تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
حمله مسلحانه به چند محیطبان
نوشت: کیوان هوشمند، مدیر دیدهبان حفاظت محیط زیست و حیات وحش ایران گفت: نیروهای یگان حفاظت محیط زیست پارک ملی بمو در اطراف شیراز متوجه حضور چهار شکارچی غیرمجاز مجهز به سلاح و ادوات شکار درون پارک شدند و پس از تعقیب آنان، شکارچیان، با اسلحه جنگی دو نوبت محیطبانان را به رگبار بستند که بر اثر آن محیطبان نصرت دهقان (رئیس پارک ملی بمو) از ناحیه پای چپ مورد اصابت گلوله قرار گرفت و محیطبان علیرضا جعفری از ناحیه پای چپ و سر و گردن بر اثر پرتاب سنگریزههای ناشی از برخورد گلولهها به زمین بهشدت آسیب دید... شکارچیان غیرمجاز پس از این حادثه با استفاده از تاریکی شب متواری شده و از منطقه گریختند.
کارتنخوابی چهارمین آسیب اجتماعی پایتخت
نوشت: نتایج پژوهش انجامشده در مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران ضمن معرفی کارتنخوابی به عنوان چهارمین آسیب اجتماعی پایتخت، اعلام کرد بیشترین متکدیان و کارتنخوابها در مناطق 12، 7 و 16 متمرکزند و اعتیاد فراگیرترین آسیب بیخانمانهای تهرانی است. یافتههای تحقیق نشان میدهد سه عامل مهم و اساسی در کارتنخوابی افراد نقش داشته است؛ اعتیاد و مصرف مواد مخدر، ناتوانیهای جسمی و روانی، مهاجرت و عدم تطابق با محیط جدید. بنا بر نتایج این پژوهش، اعتیاد یکی از ویژگیهای مشخص و بارز بسیاری از کارتنخوابهاست، بهطوری که کارتنخوابی و اعتیاد در موارد زیادی یکدیگر را تشدید میکنند و فرد را تا سر حد مرگ پیش میراند.
لایههای پنهان بحران کمآبی
در سرمقاله خود نوشت: ابعاد بحران کمبود آب هر روز بیشتر از قبل آشکار میشود و به تبع آن هشدارهای مسوولان برای متقاعد کردن مردم در راستای صرفهجویی هم رنگ و بوی جدیتری میگیرد... به نظر نمیرسد افکار عمومی چندان توجهی به این هشدارها و درخواستها داشته باشد... به نظر میرسد، جامعه نسبت به هشدارهای مسوولان بیتوجه است چرا که تجربههای قبلی نشان داده است که چنین هشدارهایی صرفاً برای حساس کردن افکار عمومی بوده و جدی نبوده است. همچنین مردم خود را در افزایش مصرف آب مقصر نمیدانند. به دیگر سخن اکثریت قریب به اتفاق مردم چنین تصور میکنند که دولت با وجود دریافت انواع و اقسام پولها در قالب آبونمان و... باز هم از مردم انتظار دارد که در مصرف صرفهجویی کنند.
شمارههای امدادی کشور یکی میشوند
نوشت: آنیتا رضایی کارشناس مسوول حوزه معاونت فنی اورژانس کشور در نشستی خبری از طرح تشکیل دیسپچ مشترک دستگاههای امدادی در کشور (SOS) خبر داد و گفت: در ایران شمارههای امدادی سهرقمی بسیار متعددی وجود دارد. این در حالی است که در کشورهای پیشرفته تنها یک شماره تماس امدادی فعال است... این تفکر از سالها پیش شکل گرفت که شمارههای تماس جهت امدادرسانی به مردم، یکی شود. این طرح توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور به کمیسیون ایمنی راههای کشور ارائه و تصویب شد... این طرح در استان قم به صورت پایلوت اجرا میشود. در فاز اول تمام دستگاههای امدادی قم در یک ساختمان متمرکز میشوند. در فاز بعدی تمام شمارهها به جز شماره 110 پلیس در شماره 115 اورژانس ادغام میشود.
دیدگاه تان را بنویسید