بـریده روزنامهها (اجتماعی)
انتقاد امام جمعه یزد از تعرض به خط لوله انتقال آب
کیهان نوشت: نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد با اشاره به قطع مکرر آب انتقالی به این استان در ماههای اخیر، از مسوولان خواست امنیت آب انتقالی به این استان را تامین کنند. آیتالله محمدرضا ناصری با بیان اینکه باید برای تعرضهای مکرر به خط آب انتقالی استان چارهای اساسی اندیشید، افزود: از مسوولان استان اصفهان تقاضا داریم که جلوی این تعرضات را بگیرند و افرادی را که مسبب آن هستند شناسایی کنند. باید کسانی که در روز روشن با لودر، لوله آب را خراب میکنند و میلیاردها مترمکعب آب به هدر میدهند شناسایی شوند، اگر اصفهان نمیتواند امنیت آب انتقالی به یزد را فراهم کند ما با استقرار نیروهای استان، امنیت آن را تامین میکنیم.
تعرض به زنان با جسمی شبیه درفش
میزان نوشت: رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری فردی موتورسوار خبر داد که اقدام به مجروح کردن تعدادی از بانوان در مناطق مختلف شهر تهران کرده بود. متهم در اظهارات اولیه عنوان کرد: مدتی است با همسرم دچار مشکل شدهام طوری که همسرم خانه را ترک کرده است. به همین علت از تمامی زنان متنفر شدم و تصمیم به انتقامگیری گرفتم. یک شی نوک تیز برداشتم و سوار موتورسیکلت شدم. در خیابانهای شهر به دنبال خانمها میرفتم و در مکانی خلوت با جسم تیز به آنها میزدم. از لحاظ روانی تحت فشارم، به همین علت اقدام به این کار میکردم. بیشتر در مناطق خانیآباد، نازیآباد، خیابان نبرد و افسریه این کار را میکردم.
افزایش 30درصدی مرگ با قرص برنج
ایسنا به نقل از یسنا بهمنش، دبیر ستاد مرکزی اطلاعرسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو، نوشت: بر اساس آمار منتشرشده از سوی سازمان پزشکی قانونی کشور، قرص برنج در پنج ماه نخست سال ۱۳۹۷ منجر به ۳۰۸ مورد مرگ در هموطنان شده است. این مسمومیتها بیشتر در رده سنی ۲۰ تا ۴۰ سال بوده و بیشتر آنها به قصد خودکشی بودهاند. بیشترین گزارش مسمومیت مربوط به شهر تهران با ۲۲۸ مراجعه به دو بیمارستان لقمان و بهارلو بوده است. بعد از تهران لرستان ۵۸ مراجعه ناشی از مسمومیت با قرص برنج داشته است. مرگهای ناشی از مسمومیت با قرص برنج در سال جاری 5 /30 درصد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته افزایش یافتهاند.
هفت عضو شوراهای استان تهران در بازداشت هستند
ایلنا به نقل از الهام فخاری، رئیس شورای استان تهران، نوشت: هفت نفر از اعضای شوراهای شهری و روستایی استان تهران که به دلیل ارتکاب تخلف بازداشت شده بودند، هنوز در بازداشت هستند. در خصوص بعضی از این افراد بحثهای مالی مطرح است. در هیات حل اختلاف دو نفر سلب عضویت شدهاند اما در سطوح بالاتر چهار نفر از این افراد تنها تعلیق از عضویت شدهاند و هنوز هیچ یک از افراد سلب عضویت دائم نشدهاند. برخی از افراد بازداشتی با قید وثیقه آزاد شدهاند. بعضی از این افراد در زمان ثبتنام مدارک نامعتبر ارائه دادهاند و این اتهام آنان است. اما این سوال مطرح است که تخلف این افراد چگونه در زمان ثبتنام مشخص نشد؟