تاریخ انتشار:
بریده روزنامهها
خودیها 11 میلیارد، منتقدان کمتر از یک میلیارد
نوشت: یارانه مطبوعات هم در زمان محمود احمدینژاد فقط برای خودی تقسیم شده و تغییرات زیادی داشته است؛ روزنامههای موافق دولت حتی تا بیشتر از 10 میلیارد تومان هم یارانه دریافت کردهاند. معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد، برای آنچه شفافسازی عنوان کرده، جدول یارانههای روزنامهها از سال 1384 تا 1391 را اعلام کرد. طبق اعلام این جدول، روزنامههای «کیهان» و «ایران» در دولت احمدینژاد علاوه بر دریافتهای دلاری، هر کدام بیش از 10 میلیارد تومان یارانه دریافت کردهاند. همچنین در سال 1391، یکسوم کل یارانه اعطایی به هفت نشریه خاص از جمله «جام جم»، «رسالت»، «جوان»، «وطن امروز» و دوسوم مابقی به 164 نشریه دیگر تعلق یافته است.
ابتلای حدود 50 درصد معتادان تزریقی کشور به هپاتیت C
نوشت: نتایج آخرین بررسی شبکه هپاتیت کشور حکایت از آن دارد که یک میلیون و 400 هزار نفر از جمعیت ایران به هپاتیت B و حدود 300 هزار نفر هم به هپاتیت C مبتلا هستند. دو بیماری ویروسی که قابل انتقال بین انسان بوده و اکنون به دلیل آنکه بیشترین مبتلایان هپاتیت c معتادان تزریقی هستند، تعداد مبتلایان نگرانیهای جدی را در متولیان سلامت ایجاد کرده است. سیدموید علویان، رئیس شبکه هپاتیت کشور، در حالی که از هپاتیت B به عنوان شایعترین هپاتیت ویروسی مزمن کبدی در دنیا نام میبرد، اطمینان داد که با اجرای طرح سراسری واکسیناسیون نوزادان از سال 1373 ابتلای هپاتیت B در جمعیت زیر 20 سال کشور بسیار نادر بوده و میزان بروز هم رو به کاهش است.
تعطیلات زمستانی انشاءالله در زمستان
نوشت: مسعود سلطانیفر معاون رئیسجمهور گفت: انشاءالله اجرای طرح تعطیلات زمستانی به زمستان امسال برسد... اجرای این طرح نیازمند هماهنگی با دستگاههای مختلف است... باید هماهنگی بیندستگاهی صورت گیرد بهطور مثال برای ساماندهی سفر بازنشستگان نیازمند هماهنگی با سازمان بازنشستگی هستیم، یا برای استفاده از تخفیفهای شرکتهای مسافربری از جمله سازمان هواپیمایی، شرکت رجا و... باید جلساتی داشته باشیم تا زمانهای غیرپیک را مشخص کنیم و جامعههای هدف را در این ایام به سفر بفرستیم. اگر موضوع تعطیلات زمستانی را بخواهیم از طریق طرح و لایحه پیش ببریم زمانبر است به همین دلیل بهتر است خودمان هماهنگیها را با دستگاههای مرتبط انجام دهیم.
معضل امروزه فرزندخواندگی
نوشت: عبدالرضا مصری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با تاکید بر اینکه امروزه اغلب خانوادههای متقاضی حضانت فرزند، به دنبال فرزندان زیر شش ماه هستند، گفت: اغلب زوجین میخواهند فرزندشان والدین نامعلومی داشته باشند تا در آینده مشکلاتی برای خود و فرزندشان به وجود نیاید. او با یادآوری وجود هفت متقاضی برای یک کودک دارای شرایط فرزندخواندگی افزود: برخی از والدین به دنبال فرزند دختر هستند و برخی به دنبال فرزند پسر؛ در این میان ممکن است علاوه بر اهمیت جنسیت فرزند، سن نیز برای زوجین دغدغه باشد. مصری درباره قانون اخیری که اشاره به ذکر نام پدر و مادر اصلی در شناسنامه کودک دارد، افزود: متاسفانه این قانون نیز یک مشکل برای خانوادههای خواهان فرزند ایجاد کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید