شناسه خبر : 4588 لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

زیرو بم گلکسی نوت۴

غول بی‌رقیب فبلت‌ها

گوشی‌های سری نوت از ابتدا تا این حد مهم و پر‌طرفدار نبودند، زمانی همه به سامسونگ با معرفی سری گلکسی نوت خندیدند، اما با گذشت زمان سری نوت به یکی از مهم‌ترین محصولات سامسونگ تبدیل شد و شرکت‌های دیگر هم به دنبال سامسونگ برای جذب مشتری، شروع به طراحی این نوع گوشی‌ها کردند.

گوشی‌های سری نوت از ابتدا تا این حد مهم و پر‌طرفدار نبودند، زمانی همه به سامسونگ با معرفی سری گلکسی نوت خندیدند، اما با گذشت زمان سری نوت به یکی از مهم‌ترین محصولات سامسونگ تبدیل شد و شرکت‌های دیگر هم به دنبال سامسونگ برای جذب مشتری، شروع به طراحی این نوع گوشی‌ها کردند. حتی اپل که بیش از همه در قبال بزرگ‌تر شدن نمایشگرهای گوشی مقاومت نشان می‌داد، تسلیم شد و آی‌فون 6 پلاس را عرضه کرد. البته رقبای سامسونگ هنوز نتوانسته‌اند برای سامسونگ مشکلی ایجاد کنند اما سامسونگ برای همیشه نمی‌تواند بازار فبلت‌ها را این گونه در دستان خود نگه دارد و باید بتواند با نوت 4 موفقیتی را که گلکسی اس‌5 نتوانست کسب کند، به دست آورد.
نوت 4 مسوولیت سنگینی را به دوش می‌کشد، زیرا امسال بازار فبلت‌ها به اوج خود رسیده است و اکثر افراد دوست دارند گوشی‌هایی با این سایز داشته باشند. نوت 4، پنجمین گوشی از سری گوشی‌های گلکسی نوت (Note 3 Neo را هم به حساب آورید) است و این بار هم سامسونگ کاملاً آماده وارد میدان شده است. سخت‌افزار بسیار خوب عاملی برای مطرح شدن گوشی‌های نوت بود، اما بعد از دو نسل از سری گوشی‌های نوت، سامسونگ از لحاظ نرم‌افزاری هم پیشرفت‌های بسیاری کرد چنانچه با معرفی گوشی نوت 3، با نرم‌افزار و برنامه‌های خوب خود کاربران را هرچه بیشتر به سوی این سری از فبلت‌ها سوق داد.اکنون سامسونگ گلکسی نوت 4 را به بازار عرضه کرده است تا آخرین قطعه از پازل گمشده خود یعنی طراحی را کامل کند. بعد از چندین سال در انتها سامسونگ به خواسته کاربران خود عمل کرد و فریم فلزی، شیشه قوس‌دار روی صفحه نمایشگر و چرم مصنوعی بهبود‌یافته را به سری جدید نوت افزود. نوت 4 یکی از شیک‌ترین فبلت‌ها و از لحاظ سخت‌افزاری یکی از قوی‌ترین‌های حال حاضر بازار است و سامسونگ در ساخت و کیفیت نوت 4 از هیچ تلاشی دریغ نکرده است. در زیر خلاصه‌ای از مشخصات سخت‌افزاری نوت 4 را مشاهده می‌کنید:
- نمایشگر 7/5 اینچ، QHD (1440 در 2560)، Super AMOLED، Gorilla Glass 3
- اندروید نسخه 4/4 کیت‌کت با رابط کاربری تاچ‌ویز
-LTE با پشتیبانی از Cat 6
- پردازنده چهار هسته‌ای 7/2 مگاهرتزی با هسته Krait 450 (SM-910s) و پردازنده هشت هسته‌ای با چهار هسته 3/1 گیگاهرتزی Cortex-A53 و چهار هسته 9/1 گیگاهرتزی Cortex-A57 (SM-910c)
- پردازنده گرافیکی Adreno 420 (SM-910s)، Mali-T760 (SM-910c)
- چیپست Qualcomm Snapdragon 805، Exynos 5433 (SM-910c)
- 3 گیگابایت رم
- دوربین اصلی 16 مگاپیکسلی به همراه لرزش‌گیر دست اپتیکی و دیجیتالی، قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 2160p با 30 فریم بر ثانیه، 1080p با 60 فریم بر ثانیه و 720p با 120 فریم بر ثانیه
- دوربین جلو 7/3 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری 1440p
- وای‌فای با پروتکل‌های a/b/g/n/ac، Wi-Fi Direct و DLNA، تقویت‌کننده دانلود
- GPS به همراه A-GPS، GLONASS
- 32 گیگابایت حافظه داخلی، پشتیبانی از کارت حافظه microSD
- قلم دیجیتالی S Pen
- بهبود پشتیبانی از Multitasking (انجام چند کار به طور همزمان)
- اسکنر اثر انگشت با پشتیبانی از خدمات PayPal و دسترسی به حالت خصوصی
- پورت microUSB 2.0، USB host (امکان اتصال دیگر وسایل الکترونیکی مثل:‌ فلش، ماوس و‌... به گوشی) و MHL 2.0
- بلوتوث نسخه 4.0
- NFC
- پورت مادون قرمز برای استفاده به عنوان کنترل از راه دور
- درگاه استاندارد 5/3 میلی‌متری صدا
- شتاب‌سنج و سنسور نزدیکی
- سنسور ضربان قلب
- سیستم حذف نویز فعال به همراه میکروفون مخصوص
- باتری 3220 میلی‌آمپری
ضعف‌های اصلی
- بلندگوهای مونو در عقب گوشی
- به کار گیری پورت microUSB 2.0 به جای microUSB 3.0 که نوت 3 از آن بهره‌مند بود.
- فاصله نابرابر بین فریم فلزی و شیشه قوس‌دار
- ضد‌آب و گرد و غبار نبودن
- شارژ بی‌سیم تنها با خرید کاور مخصوص پشت امکان‌پذیر است.
اولین نمایشگر QHD AMOLED به همراه اولین چیپست Snapdragon 805 (بازار کره و آمریکا)، Exynos 5433 (بازار اروپا، آسیا و آمریکای جنوبی) و بهترین قلم دیجیتال S Pen در گوشی نوت 4 به کار رفته است. البته لیست امکانات گلکسی نوت 4 بسیار بیشتر از این چند مورد است. لازم به ذکر است که ارزش یک گوشی تنها به تعداد امکانات انحصاری آن نیست بلکه رفع نواقص آن هم از ارزش زیادی برخوردار است.

بسته‌بندی
جعبه این فبلت خیلی بزرگ نیست. نه طولش زیاد بیشتر از خود فبلت است و نه عرضش. این جعبه شامل لوازم جانبی معمول از قبیل شارژر، یک کابل و یک هدست است. کیفیت هدست قابل قبول است اما اگر شما در دسته استفاده‌کنندگان حرفه‌ای موزیک باشید، مطمئناً هدست‌هایی که خودتان از برندهای معروف دارید رضایت بیشتری به شما خواهد داد.

طراحی
در طراحی نوت 4 همانند نوت 3 از یک پوشش چرم در پشت دستگاه استفاده شده است. البته چرم واقعی نیست و پلاستیک شبیه به چرم است. البته دوخت چرم روی نوت 3 دیگر در نوت 4 دیده نمی‌شود. قاب پلاستیکی نوت 3 دیگر برای نوت 4 استفاده نشده و نوت 4 از یک قاب فلزی بسیار خوش‌دست بهره برده که هنگام استفاده احساس لذت خاصی به شما می‌دهد. یک مساله آزار‌دهنده در طراحی نوت 4 وجود فاصله میان قاب و شیشه صفحه نمایش است که می‌تواند به مرور زمان خاک و گرد و غبار بگیرد. قاب از سطح صفحه نمایش اندکی بالاتر است تا هنگام زمین خوردن صفحه نمایش صدمه‌ای نبیند. در نگاه کلی این محصول بهتر از رقیب اصلی خود آی‌فون به نظر می‌رسد.
پایین صفحه نمایش سه دکمه می‌بینید که یکی از آنها دکمه فیزیکی است و دو کلید دیگر لمسی هستند. یکی از این دو دکمه، دکمه بازگشت به عقب و دیگری برای سوئیچ کردن میان برنامه‌های باز مورد استفاده است. دکمه پاور در بالا سمت راست و دکمه‌های کم و زیاد کردن حجم صدا در لبه سمت چپ دستگاه قرار گرفته‌اند و به راحتی هنگام مکالمه می‌توانید صدا را تنظیم کنید. اگر درب پشت دستگاه را باز کنید می‌توانید به باتری 3220 میلی‌آمپری دستگاه که تقریباً برابر همان ظرفیت باتری در نوت 3 است، دسترسی داشته باشید. همچنین شیار قرار گرفتن میکرو سیم و شیار کارت حافظه نیز در پشت دستگاه تعبیه شده است. برای تعویض سیم‌کارت باید باتری را از محل خود خارج کنید زیرا جلوی سیم‌کارت را گرفته است.

صفحه نمایش
طبق معمول این سری از محصولات سامسونگ که به سری نوت معروف هستند، این فبلت نیز S pen را پشتیبانی می‌کند. از زمانی که سامسونگ این سری را بیرون داده است همیشه سایزها روند افزایشی داشته‌اند، اما این بار نسبت به مدل قبلی سایز تغییری نداشته است. اما رزولوشن تصویر بالاتر رفته است و به 2560×1440 پیکسل QHD رسیده است. این تغییر به این معنی است که صفحه نمایش سوپر امولد این فبلت 515ppi کیفیت دارد و رقبای خود را پشت سر گذاشته است.
سامسونگ دوباره برای قلم خود به سراغ Pen tile لوزی‌شکل رفته است. می‌دانیم که مربع نبودن پیکسل‌ها و زیر‌پیکسل‌ها به شدت در کیفیت و شارپ بودن تصویر موثرند. خوب است بدانید زیر میکروسکوپ این پیکسل‌ها چگونه به نظر می‌رسند. این پیکسل‌های لوزی‌شکل از OLED برای زیر‌پیکسل‌های خود بهره‌مندند. اندازه‌های زیرپیکسل‌ها نیز با توجه به طول عمر و میزان شدت رنگ‌های مختلف تغییر می‌کند. حالت پیش‌فرض صفحه نمایش به صورت سوپر امولد با کنتراست بالاست که رنگ‌ها در حد بالایی اشباع شده‌اند به طوری که تصاویر بالاتر از قاب به نظر می‌رسند. با این حال اگر شما در دسته کاربران حرفه‌ای هستید حالات دیگری نیز برای صفحه نمایش و ابزارهایی برای عکاسی حرفه‌ای برای شما وجود دارد.
پنل‌های امولد سامسونگ بهبود یافته‌اند و سرعت بالایی دارند و خود را با آخرین نوآوری‌های روز تطبیق داده‌اند. برای شما دو حالت انتخاب قرار داده‌اند. حالت نور اشباع‌شده و حالت دقت بالا. شما به راحتی می‌توانید از میان آنها انتخاب کنید. این صفحه نمایش مسلماً چشمگیرترین صفحه نمایش موجود در بازار است.این صفحه نمایش از تمامی زوایا بی‌عیب و نقص است و شما نمی‌توانید انتظار بالاتری از آن داشته باشید. بیایید کلمات را کنار بگذاریم و به سراغ اعداد و ارقام برویم. سامسونگ در نوت 4 برای نمایش رنگ سیاه، پیکسل مربوط را خاموش می‌کند و تنها بخش‌هایی از صفحه نمایش را که رنگ‌های دیگر را نمایش می‌دهند‌، روشن نگه می‌دارد. بعضی کاربران معتقدند در حالت نور اتوماتیک با توجه به نور محیط گاهی نور از حالت ماکزیمم دستی بالاتر می‌رود، اما آزمایش‌ها چنین نتیجه‌ای را نشان ندادند. نوت 4 زیر نور مستقیم خورشید، کنتراست بالایی از خود نشان می‌دهد و نسبت به رقبا خواناتر به نظر می‌رسد.

S Pen با طراحی جدید
سامسونگ برای نوت 4 طراحی جدیدی ارائه داده اما بسیار شبیه همان قلم نوت 3 است که باریک‌تر شده است. باریک‌تر کردن قلم کار بسیار سختی بوده است اما طراحی خوب لبه‌ها نتیجه مثبتی به همراه داشته است. دکمه روی قلم نیز تفاوت چندانی با مدل قبلی نکرده است. دیجیتایزر قلم در این مدل نیز عوض شده است و حساسیتش بیشتر شده است.
این دیجیتایزر جدید قابلیت تشخیص 2048 سطح فشار مختلف را دارد. البته دست شما قادر به نوشتن با دو هزار ضخامت متفاوت نیست اما این به شما امکان می‌دهد تا کنترل بیشتری روی دستخط خود داشته باشید و طبیعی‌تر به نظر برسد.

طول عمر باتری
طول عمر باتری نوت 4 با توجه به دو برابر شدن وضوح صفحه نمایش در حالتی که ظرفیت آن نسبت به مدل قبلی تفاوتی نداشته است، می‌تواند موجب نگرانی کاربران باشد. باتری 3220 میلی‌آمپری نوت 4 هم‌رده ستاره‌های دیگر گوشی‌های بازار است و همین کنجکاوی ما را بر استقامت آن دو‌چندان می‌کند. همان‌طور که انتظار می‌رود نگرانی ما بیهوده بوده است و سامسونگ با چیپست قدرتمند خود این افزایش میزان مصرف به سبب بالاتر رفتن رزولوشن را جبران کرده است. فبلت جدید سامسونگ سر‌بلند از آزمون‌های باتری بیرون آمده و 10 ساعت طول عمر بیشتری نسبت به نوت3 داشته و طول عمر باتری را به 87 ساعت رسانده است.

رابط کاربری
آخرین نسخه اندروید 4.4.4 کیت‌کت سفارشی با آخرین تغییرات جهت هماهنگی با تاچ‌ویز برای اسمارت‌فون روی این فبلت نصب شده است. ویژگی‌های متعددی جهت افزایش کارایی و بهره‌وری و همچنین ارتقای امنیت به آن اضافه شده است.
صفحه نمایش با اثر انگشت باز می‌شود و قابلیت تشخیص سه اثر انگشت را دارد. در نوتیفیکیشن بار شما دسترسی‌های بسیار فراوانی دارید و آیکون‌های دایره‌ای شکل دسترسی‌های مستقیم به بیشتر تنظیمات را به شما می‌دهند. بیشتر آیکون‌ها زیر نوار لغزنده‌ای پنهان هستند و با حرکت دست نمایان می‌شوند. شما می‌توانید با اپلیکیشن S Finder در حافظه تلفن خود جست‌وجو کنید و بعد از جست‌وجو می‌توانید مستقیماً جست‌وجو در گوگل را نیز ادامه دهید. میان‌برهای اتصال سریع دستگاه اتصال شما به وای‌فای، بلوتوث و دیگر ابزار اتصالی را امکان‌پذیر می‌کند. منوی سوئیچ‌کننده میان برنامه‌ها خوشبختانه تغییر کرده است و به شکل عمودی برنامه‌ها ورق می‌خورند.
در بخش تنظیمات شما یک منوی عمودی دارید که بخش‌های مختلف را تقسیم‌بندی کرده است. در بالا لیستی از برنامه‌های مورد علاقه قرار گرفته که دسترسی آسان و سریع به آنها را امکان‌پذیر می‌کند.

ویژگی Multitasking
یکی از ویژگی‌های متمایز‌کننده فبلت نوت 4 می‌تواند ویژگی Multitasking آن باشد. بعضی از ویژگی‌ها نسبت به نوت 3 ارتقای قابل توجهی از خود نشان داده‌اند و قلم جدید نیز بسیار پرکاربردتر شده است. خاصیت Multi Window به شما این امکان را می‌دهد تا دو برنامه را همزمان باز نگه دارید و اندازه هر کدام را به میزان دلخواه تعیین کنید و از هر دو استفاده کنید.
در نوت 4 شما به راحتی می‌توانید عمل Drag & Drop را بین دو صفحه‌ای که باز دارید، انجام دهید. جدیدترین ویژگی «انتخاب هوشمند» است که به ویژگی‌های قبلی اضافه شده است. با استفاده از این ویژگی شما می‌توانید محتوا را در صفحه انتخاب کنید، ببرید و جای دیگر آن را استفاده کنید. این قابلیت به شما اجازه می‌دهد هر بخش از صفحه را که می‌خواهید ببرید و دیگر از شر گرفتن اسکرین شات با محتوای زیاد که به دردتان نمی‌خورد خلاص شوید.

S Note
S Note برنامه‌ای است که به شما اجازه می‌دهد دفترچه یادداشت سفارشی خود را بسازید و 18 قالب از پیش تعیین‌شده برای استفاده‌های گوناگون در اختیار شما قرار می‌دهد. همچنین در آن شما می‌توانید از عکس‌های گالری‌تان استفاده کنید و محل و زمان را نیز به یادداشت خود ضمیمه کنید.
در دوربین حالتی به نام Photo note camera وجود دارد که می‌توانید با آن از متن عکس بگیرید و سپس روی آن متن ویرایش کنید.

عملکرد
تمامی بنچمارک‌هایی که در این قسمت مشاهده می‌کنید برای گوشی نوت 4 با پردازنده Snapdragon 805 است. این پردازنده 32 بیتی است و با تکنولوژی 28 نانومتر ساخته شده است. فرکانس این پردازنده 7/2 گیگاهرتز و دارای هسته Krait 450 است. پردازنده گرافیکی این گوشی نیز Adreno 420 است. باید توجه داشت که همانند سری پیشین، نوت 4 نیز در دو نسخه عرضه می‌شود. یکی با مشخصاتی که ذکر شد و مخصوص کره و آمریکاست و با نام SM-910s شناخته می‌شود و دیگری که دارای چیپست Exynos 5433 و پردازنده هشت هسته‌ای با چهار هسته 3/1 گیگاهرتزی Cortex-A53 و چهار هسته 9/1 گیگاهرتزی Cortex-A57 است که با نام SM-910c شناخته می‌شود. البته سامسونگ از سخت‌افزارهایی با توانایی‌های تقریباً مشابه استفاده می‌کند و همان طور که در مدل سال قبل دیدیم تفاوت عمده‌ای بین دو نسخه وجود ندارد و تقریباً عملکرد یکسانی دارند. تنها تفاوتی که بین دو مدل امسال وجود دارد و سامسونگ دوست ندارد آن را عمومی کند یا روی آن مانور دهد، چیپست Exynos به کار رفته در مدل SM-910c است که به ایران وارد می‌شود. این چیپست از سری پردازنده‌های ساخت سامسونگ استفاده می‌کند که در چندین مدل از گوشی‌های سامسونگ در چند سال اخیر به کار گرفته شده است. سامسونگ در تلاش است تا بتواند چیپست‌های خود را تولید کند و از چیپست‌های کوالکام استفاده نکند. ممکن است سامسونگ در چند سال آینده این رویای خود را به واقعیت تبدیل کند و تمام چیپست‌های خود را تولید کند. مورد دیگری که سامسونگ زیاد سعی در عمومی کردن آن نداشت 64‌بیتی بودن مدل Exynos است، زیرا با عمومی شدن این موضوع بازاریابی برای مدل کوالکام سخت می‌شد و فروش این مدل به شدت کاهش پیدا می‌کرد. اما به طور کلی با ورود اندروید 5 و پشتیبانی از پردازنده‌های 64بیتی و 64 بیتی بودن مدل‌های آینده گوشی‌های پرچمدار، این مدل قابلیت ارتقای بیشتری نسبت به مدل کوالکام دارد. زیرا مدل کوالکام 32 بیتی است و مدل Exynos طوری تنظیم شده است که در حالت 32 بیتی کار کند و ممکن است در آینده حالت 64 بیتی آن را نیز فعال کنند.
در ابتدا به عملکرد پردازنده نگاهی می‌اندازیم. بنچمارک‌های Geekbench 3 و AnTuTu 5 ارزیابی کاملی از کل سیستم به ما می‌دهد. با مشاهده جدول Geekbench 3 متوجه می‌شوید که نوت 4 از هم‌رده‌های خود یعنی گلکسی اس‌5 و حتی نوت‌3 امتیاز کمتری کسب کرده است و گلکسی‌آلفا با پردازنده Exynos خود توانسته است از همه امتیاز بهتری را کسب کند. اما در انتها نوت 4 از رقیب خود یعنی آی‌فون 6 پلاس امتیاز بیشتری کسب کرده است.
در بنچمارک AnTuTu 5 هم نوت 4 مقام دوم را در بین گوشی‌ها کسب کرده و باز هم از گلکسی‌آلفا عقب افتاده است.
پردازنده گرافیکی نوت 4، Adreno 420 یکی از قوی‌ترین پردازنده‌های گرافیکی موجود در حال حاضر است. برای آزمایش قدرت پردازنده معمولاً از بنچمارک‌های پردازنده گرافیکی استفاده می‌کنند. این بنچمارک‌ها امتیازهایی بر اساس فریم بر ثانیه بر‌می‌گردانند. در این گونه بنچمارک‌ها پردازنده گرافیکی را در شرایط سخت پردازشی قرار می‌دهند تا قدرت آن را بسنجند. در تمامی بنچمارک‌های گرافیکی دو نوع عمده وجود دارند که یکی بر اساس وضوح تصویر ثابت نمایشگر و دیگری بر اساس یک وضوح تصویر دلخواه بدون توجه به وضوح نمایشگر، به گوشی‌ها امتیاز‌دهی می‌کند. این امر به این دلیل است که به طور مثال نوت 4 دارای وضوح تصویر 1440 در 2560 است اما آی‌فون 6 پلاس دارای وضوح تصویر 1080 در 1920 است. اگردو عدد مشخص‌کننده وضوح تصویر را در هم ضرب کنید تعداد پیکسل‌های درون نمایشگر به دست می‌آید. پردازنده گرافیکی باید بر روی این تعداد پیکسل محاسبات انجام دهد تا تصویر پردازش‌شده را در یک بازی یا فیلم به شما نشان دهد. پردازنده گرافیکی نوت 3 باید تعداد محاسبات بسیار بیشتری را نسبت به پردازنده گرافیکی آی‌فون 6 پلاس انجام دهد. در نتیجه مقایسه این دو پردازنده با وضوح تصویر متفاوت نادرست است و باید آزمایشی صورت گیرد تا بدون توجه به وضوح تصویر گوشی، امتیاز‌دهی انجام شود. امتیاز‌دهی با یک وضوح تصویر دلخواه این کار را برای ما انجام می‌دهد. در بنچمارک GFX 2.7 با وضوح تصویر دلخواه 1080p می‌توان قدرت پردازنده‌های گوشی‌های مختلف را بدون توجه به وضوح تصویر نمایشگر آنها به دست آورد. در شکل GFX 2.7 مشاهده می‌کنید که نوت 4 با اختلاف کمی از آی‌فون 6 پلاس در رتبه دوم قرار دارد. اما اختلاف سایر گوشی‌ها با این دو پرچمدار زیاد است. اما در بنچمارک GFX 2.7 با وضوح تصویر ثابت نمایشگر، نوت 4 به دلیل وضوح تصویر بسیار بالاترش نسبت به سایر گوشی‌ها همانند نرخ فریم نوت 3 عمل می‌کند و در رتبه‌های بدتری قرار می‌گیرد.
بنچمارک‌های مرورگر نشان‌دهنده عملکرد JavaScript و HTML 5 بر روی گوشی‌ها هستند. در شکل Kraken 1.1 امتیازدهی این بنچمارک را مشاهده می‌کنید. نوت 4 در رتبه سوم قرار گرفته است و تنها با اختلاف کمی از هم‌خانواده خود گلکسی‌آلفا قرار دارد. آی‌فون 6 پلاس با اختلاف خوبی در مکان اول جای گرفته است. مطلبی که می‌توان از این بنچمارک‌ها دریافت این است که نوت 4 گوشی بسیار باقابلیتی است و با اینکه وضوح تصویر بسیار بالایی دارد اما پردازنده گرافیکی آن به خوبی می‌تواند وظایف خود را انجام دهد و در قسمت مولتی‌تسکینگ نیز پردازنده اصلی آن با چیپست Snapdragon 805 همه چیز به خوبی و سریع اجرا می‌شود.

دوربین
دوربین اصلی سامسونگ نوت 4 به سنسور 16‌مگاپیکسلی مجهز شده است و می‌تواند عکس‌هایی بگیرد که در حالت عریض کل مانیتور کامپیوتر شما را اشغال کند. دوربین اصلی این فبلت دیافراگمی با f 2/2 دارد و یک تثبیت‌کننده نوری به آن اضافه شده است که در شرایط نوری پایین کیفیت بهتری از خود نشان می‌دهد.
دوربین جلو نیز بهبود قابل توجهی نسبت به مدل‌های پیشین داشته و به سنسور 7/3 مگاپیکسلی مجهز شده است. دیافراگمش نیز بازتر شده تا در نور پایین کیفیت بهتری داشته باشد. فوکوس با توجه به پیکسل تشخیص فاز نصب‌شده روی سنسور بهبود یافته است. البته این همان فناوری به کار رفته روی اس‌5 است اما سرعت فوکوس ارتقا پیدا کرده است. ال‌جی در مدل جی‌3 و اپل در آی‌فون‌های 6 و 6 پلاس از سیستم فوکوس خودکار هیبریدی بهره برده‌اند که ترکیبی از تشخیص فوکوس اتوماتیک سنتی و تشخیص فاز است که در این فبلت اثری از آن دیده نمی‌شود. رابط کاربری دوربین همان رابط کاربری اس‌5 است. یک ستون از کلیدهای میان‌بر سمت چپ وجود دارد و تمامی تنظیمات در شبکه‌ای از کلیدهای میان‌بر تعبیه شده تا دسترسی به همه آنها به سادگی صورت پذیرد. شاتر حالت فیلمبرداری نیز در همان صفحه اصلی دوربین واقع شده است. دکمه‌ای برای انتخاب حالات فیلمبرداری به صورت لغزان وجود دارد تا حالت مورد نظر را انتخاب کنید. حالت سلفی برای گرفتن عکس سلفی نیز به ویژگی‌های دوربین اضافه شده است تا بتوانید سلفی‌های با‌کیفیتی بگیرید. با این ویژگی‌ها شما قادر به گرفتن عکس‌هایی با کیفیت بسیار بالا هستید. جزییات در عکس مخصوصاً در قسمت‌های مرکزی، عالی به نظر می‌رسند و البته در لبه‌ها هم کیفیت پایین نمی‌آید. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های دوربین در نوت 4 در مقایسه با اس‌5 بالا بودن سرعت شاتر و قفل‌شدگی تصویر در لحظه است. رنگ‌ها بسیار پر‌جنب و جوش‌ هستند اما تعادل نوری خوبی بین آنها برقرار است. در محدوده دینامیک تصاویر و صحنه‌ها عالی به نظر می‌رسند و سایه‌ها و برجستگی‌ها به خوبی به نمایش در آمده است. البته در بعضی عکس‌ها نویزهایی خفیف به چشم می‌خورد که کنترل‌شده هستند و آزار نمی‌دهند. فوکوس اتوماتیک در عکس‌های نزدیک عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می‌دهد و می‌تواند تا فاصله 6 سانتی‌متری فوکوس خوبی با جزییات دقیق ارائه دهد. همچنین یک جدایی منطقی میان جسم و تاری پس‌زمینه وجود دارد. در حالت HDR سایه‌ها و پس‌زمینه عکس‌ها بسیار بهبود پیدا کرده است. در حالت عکس‌برداری پانوراما عکس‌ها کیفیت بالایی دارند و در مقایسه با آی‌فون جزییات بالاتری به نمایش در می‌آورند.

فیلمبرداری 4K
دوربین نوت 4 در حالت فیلمبرداری 4K حداکثر با 30 فریم بر ثانیه فیلمبرداری می‌کند و در حالت 1080P با هر دو حالت 30 فریم و 60 فریم بر ثانیه قادر به فیلمبرداری است. همچنین صدا در این تلفن همراه با کیفیت بسیار بالای 256 کیلوبیت بر ثانیه با صدای استریو بسیار شفاف ضبط می‌شود. فیلم‌های 1080P به طور منظم با 30 فریم بر ثانیه و نرخ 18 مگابیت بر ثانیه و با کیفیت صدای بالا ضبط می‌شود. از بهترین ویژگی‌های فیلمبرداری نوت 4 این است که در حالت زوم 2x کیفیت اصلاً خراب نمی‌شود و تمامی جزییات حفظ می‌شود.
تثبیت‌کننده نوری دوربین باعث شده است سوژه متحرک در تصاویر حتی زمانی که از روبه‌رو به طرف شما نزدیک می‌شود خوب به نظر برسد.

دراین پرونده بخوانید ...

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربیننده ترین اخبار این شماره

پربیننده ترین اخبار تمام شماره ها