکمیلیون پرنده دریایی و صد هزار پستاندار به خاطر بلعیدن اشتباهی پلاستیکها میمیرند. مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط زیست یادآور شد: هر دقیقه یکمیلیون بطری و دو میلیون کیسه پلاستیکی مصرف میشود و اگر همین روال ادامه داشته باشد تا سال 2050 وزن آلودگی پلاستیکی در دریاها به مراتب بیشتر از وزن ماهیها خواهد شد!
ماجرای ورود تماشاچیان زن به ورزشگاهها از زبان ابتکار
ایرنا نوشت: معاون رئیسجمهوری در امور زنان و خانواده گفت: وعده دولت برای ورود زنان به ورزشگاه توسط وزیر ورزش و جوانان در حال پیگیری است. معصومه ابتکار ادامه داد: سازوکارها و زیرساختهای خوبی برای ورود زنان به ورزشگاه تعبیه شده است. وی گفت: تاکنون نیز زنان در چندین مسابقه ورزشی در کنار مردان حضور داشتهاند و خوشبختانه در طول مسابقات مشکل خاصی به وجود نیامده است. چندی پیش «اینفانتینو» رئیس فیفا در نامهای خطاب به «مهدی تاج» رئیس فدراسیون فوتبال ایران از او خواست تا زمان برگزاری دور مقدماتی مسابقههای انتخاباتی جامجهانی شرایط حضور زنان در ورزشگاهها را فراهم کند. در این نامه تاریخ ۲۴ تیرماه به عنوان ضربالاجل به فدراسیون ایران داده شده بود.
برجهای الهیه با معرفی سینمایی
شهروند نوشت: «اینجا الهیه است. پر از برجهای لوکس. با خیابانهایی با پهنای کمعرض و انبوهی از خودروهای لوکس دنیا» فیلم معرفی یکی از گرانترین برجهای الهیه با این دیالوگ شروع میشود. برجی که مدیر پروژهاش با عنوان حسام زرین معرفی میشود و از وجوه متمایز و مهم خانههای این محله هم آن است که اجازه بازدید پس از اتمام حتی به عوامل پروژه هم داده نمیشود و فقط خریدار درنهایت میتواند خانهاش را ببیند. زرین میگوید: «چهار سال است در این پروژهایم. متراژ کل این پروژه دو هزار متر است و پنج طبقه تکواحدی است. برای ساخت این متراژ نباید اینهمه سال زمان گذاشت، اما یک پروژه مدرن و فوق لوکس است و برای همین چهار سال طول کشیده.»
آتش بر اسناد مصدق
ایسنا نوشت: سردفتر ۳۹ تهران با اشاره به حادثه آتشسوزی روز چهارشنبه (هفته گذشته) میدان حسنآباد گفت: اسناد ارزشمندی از جمله سندهای مربوط به آیتالله کاشانی و دکتر مصدق نیز طعمه حریق شد. سردفتر ۳۹ تهران با اشاره به حادثه آتشسوزی روز چهارشنبه میدان حسنآباد، تعداد دفاتر جاری این دفترخانه را که در این حادثه از بین رفته است بیش از ۷۰۰ دفتر برشمرد و گفت: علاوه بر این تعداد، اسناد ارزشمندی از جمله سندهای مربوط به آیتالله کاشانی و دکتر مصدق نیز طعمه حریق شد. همچنین سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران در پاسخ به این سوال که چرا در مهار آتشسوزی انبار واقعشده در میدان حسنآباد از آب استفاده شد، گفت: در تمام دنیا در حریق جامدات از آب استفاده میشود.