تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
ساخت مراکز درمان سرطان در 13 قطب کشور
نوشت: سیدحسن قاضیزادههاشمی وزیر بهداشت میگوید در دهههای آینده این تعداد مبتلایان به سرطان، به اندازه فعلی باقی نمیماند و بیشتر میشود. او تاکید میکند مسن شدن جامعه، آمار سرطان را در کشور بالا میبرد. همین آمار بالا هم سبب شد تا وزیر بهداشت از ساخت ۲۰۰ مرکز شیمیدرمانی در کشور خبر دهد: «ما متخصص کم نداریم اما در زمینه فضای درمانی به شدت با کمبود مواجه هستیم، بر این اساس با مشارکت وزارت دفاع در ۱۳ قطب کشور مراکز درمان سرطان ساخته میشود... این مراکز در سه سطح شیمیدرمانی، رادیوتراپی و درمانهای پیشرفته ایجاد میشود. هماکنون نیز وزارت دفاع در قالب مشارکت پذیرفته است که در شهرهای اصفهان، مازندران، خراسان و در بخشی از تهران این مراکز را راهاندازی کند.»
جمعآوری ۵۰۰ معتاد متجاهر زن در تهران
نوشت: طرح سراسری جمعآوری معتادان کارتنخواب با حضور مسوولان شهرداری و نیروی انتظامی در محله هرندی پایتخت آغاز شد. حسین ساجدینیا، رئیس پلیس، درباره طرح جمعآوری معتادان متجاهر گفت: ماموران نیروی انتظامی طی ۲۴ ساعت، سههزار تن از معتادان متجاهر را در معابر پایتخت جمعآوری کردهاند که از این تعداد ۵۰۰ نفر زن معتاد شناسایی شدهاند که این تعداد برای طی مراحل ترک اعتیاد و بازپروری، به کمپ شفق تحویل داده شدهاند... یکی از تفاوتهای اجرای این طرح با دیگر طرحها این است که پس از جمعآوری و طی کردن دوره ترک این افراد به مجموعههای شهرداری تهران تحت عنوان بهاران ارجاع داده خواهند شد که در این مراکز علاوه بر حضور در کلاسهای آموزشی، دورههای کارورزی را نیز طی میکنند.
تولد سالانه ۳۰ هزار کودک معلول در کشور
نوشت: انوشیروان محسنیبندپی، رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد معلولیتها در کشور ژنتیکی است، گفت: سالانه بیش از ۳۰ هزار کودک معلول در کشور متولد میشوند... در کشورهای پیشرفته دنیا از بروز معلولیتهای ژنتیکی جلوگیری شده است و ضرورت دارد سازمانها و نهادهای مختلف در قبال معلولیتها به رسالت اجتماعی خود بپردازند. او با بیان اینکه درحال حاضر ۲۵۰ مرکز مشاوره و پیشگیری از معلولیتها در کشور فعالیت میکنند که ۹۰ درصد این مراکز توسط بخش خصوصی اداره میشود، ادامه داد: با توجه به اینکه آزمایشهای ژنتیک جزو تعهدات بیمه پایه نیستند؛ امیدواریم بتوانیم با ارائه خدمات در مراکز مشاوره ژنتیک به افرادی که توان مالی کافی ندارند، کمک کنیم.
گاف بزرگ تاریخی سریال کیمیا
به نقل از محمد قوچانی سردبیر مهرنامه نوشت: «کیمیا سریال بدی نیست... اما وقتی خانم کیمیا ویراستار کتاب پرتوی از قرآن مرحوم آیتالله طالقانی میشود و از قول ناشر کتاب اعلام میشود مولف از کیمیا خانم خیلی تشکر کرده، بیش از آنکه به گاف فکر کنیم به این فکر میکنیم که چقدر کتاب در سینمای ایران مهجور است. پرتوی از قرآن را که دست خانم کیمیا دادهاند، آقای محمدمهدی جعفری ویرایش کردهاند و در آن زمان که مولف از ویراستار تشکر میکرده، آن مرحوم رحلت کرده بودند! به راستی نمیشد به مخاطب اهمیت داد و کتاب دیگری را برای ویراستاری به کیمیا سپرد؟ البته باز جای شکرش هست که تفسیرالمیزان را به ایشان نسپردهاند!»
دیدگاه تان را بنویسید