از حسین علیزاده تا همایون شجریان و پالت در عمارت مسعودیه
تهران غرق در موسیقی و ساز و آواز شد
جشنواره موسیقی تهران در هفتهای که گذشت یکی از قدیمیترین محلههای تهران را غرق در موسیقی و نور کرد.
جشنواره موسیقی تهران در هفتهای که گذشت یکی از قدیمیترین محلههای تهران را غرق در موسیقی و نور کرد. عمارت مسعودیه تهران از بناهای دوره قاجاریه واقع در میدان بهارستان برای اولین بار میزبان جشنواره موسیقی تهران شد، جشنوارهای که از همایون شجریان تا حسین علیزاده و گروه پالت و طرفداران شان را گردهم آورد و از نظر استقبال و بلیتفروشی تبدیل به یکی از بزرگترین اتفاقات موسیقایی یک دهه اخیر ایران شد.
این جشنواره از 12 تا 18 شهریور در عمارت مسعودیه تهران برگزار شد. شش روز نخست این جشنواره به اجرای کنسرتها و روز هفتم به مراسم جشن خانه موسیقی اختصاص داشت.
گروه همآوایان، گروه کامکارها، گروه موسیقی پالت، گوره موسیقی شمس، برادران پورناظری و گروه اشتیاق در این جشنواره به اجرا پرداختند.
حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی در این باره گفت: ظرفیت ما برای پذیرش تماشاگران در این کنسرتها و شب برگزاری جشن خانه موسیقی 1500 نفر است. قیمت بلیتها در کنسرتهای جشنواره موسیقی تهران از 30 تا 80 هزار تومان است و ما سعی کردهایم بیشتر بلیتها را با قیمت 40 یا 50 هزار تومان به فروش برسانیم.
نکته جالب توجه این جشنواره همنشینی سبکهای مختلف موسیقی در کنار هم بود.
گروه موسیقی «پالت» به سرپرستی روزبه اسفندارمز 14 شهریورماه، قطعاتی از آلبوم «آقای بنفش» را به همراه قطعاتی جدید در عمارت مسعودیه اجرا کرد، این در حالی است که چند شب پیش از این اجرا حسین علیزاده و گروه همآوایان در همین عمارت برنامه اجرا کرده بودند.
روزبه اسفندارمز سرپرست گروه پالت در این باره گفت: گروه پالت، ترجیح میدهد برای اجرای هر کنسرت، دلیلی تازه داشته باشد تا مخاطبان بتوانند قطعات جدید و اجرایی متفاوت از گروه را بشنوند؛ بر همین اساس، ما تصمیم داشتیم بعد از انتشارِ آلبوم جدیدمان که به احتمال فراوان دیماه منتشر خواهد شد کنسرتهای جدیدمان را برگزار کنیم؛ این در حالی است که جشن خانه موسیقی، مقاومت ما را در این زمینه از بین برد و بسیار هیجانزدهمان کرد. خواننده «پالت» ادامه داد: این جشن میتواند بهانه خوبی باشد تا علاوه بر آنکه برنامههای گوناگون در قالب کنسرتها برگزار میشود، جامعه موسیقی نیز با یکدیگر متحد شوند و منافع مشترک شان را پیگیری کنند. فستیوال موسیقی تهران میتواند گامی مثبت و اولیه برای این موضوع باشد و به عنوان نمادی از اتحاد سبکهای مختلف موسیقی باشد که بدون شک در آینده ثمرات مهمی را به بار خواهد آورد.
دیدگاه تان را بنویسید