تاریخ انتشار:
گرامیداشت روز جهانی استاندارد با حضور جهانگیری، شریعتمداری، نعمتزاده و چیتچیان
جشن استاندارد
دو معاون ارشد رئیسجمهور و دو وزیر به همراه رئیس اتاق بازرگانی ایران و جمعی از نمایندگان مجلس، یکشنبه گذشته به دعوت رئیس سازمان ملی استاندارد به مرکز همایشهای صداوسیما رفتند تا «روز جهانی استاندارد» را جشن بگیرند.
دو معاون ارشد رئیسجمهور و دو وزیر به همراه رئیس اتاق بازرگانی ایران و جمعی از نمایندگان مجلس، یکشنبه گذشته به دعوت رئیس سازمان ملی استاندارد به مرکز همایشهای صداوسیما رفتند تا «روز جهانی استاندارد» را جشن بگیرند. نیره پیروزبخت، که از معدود زنان حاضر در تیم اقتصادی دولت است، سال سختی را در این سازمان پشت سر گذاشته بود و به ویژه بعد از جنجال «پالم لبنیات» در تابستان گذشته، نیاز به حمایت بیشتری در سطح اول دولت داشت. شاید به همین دلیل هم بود که هم اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور دعوت او را پذیرفت و هم محمد شریعتمداری و محمدرضا نعمتزاده و حمید چیتچیان در مراسم روز جهانی استاندارد حضور پیدا کردند. طبق معمول اینگونه جشنها، پیروزبخت ابتدا گزارشی از عملکرد سازمان ارائه داد و بعد هم تقاضاهایی را خطاب به مقامات ارشد دولت مطرح کرد. او گزارش داد که سازمان متبوعش تاکنون 25 هزار و 500 استاندارد ملی تدوین کرده و در ادامه خطاب به «مسوولان» گفت: «متاسفانه هماکنون جرایم حوزه استاندارد بازدارنده نیست که از مسوولان درخواست میکنیم در این رابطه تدابیر لازم را اتخاذ کنند.» پس از پیروزبخت، جهانگیری، چیتچیان و
نعمتزاده نیز در این مراسم سخنرانی کردند؛ اما هیچیک درباره آنچه رئیس سازمان استاندارد از آنها خواسته بود، حرفی نزدند. معاون اول رئیسجمهور از کلیات گفت و استاندارد را «شالوده استواری برای پیشبرد و توسعه صنعت و اقتصاد» معرفی کرد، وزیر صنعت خواستار «رفع موانع فنی تجاری با تدوین آییننامهها و دستورالعملهای مناسب» برای استقرار نظام کیفی در کشور شد و وزیر نیرو گفت که «باید از نگاه متداول به استاندارد به عنوان یک حداقل کیفیت، به پلهای فراتر رفت، چون نگاه حداقلی به ارائه خدمات و کالا در جهان پررقابت و هوشمند امروزی جوابگو نیست.» ابراهیم کارخانهای رئیس کمیته استاندارد مجلس اما حرفهای خوشایندتری برای استانداردیها زد. کارخانهای خبر داد که طرح ارتقای جایگاه سازمان ملی استاندارد ایران به هیات رئیسه مجلس ارائه شده و با اشاره به واریز تنها 60 درصد درآمدهای سازمان استاندارد به حساب این سازمان، از جهانگیری خواست «درآمدهای این سازمان به طور کامل در اختیارش قرار گیرد».
این مراسم با تقدیر از 22 واحد نمونه ملی تولیدی کشور پایان پیدا کرد؛ شرکتهایی همچون «پارس خزر» در حوزه تولید پنکه، «پگاه گیلان» در حوزه تولید شیر استریل طعمدار، «دلند الکتریک» در تولید کلیدهای برقی، «فولاد اکسین» در زمینه تولید ورق فولادی گرم نوردیده، «نفت سپاهان» در زمینه تولید روغن و «مهرام» در تولید سس گوجهفرنگی.
دیدگاه تان را بنویسید