شناسه خبر : 15393 لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

کدام کانال‌های تلگرام را دنبال کنیم؟

گوش به زنگ تحلیل

ارتقای برنامه تلگرام و مجهز شدن آن به کانال‌ها بعد از Broadcast List باعثشد تا این ابزار ارتباطی از سایر شبکه‌های اجتماعی محبوب‌تر شود.

سپیده معظمی

ارتقای برنامه تلگرام و مجهز شدن آن به کانال‌ها بعد از Broadcast List باعث شد تا این ابزار ارتباطی از سایر شبکه‌های اجتماعی محبوب‌تر شود. از آنجا که با این کانال‌ها می‌توان مطالب و محتوا را با تعداد زیادی از افراد در میان گذاشت، این مساله توانست کاربران بسیاری را که به دنبال اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌های روز بودند، از سایت‌ها و خبرگزاری‌ها به سمت استفاده از کانال‌ها سوق دهد.
از آنجا که در حال حاضر امکان پیگیری و استفاده از بسیاری مطالب در این کانال‌ها وجود دارد؛ بسیاری از افراد از این کانال‌ها برای بالا بردن اطلاعات خود در زمینه مسائل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و در مجموع مسائل روزی که برای آنها مهم است، استفاده می‌کنند تا بتوانند از اخبار جامعه مطلع شوند.
از این‌رو مجموعه‌ها،‌ سازمان‌ها و افراد بسیاری تلاش می‌کنند تا با استفاده از این کانال‌ها برای تحلیل مسائل روز اقتصادی و اطلاع‌رسانی خبرهای تولیدی خود به کاربران مشتاق کمک دهند و آنها را بدین‌وسیله از اوضاع و احوال دنیا مطلع سازند.
بسیاری از مجموعه‌ها، نهادها، سازمان‌ها و ارگان‌های اقتصادی کشور نیز، به جمع کانال‌های تلگرامی پیوسته‌اند و در راستای اهداف سازمانی خود، اطلاع‌رسانی می‌کنند و در کانال‌های خود عموم را در جریان اخبار مربوط به مسائل کاری‌شان می‌گذارند تا مخاطبان خود را از تمامی مسائل و امور مربوطه باخبر سازند. گاه ممکن است خبرهای سایت‌های دیگر را نیز، به اشتراک گذارند و خبرهای تولیدی نداشته باشند که بررسی‌ها نشان می‌دهد این کانال‌ها نیز، توانسته‌اند موفق عمل کنند. سازمان توسعه تجارت و روابط عمومی اتاق ایران از این دسته ارگان‌های اقتصادی هستند که با تشکیل کانال‌هایی در رابطه با رسیدن به اهداف سازمانی خود گام‌هایی بلند برداشته‌اند و فعالیت‌های مجموعه خود را با فالوئرهای خود در میان می‌گذارند. جدا از این سازمان‌ها یا سایت‌ها بسیاری از افراد شناخته‌شده و حتی کارشناسان و مقامات مسوول هم برای خود کانال‌های شخصی دارند و در آنجا مطالبی را با هواداران خود در میان می‌گذارند و نظرات، نگرانی‌ها و دانسته‌های خود را به آنها بیان می‌کنند. با توجه به عمق استفاده‌ای که از این اپلیکیشن در میان شبکه‌های اجتماعی شده، کانال‌های اقتصادی هم بسیار خوش‌اقبال بوده‌اند که می‌توان آنها را در سه دسته «کانال‌های تخصصی اقتصاد»، «کانال‌های خبری، رسمی و متعلق به رسانه‌ها» و «کانال‌های شخصی» مورد بررسی قرار داد.
در این کانال‌های اقتصادی به شرح و تحلیل مسائل روز پرداخته شده و هرکدام بر مسائل خاصی هدف‌گذاری کرده‌اند تا پاسخگوی نیاز کاربران باشند. با این حال در میان این کانال‌ها، بعضی قدیمی‌ترند و افراد بی‌شماری در آن عضو شده‌اند. اما تنها کانال‌های قدیمی نیستند که مخاطبان بسیاری دارند، بلکه به نظر می‌رسد جدا از کانال‌هایی که تنها در تلگرام از خبررسان‌های تخصصی اقتصاد هستند و در ابتدای مجهز شدن تلگرام به کانال، ایده راه‌اندازی این کانال‌ها را داشته‌اند، از بسیاری از رسانه‌ها و سایت‌هایی که حتی دیرتر به راه‌اندازی این کانال‌های تلگرامی اقدام کرده‌اند، هم استقبال شده‌ است و شاید کانال‌های مرتبط با رسانه‌ها با اینکه دیرتر اقدام به ساخت کانال‌های رسمی‌شان کرده‌اند به دلیل محبوبیت و طرفداران پروپاقرص خود توانسته‌اند خود را به کانال‌های قدیمی‌تر برسانند و حتی ممکن است در این مدت کوتاه، اعضای بیشتری را جذب کرده باشند.
به نظر می‌رسد یک‌طرفه بودن جریان اشتراک اخبار و تحلیل‌ها در این کانال‌ها (برخلاف گروه‌ها که محل بحث و گفت‌و‌گوی همه اعضای گروه است)، دلیلی برای مفید بودن و فزونی کاربران آنها شد به طوری که افزایش تعداد بازدیدکننده‌ها نشانی از مورد اقبال قرار گرفتن این کانال‌ها شده است. همچنین از دیگر دلایلی که سبب شده این کانال‌ها مورد استقبال قرار گیرند، آگاه شدن از تعداد بازدید اخبار است. در ادامه شماری از کانال‌های برتر در حوزه اخبار و تحلیل‌های اقتصادی معرفی می‌شوند.

روزنامه دنیای اقتصاد:
https: / /telegram.me /den_ir
به تازگی روزنامه دنیای اقتصاد پرمخاطب‌ترین روزنامه اقتصادی کشور، کانالی مختص هواداران خود راه‌اندازی کرده تا از این طریق بتواند اخبار و تحلیل‌های خود را در این کانال تلگرامی با آنها به اشتراک بگذارد. از آنجا که این کانال به تازگی شروع به کار کرده با استقبال بسیاری از سوی مخاطبان و فعالان اقتصادی مواجه شده به طوری که با وجود نوپا بودن کانالش تا روز چهارشنبه 21 بهمن حدود 13 هزار و 700 عضو به آن پیوسته بودند و این تعداد اعضای آن نشان می‌دهد که در این زمان اندک به اندازه برخی از کانال‌های تخصصی اقتصادی قدیمی رشد داشته است. به هر حال این کانال، استراتژی خاصی برای مخاطبان خود برگزیده است و تنها اخبار و مسائل مهم روز را به اشتراک می‌گذارد.

تجارت فردا: https: / /telegram.me /tejaratefarda
این کانال فعال، در زمینه اقتصاد کشور راه‌اندازی شده تا اخبار مرتبط با مجله تجارت فردا با مخاطبان آن در میان گذاشته شود. این مجله در رده‌بندی هفته‌نامه‌های کشور بیشترین امتیاز به لحاظ کیفی را در ارزیابی معاونت مطبوعاتی ارشاد به خود اختصاص داده و در مجموع تحولات اقتصادی را که در ایران و جهان اتفاق می‌افتد مورد بررسی و تحلیل قرار می‌دهد. این مجله که از مجموعه‌های وابسته به گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد است توانسته یکی از پرمخاطب‌ترین کانال‌های تلگرامی باشد.


اقتصادنیوز: https: / /telegram.me /eghtesadnews_com
کانال رسمی سایت اقتصادنیوز، موثرترین تحولات اقتصادی و پیش‌بینی رخدادهای اقتصادی را به اعضایش نشان می‌دهد. این سایت نیز وابسته به گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد است با قائل شدن احترام برای وقت مخاطبان خود، ویژگی متمایزی را برای کانال خود در نظر گرفته است تا اخبار اقتصادی روز را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به آنها اطلاع‌رسانی کند. این ویژگی کانال اقتصادنیوز، ارائه روزنامه الکترونیک یک صفحه‌ای است که از طریق این روزنامه الکترونیکی، مخاطبان می‌توانند در مدت زمان کمتری به تمامی رخدادها،‌ اتفاق‌ها و در پی آن تحلیل‌های مهم اقتصادی توسط کارشناسان و مسوولان واقف شوند. همچنین این کانال مفید تلگرامی، بسیاری از اخبار خود را با رسم نمودار و جدول متفاوت کرده است.


میزان: https: / /telegram.me /MizanOnline_ir
کانال خبرگزاری میزان یکی از پرمخاطب‌ترین کانال‌های خبری به شمار می‌آید که اخبار خود را در زمینه‌های مختلف اعم از خبرهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و... به اطلاع مخاطبان می‌رساند. این کانال که تاکنون k 5 /8 عضو دارد، به تازگی اخباری از برف و کولاک در برخی مناطق کشور تا نامزدهای جشنواره فیلم فجر را با مخاطبانش به اشتراک گذاشته است.


تسنیم : https: / /telegram.me /TasnimNewschanel
کانال خبرگزاری تسنیم به دلیل قدمت و محبوبیت بسیار، مخاطبان بی‌شماری را به خود جذب کرده است. این کانال با بیش از 41 هزار نفر مخاطب، اخبار و مسائل مختلفی را با مخاطبان خود مطرح می‌کند. در این کانال علاوه بر اخبار روز و پوشش‌دهی اخبار استان‌ها به مسائل اقتصادی نیز، توجه ویژه‌ای می‌شود.

هم‌میهن: https: / /telegram.me /hammihann
گروه نشریات هم‌میهن که از موسسه‌های مطبوعاتی خصوصی در کشور است کانالی را راه‌اندازی کرده که در آن اطلاعاتی از مسائل روز و تازه‌ترین اخبار نشریات هم‌میهن به مخاطبان داده می‌شود. در این کانال اخبار و خلاصه مطالبی از نشریات گروه هم‌میهن مانند مهرنامه، صدا، تجربه، سیاست‌نامه و هنر و سینما منتشر می‌شود. محمد قوچانی سردبیری نشریات گروه هم‌میهن بر عهده دارد.


فارس: https: / /telegram.me /farsna
کانال خبرگزاری فارس در میان کانال‌های معرفی‌شده در این گزارش بیشترین تعداد عضو را به خود اختصاص داده است که تا این لحظه اعضای آن به k 132 رسیده است. این کانال پرمخاطب که از محبوب‌ترین کانال‌های تلگرامی به شمار می‌رود، مسائل و اخبار مختلف داخلی و جهانی را مورد کنکاو قرار می‌دهد. خبرهای این کانال نیز، با بازدیدهای بسیار و اکثراً بیش از k 40 بوده‌اند.


خبرآنلاین: https: / /telegram.me /khabaronline_ir
بعد از خبرگزاری فارس، کانال گروه رسمی خبرگزاری خبری و تحلیلی خبرآنلاین با 100 هزار عضو بیشترین تعداد مخاطب را به خود جذب کرده است. این کانال امکان دستیابی مخاطبانش به اخبار جامعی از تحولات و رخدادهای جامعه و جهان را فراهم می‌کند.


ایرنا: https: / /telegram.me /irna1934
ایرنا یکی دیگر از کانال‌های خبرگزاری است که اخبار حوزه‌های مختلف را به کاربران اطلاع‌رسانی می‌کند. این کانال که وابسته به خبرگزاری ایرناست، علاوه بر اخبار و تحلیل‌های روز، بسیاری از رسانه‌های مطبوعاتی را مورد بررسی قرار می‌دهد. این کانال محبوب تاکنون بیش از هشت هزار نفر عضو دارد.


ایسنا: https: / /telegram.me /isna94
کانال رسمی ایسنا در کلیه سرویس‌ها از قبیل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، بین‌الملل و... اخبار جامعی دربر دارد. این کانال رسمی که وابسته به بخش دولتی است بیش از 62 هزار مخاطب دارد که اخبار موردنظرشان را پیگیری می‌کنند. این کانال اخبار خود را گاه در قالب متن‌های کوتاه، گاه بلند و گاه به صورت تصویر به نمایش می‌گذارد.


اخبار مسکن:
https: / /telegram.me /news_home
کانال اخبار مسکن را می‌توان یکی از جامع‌ترین کانال‌های اقتصادی در تلگرام دانست. این کانال با انتشار اخبار جامع در زمینه مسکن، کاربران بی‌شماری را به خود جذب کرده است. از آنجا که این کانال وابسته به سایت اقتصادنیوز است، در آن بیشتر اخبار مسکن سایت اقتصادنیوز کار می‌شود اما علاوه بر خبرهای تولیدی خود در حیطه مسکن، قیمت‌های آن در نقاط مختلف و ساخت ‌و ساز و...، سایر اخبار مهم در مابقی سایت‌ها و خبرگزاری‌ها را نیز، به اطلاع کاربران می‌رساند. در این کانال گفت‌وگوهایی با مقامات، مسوولان یا کارشناسان در زمینه مسکن و ساخت‌ و ساز نیز، صورت می‌گیرد که می‌تواند به مخاطبان خود پیش‌بینی از آینده بازار مسکن بدهد.


نبض بازار: https: / /telegram.me /goldeco
نبض بازار کانالی است که به درستی نبض بازار را در اختیار اعضایش قرار می‌دهد؛ به طوری که تمامی رخدادهای بازارهای کشور را جزء به جزء به اطلاع مخاطبانش می‌رساند. این کانال رویدادهای اقتصادی مختلفی را که عموماً افراد به صورت روزانه با آن سروکار دارند به خصوص اخبار مهم از بازارهای طلا، ارز و سرمایه کشور را به صورت تحلیلی، نمودار و جدول اطلاع‌رسانی می‌کند و روند جزء به جزء تغییرات در این بازارها را به طور کامل به مخاطبانش شرح می‌دهد. به‌خصوص با توجه به اینکه در حال حاضر در دوران پساتحریم هستیم و افراد بسیاری خواهان سرمایه‌گذاری در بازارها هستند این کانال با اخبار خود اطلاعات لازم را در اختیار مخاطبانش قرار می‌دهد.


اقتصاد به زبان ساده: https: / /telegram.me /eghtesaderooz
در کانال تحلیلی اقتصاد به زبان ساده مهم‌ترین تحولات اقتصادی کشور به شکل و زبانی ساده با مخاطبان مطرح می‌شود. همچنین این کانال، اخبار اقتصادی جامعه را به صورت طنز به اشتراک می‌گذارد. این کانال که یکی از بزرگ‌ترین کانال‌های تمام اقتصادی است k 28 عضو دارد و برای افرادی که در پی فراگیری علم اقتصاد هستند مناسب به نظر می‌رسد تا از همه تحولات اقتصادی در ایران و جهان آگاه شوند.


شهد اقتصاد: https: / /telegram.me /shahdeeghtesad
شهد اقتصاد یکی دیگر از کانال‌های خوب اقتصادی است. این کانال وابستگی به سایت یا رسانه‌ای ندارد و از کانال‌های قدیمی تخصصی در زمینه اقتصاد به شمار می‌آید. این کانال اخبار برتر و مهم در سایر کانال‌ها یا سایت‌ها را به اطلاع مخاطبانش می‌رساند و در مجموع اخبار جامع و کاملی را به اعضایش اطلاع‌رسانی می‌کند.


نبسا:
https: / /telegram.me /NBSAchanel
نبسا مخفف عبارت نخبگان بازار سرمایه ایران، بزرگ‌ترین کانال بورسی است که اخبار بازار سرمایه کشور در پساتحریم را پوشش‌دهی می‌کند. در این کانال زیر و بم اخبار بورس آورده شده تا کاربران بتوانند اخبار بازار سرمایه کشور را در تنها یک کانال دنبال کنند و البته این کانال برای آموزش خرید و فروش سهام نیز، بسیار موثر واقع شده است. این کانال با بیش از 22 هزار نفر مخاطب یکی از محبوب‌ترین کانال‌های بورسی تلگرام است.


اقتصاد تصویری: https: / /telegram.me /EcoInPic
کانال اقتصاد تصویری تلاش می‌کند اخبار مهم و به روز اقتصادی را به شکل تصویر، نمودار، جدول، اینفوگرافی، عکس‌نوشته و هر عکسی که مرتبط با اقتصاد باشد به اطلاع مخاطبان خود برساند تا آن دسته از افرادی که فرصتی برای مطالعه ندارند بتوانند اقتصاد را در قالب تصاویر دنبال کنند. به نظر می‌رسد تصویری بودن این کانال اشتیاق لازم در مخاطبان را ایجاد کند تا اخبار اقتصادی مهم روز را در هر زمان پیگیری کنند. این کانال نیز، سعی می‌کند با بهره بردن از اخبار در سایر سایت‌ها اخبار کاملی را به اطلاع مخاطبان برساند.


هنر تجارت: https: / /telegram.me /IranTraders
یکی از قدیمی‌ترین مرجع‌های تخصصی اقتصاد که در کانال‌های تلگرامی حضور دارد کانال هنر تجارت است که با شعار «تبلیغات هدفمند و موثر» شروع به کار کرده است. در این کانال اقتصادی که بیش از 21 هزار نفر در آن عضو شده‌اند از مسائل مختلفی که در اقتصاد جامعه شکل می‌گیرد به مخاطبان گزارش داده می‌شود. در هنر تجارت، اخبار مهم از سایر سایت‌ها و خبرگزاری‌ها به حضور مخاطبان اعلام می‌شود تا از اخبار حساس روز مطلع شوند.


Marketing & CRM: https: / /telegram.me /Marketing_CRM
این کانال یکی از مراجع تخصصی بازاریابی، کسب و کار و مشتری‌مداری است که به نظر می‌رسد با تنوع مطالبی که در خصوص کسب و کار الکترونیکی و مدیریت ارتباط با مشتری و... با مخاطبان خود به اشتراک می‌گذارد می‌تواند انگیزه کافی برای کارآفرینی را در آنها ایجاد کند و بیشتر برای آن دسته از جوانان که افق‌های روشنی دارند در نظر گرفته شده است تا بتوانند به این وسیله راه‌های موفقیت را طی کنند. این کانال یکی از بزرگ‌ترین کانال‌های تخصصی در ارتباط با کاریابی است که اعضای آن حدوداً 12 هزار نفر هستند و شاید دلیل عضویت آنها در این کانال آن است که رویای کارآفرینی در سر دارند. این کانال زیر نظر علیرضا قنادان مدرس MBA Professional در دانشگاه تهران است.


کانون استیل ایران
(ISC): https: / /telegram.me /iransteelchannel
این کانال یکی از قدیمی‌ترین کانال‌های صرفاً اقتصادی است که نرخ انواع ورق‌ها، میلگرد، فولاد و... فروشگاه‌های مختلف در آن به اشتراک گذاشته می‌شود تا مخاطبانش از آخرین وضعیت بازارها و تحولات بازار آهن ایران باخبر شوند. در مجموع مخاطبان با عضو شدن در این کانال می‌توانند به اطلاعات خاص مورد نیاز خود در این حیطه دسترسی پیدا ‌کنند. تعداد اعضای این کانال تاکنون به k 5 /4 رسیده است.


بورس 24: https: / /telegram.me /bourse24ir
بورس 24 کانالی است که با دیدگاه «هیچ سرمایه‌گذاری تنها نیست» برای علاقه‌مندان پایه‌گذاری شده تا به وسیله آن از آخرین اخبار و تحولات در بازار سرمایه آگاه شوند. در این کانال که به نوعی ادامه سایت خبری تحلیلی بورس 24 است سرمایه‌گذاران و افراد علاقه‌مند به حوزه‌های بورسی می‌توانند اطلاعات بسیاری در زمینه تحلیل‌های تکنیکال، روزانه و لحظه به لحظه از تمامی سهام‌ها پیدا کنند. این کانال مفید بورسی وابسته به یک کارگزاری است و در سال‌های اخیر سایت بورس 24 توانسته مخاطبانی را به خود جلب کند.

محسن جلال‌پور: https: / /telegram.me /mohsenjalalpour
محسن جلال‌پور،‌ رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران کانال شخصی تلگرامی را برای خود راه‌اندازی کرده و در آن دل‌نوشته‌ها، نگرانی‌ها و مسائل کاری روزانه خود را با مخاطبانش به اشتراک گذاشته است. او در کانال خود اخبار مهم از جلسات کاری و سفرهای خود را بازگو می‌کند. به‌عنوان مثال در چند وقت اخیر نشان داده که تمایل بسیاری به اطلاع‌رسانی به‌موقع برای مخاطبان خود داشته است. پس از سفر رئیس‌جمهور به اروپا بود که او در کانال خود تمامی مسائل و موارد سفر را به طور کامل پوشش داد و در مجموع می‌توان گفت در بسیاری موارد از خبرنگاران بهتر عمل کرده و مسائل و اخبار پیش رو را در کوتاه‌ترین زمان ممکن پوشش داده است و حتی کانال او در زمان سفر رئیس‌جمهور به اروپا به مرجع بسیاری از سایت‌ها تبدیل شده بود.


علی میرزاخانی:
https: / /telegram.me /eghtesademirzakhani
علی میرزاخانی سردبیر روزنامه دنیای اقتصاد و پژوهشگر اقتصادی در کانال شخصی خود مسائل اقتصادی کشور را مورد تحلیل قرار داده است. او در کانال شخصی‌اش از دیدگاه‌های خود در خصوص اقتصاد کشور و آنچه در آن سپری می‌شود نوشته است. او که از برجسته‌ترین روزنامه‌نگاران کشور است کانالی با بیش از شش هزار نفر مخاطب دارد.


تیمور رحمانی: https: / /telegram.me /teymureconomist
تیمور رحمانی از اعضای هیات علمی دانشگاه تهران نیز کانالی راه‌اندازی کرده و در آن به تحلیل مسائل روز اقتصادی از جمله نرخ ارز پرداخته است. این کارشناس و تحلیلگر مسائل اقتصادی در یکی از تحلیل‌های خود عنوان کرده مجموعه شواهدی را می‌توان ذکر کرد که نرخ ارز باید کمتر از آن چیزی که هست باشد و فشار برای افزایش نرخ ارز ناشی از عوامل بنیادی است و افزایش آن هم نشانه‌ای از ضعف و ناتوانی دولت و بانک مرکزی نیست بلکه انعکاس تن دادن به نیروهای طبیعی بازار است.


سعید اسلامی‌بیدگلی: https: / /telegram.me /nymkat
سعید اسلامی‌بیدگلی دکترای مدیریت مالی، تحلیلگر رسمی بین‌المللی سرمایه‌گذاری (CIIA) و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در کانال تلگرامی خود به نام «نیمکت» تحلیلی از مسائل اقتصادی کشور را به صورت کوتاه آورده، همچنین لینک گفت‌وگوها و مصاحبه‌های خود را با مخاطبانش به اشتراک می‌گذارد تا آنها را به مطالب اقتصادی روز آگاه کند. البته او در معرفی کانال خود اظهار کرده که مطالب هنری را نیز، با مخاطبان خود به اشتراک می‌گذارد.


جعفر خیرخواهان:

https: / /telegram.me /jafar_kheirkhahan
جعفر خیرخواهان، اقتصاددان در کانال رسمی خود با نام «اقتصاد با طعم سیاست» با هوادارانش از دل‌نگرانی‌های خود درباره رابطه قدرت با ثروت می‌گوید. این چهره اقتصادی کشور، در این کانال، اخباری مرتبط با پیش‌بینی‌های راهبردی و رشد اقتصادی کشور و جهان را نیز، بازگو می‌کند. او در کانال شخصی خود به بررسی مسائلی از قبیل اقتصاد فحشا، عملکرد بازارهای جهانی، نظرات برخی از نویسندگان و اقتصاددانان و بسیاری موارد دیگر پرداخته است که می‌تواند برای علاقه‌مندان به اقتصاد مفید واقع شود.


مرتضی ایمانی‌راد: https: / /telegram.me /bamdad_institute
مرتضی ایمانی‌راد از کارشناسانی است که کانالی تحت عنوان موسسه مطالعاتی بامداد را تاسیس کرده و مطالب اقتصادی در خصوص بازارهای داخلی و جهانی و گفت‌وگوهای خود با مطبوعات را با اعضای کانال به اشتراک می‌گذارد. ایمانی‌راد در این کانال نظرات و پیشنهادهای خود را در زمینه‌های اقتصادی به سرمایه‌گذاران و مخاطبان خود اعلام می‌کند.


احمد توکلی: https: / /telegram.me /ahmad_tavakoli
احمد توکلی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز از چهره‌هایی است که با راه‌اندازی کانال تلگرامی خود نظرات، خاطرات و دل‌نوشته‌های خود را به اطلاع مخاطبانش می‌رساند. او که در گذشته دبیر اقتصادی روزنامه رسالت بوده در پیامی در کانال خود به معرفی کتاب «غلط ننویسیم» اشاره و اظهار کرده که همیشه به عنوان مرجع به این کتاب رجوع داشته است. همچنین در حال حاضر به اهل رسانه، توصیه کرده همواره این کتاب را در اختیار داشته باشند.


حمید حسینی: https: / /telegram.me /bloghoseini
سیدحمید حسینی عضو اتاق بازرگانی ایران نیز، با پیوستن به کانال‌های تلگرامی، کانالی شخصی برای خود تاسیس کرده تا روزنوشت‌ها، یادداشت‌ها و نظرات خود را در آن به فالوئرهایش اطلاع‌رسانی کند. او که فعال بخش خصوصی است در این کانال بیشتر از جلسات کاری خود و نشست‌ها با فعالان سیاسی و اقتصادی کشور گفته است.


محسن رنانی:
https: / /telegram.me /renani_ir
محسن رنانی از استادان برجسته دانشگاه اصفهان، در کانال شخصی تلگرامی خود عنوان کرده از این کانال تنها برای انتشار مطالب تارنمای اصلی خود استفاده می‌کند. او که مطالبش در خصوص مسائل مربوط به اقتصاد کشور است، نظرات و مقالات خود را در این کانال با هواداران خود به اشتراک می‌گذارد. از پیام‌های اخیر او در کانال تلگرامی‌اش که بسیار پربازدید بوده است می‌توان به نامه او در خصوص پیامدهای اقتصادی انتخابات اسفند 1394 اشاره کرد.


صادق زیباکلام: https: / /telegram.me /sadeghZibakalam
صادق زیباکلام از جمله افرادی است که به کانال‌های تلگرامی پیوسته و این کانال را برای هواداران خود تشکیل داده است. او که در زمینه پژوهش‌ها و تحلیل‌های سیاسی-اقتصادی فعال است در کانال خود بیش از 38 هزار عضو دارد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربیننده ترین اخبار این شماره

پربیننده ترین اخبار تمام شماره ها