تاریخ انتشار:
با احزاب - جنگ احزاب در «خانه احزاب»
به گزارش خبرگزاری ایسنا چهار سال پیش محمود احمدینژاد بدون توجه به نظرات رهبری معظم انقلاب درباره ضرورت وجود احزاب، به تخطئه تشکلهای سیاسی پرداخت، خودش را مستقل از احزاب و گروهها خواند و هرگونه نسبت سببی و نسبی با اصولگرایان را انکار کرد تا با آمدن حسن روحانی امیدها برای احیای دوباره خانه احزاب جان بگیرد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا چهار سال پیش محمود احمدینژاد بدون توجه به نظرات رهبری معظم انقلاب درباره ضرورت وجود احزاب، به تخطئه تشکلهای سیاسی پرداخت، خودش را مستقل از احزاب و گروهها خواند و هرگونه نسبت سببی و نسبی با اصولگرایان را انکار کرد تا با آمدن حسن روحانی امیدها برای احیای دوباره خانه احزاب جان بگیرد. زمستان گذشته بعد از چند نشست مشترک میان احزاب و گروههای سیاسی با وزیر کشور در نهایت کمیته اجرایی هشتنفره احیای خانه احزاب زیر نظر وزارت کشور تشکیل شد اما اعلام ترکیب اعضای این کمیته بر اختلافات پیشین دامن زد. خانه احزاب در دولت اول اصلاحات در اسفند 1379 کارش را آغاز کرد تا سقفی مشترک برای احزاب اصولگرا و اصلاحطلب باشد. اختلافات از دور سوم آغاز شد. اصولگرایان که مدعی تقلب در این دور بودند نتایج را به رسمیت نشناختند و در پی آن اختلافات اوج گرفت. هماکنون برخی فعالان اصولگرا همچون اسدالله بادامچیان معتقدند باید تشکل جدیدی جایگزین خانه احزاب شود اما فعالان اصلاحطلب نظیر محمدرضا خاتمی و حسین کاشفی میگویند خانه احزاب هیچگاه منحل نشده اما چون اصولگرایان نتایج انتخابات درونی آن را نمیپذیرند کمر به حذف آن
بستهاند. لذا به نظر میرسد با جنگ احزابی که در چند وقت اخیر شدت گرفته و خندقی که دولت سابق برای خانه احزاب کَنده همچنان راهی طولانی برای احیای خانه احزاب باید طی شود.
دیدگاه تان را بنویسید