بریده روزنامهها
روایت رحمانیان از پروندهسازیها
به نقل از محمد رحمانیان، کارگردان تئاتر نوشت: آن موقعی که من برای بازجویی نمایش «روز حسین» میرفتم نامهها از طرف کجا بود؟ از طرف نهاد ریاستجمهوری یا قوه قضائیه؟ نه! هیچ کدام اینها نبود. همه از طرف دوستان خودمان بودند و بازجو اسامیشان را به من گفت. این تئاتری است که برای همکاران خودش هم تره خرد نمیکند و علاقهمند است که عدهای پایشان از این تئاتر بریده شود و گورشان از این مملکت کنده شود تا راحتتر کار کنند. من تا ته این داستان رفتم و زمانی اگر کسی اعتراضی کرد مجبورم اسامی کسانی که گزارش داده بودند را بگویم. بازجوی من اصلاً «روز حسین» را نخوانده بود و نمیدانست من چه کسی هستم و نمیدانست موضوع چیست.
تاسیس مراکز بهداشتی برای «زنان خیابانی»
نوشت: بعد از صحبتهای علیاکبر سیاری، معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مبنی بر اینکه انتقال ویروس ایدز از راه ارتباط جنسی دو برابر شده، او از ایجاد مراکزی برای ارائه خدمات بهداشتی به «زنان روسپی» با هدف مقابله با انتقال بیماریهای مقاربتی و ایدز خبر داد؛ مراکزی که ضمن معاینه آنان، به آنها آموزشهای لازم برای پیشگیری از بیماریهای مقاربتی و وسایل پیشگیری را بهطور رایگان ارائه میدهند. این ماجرا البته ابعاد زیادی دارد اما این اولین بار است که مسوولان ردهبالای وزارت بهداشت برای نام بردن از این زنان از عنوان روسپی استفاده میکنند. تا پیش از این صحبتهای صریح معاون بهداشت وزیر بهداشت، تقریباً بر سر پذیرش وجود روسپیها در کشور مشکلات فراوانی وجود داشت.
پاسخ تند مهرجویی به یک پزشک معترض
نوشت: در پی انتشار تصاویر یکی از پزشکان بیمارستان جم در شبکههای اجتماعی و مخاطب قرار دادن داریوش مهرجویی، او در یادداشتی نوشت: آقای دکتر، سعی نکنید بیلیاقتی، بیکفایتی و بیمسوولیتی برخی همکارانتان را زیر نقاب الفاظی نظیر صنعتی سنتی که فقط خودتان معنای آن را میدانید پنهان کنید. حیف از روپوش سفید پاکی که بر تن شماست. بهتر بود بهجای این بازیها خود شما به عنوان یک پزشک هر چه زودتر آشکار میکردید که چه کسی و چه کسانی باعث مرگ دلخراش کیارستمی عزیز ما شدند. انگار باید برای شما بازهم تاکید کنم که خطاب من به کل جامعه پزشکی نبوده و نیست، فقط خطاب به پزشکانی است که در طول درمان کیارستمی سهلانگاری کردند...
واکنش فتاح به دزدی از صندوق صدقات
نوشت: پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد درباره دزدی از صندوقهای صدقات کمیته امداد توسط متکدیان و معتادان گفت: این افراد دزد و معتاد هستند، کارشان این است و اگر جلوی آنها را بگیریم و از صندوقهای کمیته امداد دزدی نکنند، از جای دیگری دزدی خواهند کرد و درگیر جرائم به مراتب سنگینتری خواهند شد. در حال حاضر بخشی از صندوقهای صدقات کمیته امداد اصلاح شدند، اما میدانیم که دزدی از صندوقها برای مردم بار روانی ایجاد کرده است؛ به همین دلیل در تلاش هستیم تا با اصلاح صندوقها و همچنین گرایش به سمت صندوقهای الکترونیکی و پرداختهای غیرحضوری از این آسیب به سلامت عبور کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید